Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Perfekcyjna przeprowadzka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:25
    przeprowadzałam się 2 lata temu, ale w firmie przeprowadzkowej nie mieli
    żadnych pojemników. Żebranie o kartony w sklepach było naprawdę upokarzające,
    a kartony często były niezbyt duże.
    Obserwuj wątek
      • miomaro Re: Perfekcyjna przeprowadzka 18.05.08, 21:23
        ... nie napisałeś jaka firma Cię przeprowadzała może to była jakaś firma krzak
        .My udostępniamy kartony i gratisowo je dowozimy . pozdrawiam MarMad Wrocław .

• Gość: niedowiary Re: Perfekcyjna przeprowadzka IP: *.retsat1.com.pl 12.01.09, 22:37
        Zdecydowanie odradzam DTS! Panowie od transportu chamowaci i agresywni. Zniszczą
        co się tylko da i nie wykonają usług opisanych w umowie.
        Z firmą spotkam się ponownie, ale już na sali sądowej. Kultura pracy z
        najgłębszego PRL...
        • Gość: Marek Re: Perfekcyjna przeprowadzka IP: 152.62.109.* 25.03.10, 13:23
          U mnie jak firma przeprowadzała się to podjechały kartony, spakowałem się i następnego dnia miałem wszystko w nowym miejscu (mogłem też im zostawić do spakowani). Rozpakowanie to już po mojej stronie... Dodam, że chodzi o przeprowadzki w warszawie.

Mogę polecić:
          dobreprzeprowadzki.pl/
          Marek
      • hanna1970 udana przeprowadzka 13.02.09, 21:59
        W moim przypadku nie miałam takich problemów jak te opisane
        powyżej. Dzięki temu iż filia mojej firmy zmieniała siedzibę,
        miałam okazję zobaczyć jak działa profesjonalna firma
        przeprowadzkowa. Gdy przyszedł czas na moją prywatną przeprowadzkę,
        od razu wiedzałam gdzie zadzwonić. Panowie zaopiekowali się nawet
        kolekcją moich storczyków o które się bardzo obawiałam, gdyż są
        wyjątkowo delikatne. Jeżeli ktoś planuje przeprowadzkę w
        Trójmieście lub okolicach, mogę z czystym sumieniem polecić firmę
        Liderpak. Wysoka kultura osobista pracowników i jakość usług były
        warte swojej ceny. Sąsiedzi nie mieli tyle szczęścia do frimy
        przeprowadzkowej. Opowiadali o sytuacjach w których włos jeży się
        na głowie. Aż trudno uwierzyć jak firmy z tej samej branży i
        podobnym cenniku mogą różnić się w kwestii wykonywanych usług.
        Pozdrawiam.
      • bigfisher Re: Perfekcyjna przeprowadzka 28.04.09, 12:54
        Nie znoszę przeprowadzek ale że jakoś nie mogę sobie znaleźć takiego mieszkania
        w którym bym sie dobrze czuł to co chwila się przeprowadzam. Najważniejsze to
        dobrze się spakować w odpowiedniej kolejności bo jak załadujecie wszystko byle
        jak i byle gdzie to będzie potem masakra i tydzien rozpakowywania i układania.
        Jak się dobrze zaplanuje wszystko to w jeden dzień duże mieszkanie można
        przeprowadzić na czysto. Co do firm to w Warszawie polecam Ablotrans, są solidni
        i fajnie się z nimi pracuje.
      • Gość: Marcin Dobra firm IP: 217.149.249.* 22.06.10, 12:12
        Cięzko znaleźć dobrą firmę przeprowadzkową, np. jak wpiszę do google przeprowadzki warszawa wyskakuje ogromna ilość ogłoszeń.
        • helikor Re: Dobra firm 23.09.10, 16:22
          a ja osobiście wiele ciekawych informacji odnośnie przeprowadzek w Warszawie znalazłem na stronie ablotrans.pl - choćby kilka rodzajów usług, od kompleksowej przeprowadzki ( włącznie z ustawianiem mebli ) do samego najmu samochodu z kierowcą ;) więc w zależności co potrzebujemy, firma się dopasuje
      • Gość: Michał Ale drogo! Jakie straszne ceny w tych przykładach! IP: *.chello.pl 16.10.10, 21:46
        Zamówcie sobie Przechłopaków
        a jak lubicie ich na facebooku to będzie nawet taniej o 20%
      • anabel5454 Re: Perfekcyjna przeprowadzka 31.01.12, 16:52
        najlepiej, żeby sie nie męczyc z przeprowadzka to skorzystać z usług jakiejś dobrej i sprawdzonej firmy przeprowadzkowej, bo wtedy ma sie pewność, że wszytsko będzie na czas i na nie zostaniemy z tym wszystkim sami, wiem , że dobra firmą jest Japa, od wielu lat sie tym zajmują i z tego co się orientuje maja dobre opinie i dobre ceny
        • Gość: Ufrim Re: Perfekcyjna przeprowadzka IP: *.e-gco.pl 21.03.12, 10:22
          mysle, że dobra firma, która się tym zajmuje od dawna jest najlepszym rozwiązanie, żeby nie bylo problemow. co do tego, gdzie takie firmy szukać, to najlepiej na serwisach typu clicktrans.pl Firmy same składają Ci oferty i licytują sie miedzy soba, co ostatecznie oznacza nizsza cene dla osoby, ktora szuka takiej firmy.
      • mrukmrukmruk Re: Perfekcyjna przeprowadzka 17.04.12, 10:05
        Dziwna firma jakaś, skoro własnych kartonow nie daje. Polecam ci w takim razie Japę, oni do każdej przeprowadzki dają pojemniki i kartony, a oprócz tego robią całkowitą wycenę przed rozpoczęciem usługi.
      • vkleopard Re: Perfekcyjna przeprowadzka 18.05.12, 10:06
        Zgodzę się z Wami, Japa jest naprawdę w porządku, cenowo wypadają dobrze na tle konkurencji, oferują całkowitą wyceną przed rozpoczęciem współpracy, co jest ogromną zaletą.
        • iit2 Re: Perfekcyjna przeprowadzka 18.05.12, 20:17
          Tak??? A co jeżeli mieszka się na "wsi" /małe miasteczko/i nie ma firm przeprowadzkowych???????????
      • Gość: Lidia Moja przeprowadzka IP: *.grupointercom.com 18.07.12, 12:50
        Witam! Przeprowadzałam się sama i znalazłam całą mase specjalistów na stronie Przeprowadzkiuslugi z której większość przesłała mi kosztorys.
        Gorąco polecam! I radzę uważać na firmy podejrzanie TANIE!
      • Gość: spidermenka Re: Perfekcyjna przeprowadzka IP: *.devs.futuro.pl 05.02.14, 20:49
        no może i jak się wpisze w wyszukiwarkę i tak znaleźć firmę, ale ja wolę jak mi ktoś powie o swoich doświadczeniach, wtedy łatwiej jest podjąć decyzję jaką firmę wybrać. Ja szukałam jakiś czas no i w końcu postawiłam na japę bardzo fajna i solidna firma.
        • Gość: piotr Re: Perfekcyjna przeprowadzka IP: 46.250.168.* 14.02.14, 08:51
          ja korzystałem z firmy bodzio-przeprowadzki i byłem niesamowicie zadowolony ale oni świadczą usługi przeprowadzki poznań a ich adres internetowy to bodzio-przeprowadzki.pl
          • Gość: miomao Re: Perfekcyjna przeprowadzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 17:35
            Wyszukiwarka da tylko adresy , potem trzeba dzwonić i pytać o cenę itp,
            wg mnie szybciej konkretne firmy do przeprowadzki czy inne transportowe na clicktrans znależć
            Wpisujesz co chcesz przewieźć i ci firmy odp z konkretnymi ofertami cenowymi
            No i opinie klientów zadowolonych czy nie tez od razu można poczytać
            clicktrans.pl/
        • Gość: mariottka Re: Perfekcyjna przeprowadzka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.14, 11:28
          dokładnie, lepiej sie najpierw dowiedzieć, ja rozpytywałam znajomych przy mojej przeprowadzcce i znalazłam dobrą tutaj www.przeprowadzki-marmad.pl/ pewnie,ze lepiej się najpierw wszystkiego dowiedziec, po co maja być potem niespodzianki :P
      • Gość: AnnajH Re: Perfekcyjna przeprowadzka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.14, 15:11
        Dobrą firma przeprowadzkowa jest tez Emka Trans , wszystko fajnie rozplanowują, dzialają szybko i sprawnie i przede wszystkim świetnie zabezpieczają rzeczy-mialam duzo mebli i balam sie,ze sie cos z nimi stanie,ale wszystko poszło gładko :)
        • 1986popo Re: Perfekcyjna przeprowadzka 30.12.18, 00:45
          A ja wam powiem tak
          Polecam solidna tanią firmę co ma swoje placówki od polski po holandie ,często ich samochody jezdzą na holenderskich tablicach. Mają naprawdę potężną flote samochodów i załogi pracowników są konkurencyjni od polskich firm co muszą płacić kosmicznie wielki zus poprostu polecam przeprowadzki-lublin-adi-pop.pl.tl
      • ludwiqs Re: Perfekcyjna przeprowadzka 18.09.18, 14:00
        Japa & Co w swojej ofercie posiada kartony. Nie trzeba latać i szukać. Wszystko zapewniają a do tego służą fachową i doświadczoną pomocą. Serdecznie polecam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka