Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AGENCJA NIERUCHOMOŚCI "DROŃSKI" ze Szczecina

IP: *.migutmedia.pl 10.06.05, 11:04
    Witam wszystkich...

Chciała bym sie dowiedziec czy ktos z Was kupował mieszkanie za posrednictwem
    Agencji Nieruchomości "Droński" ze Szczecina. Mam zamiar kupic mieszkanie za
    posrednictwem tej agencji ale mam sporo zastrzezeń co do umow, bardzo bym
    była wdzieczna za komentarze osob które współpracowały z ww agencja.
    Obserwuj wątek
      • katalogofert.pl Re: AGENCJA NIERUCHOMOŚCI "DROŃSKI" ze Szczecina 15.06.05, 14:42
        słyszałem bardzo wiele złych opini o biurze "Rent", której p.Droński jest (lub
        był) właścicielem (lub współwłaścicielem).
        ImmobilienKatalog.pl - forum rynku nieruchomości
        • al9 dobre opinie 15.06.05, 15:01
          A ja słyszałem wiele dobrych opini. Działam w tym samym mieście, nie
          współpracujemy blisko, ale agencja jest jedną z kilku najwiekszych w mieście.
          Działa od wielu lat, ma dobre oferty. Radzę: nie słuchaj katalogu smiesznych
          ofert (buduje swój biznesik w opozycji do agencji) - i negocjuj zapisy umowy.
          Pozdrawiam
          al
      • Gość: Rob Re: AGENCJA NIERUCHOMOŚCI "DROŃSKI" ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:55
        Swego czasu był niezły skandal w Szczecinie z tym pośrednikiem. Nawet na forum
        Szczecin wątek ciągnął się długo.

Zaobacz sama:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=16504037&a=16611163
        oraz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=17871793&v=2&s=0
      • Gość: lola Re: AGENCJA NIERUCHOMOŚCI "DROŃSKI" ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:44
        tak racja
        • al9 rynsztok 17.06.05, 18:19
          Same insynuacje rodem z rynsztoka. Zero konkretów.
          Dla mnie Pan Droński ani brat ani swat, ale czy ma konkubine czy nie nie wpływa
          na sposób obsługi Klientów. A wątek sprzed paru miesięcy jest dęty. Pani z usa,
          podobno okradziona - sprzedawała mieszkanie z kolosalnymi wadami prawnymi (np
          nie była jego właścicielem). Część wynagrodzenia agencji miała być opłata
          za "wyprostowanie" sytuacji. Łatwo kogoś obrzucic gównem, zwłaszcza jak sie
          jest 20.ooo km stąd.
          al

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka