hansgrubber 18.07.07, 19:20 Ruszaja juz jutro. www.basowiszcza.org/ pl.youtube.com/watch?v=AZjOvnAaDbQ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penicylina81 Re: Basowiszcza 2007 19.07.07, 07:28 Przyznaję, że nigdy na podobnej imprezie nie byłam. Z pewnością warto zobaczyć.. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Basowiszcza 2007 19.07.07, 11:21 Ze wstydem przyznam ze ja tez nie bylem. :( Odpowiedz Link
penicylina81 Re: Basowiszcza 2007 19.07.07, 12:54 A ja nie miałam okazji zetknąć się z białoruską kulturą, prawosławiem itd., które na tych terenach są zupełnie czymś "swoiskim". Odpowiedz Link
pawlozsiul hiperpoprawność a la Hans 21.07.07, 03:58 Czego się wstydzisz? Potrafisz uzasadnić? Pewnie myślenia typu gazetowego: "Basowiszcza wielką imprezą są. Są bo są. A... już sobie przypomniałem... są przecież wymierzone w reżim Łukaszenki. Wielokulturowość jest wielką wartością - to nasz atut w Unii Europejskiej. Jest wartością bo jest." Przy tak twardych podstawach aksjologicznych nie zdziwię się, kiedy po nadepnięciu Ci na odcisk przez jakiegoś Białorusina zaczniesz wszystkich Białorusinów porównywać z populacją podlaskich bobrów. Po zamachach na WTC Tobie podobni politycznie poprawni komentatorzy - niepomni tego, co wcześniej mówili o wielokulturowości - zaczęli nagle przestrzegać przed zagrożeniem ze strony polskich muzułmanów zapominając o tym, że żyją tu oni przeszło trzysta lat. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: hiperpoprawność a la Hans 21.07.07, 10:23 Zabawny jestes. Sam ze soba polemizujesz i jeszcze masz do innych pretencje. Wyluzuj. Partizan - Twoj kolega z sotni przepisze Ci meliske. :) Odpowiedz Link
pawlozsiul meliskę z pomarańczą mam od innego forumowicza 21.07.07, 10:30 Ten jest akurat poza sotnią. Ale dużo mi dał tej meliski - chętnie się z Tobą podzielę. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: meliskę z pomarańczą mam od innego forumowicz 21.07.07, 11:41 Skoro sie uspokoiles to wytlumacz o co Ci chodzilo. Odpowiedz Link
pawlozsiul Nie wstydź się! 21.07.07, 04:02 Jak byłem piękny i młody jeździłem do Gródka. Teraz jestem za stary, obecny na Basowiszczach typ muzyki mi jakoś nie leży. Ale niech się młódź dobrze bawi! Świeczkę w oknie 16. każdego miesiąca możesz zapalić i bez Basowiszcz. Zdejmij wcześniej firankę (w Czarnej chyba nie ma OSP). Odpowiedz Link