cdsmarcin 23.07.11, 18:24 W miejscu dawnej dyskoteki Rejon. Świeże wnętrze, miła obsługa i dobry klimat. Visual Club - to nowa nazwa lokalu. Może jakiś forumowicz już był? Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 23.07.11, 23:23 Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe. Reszta bez zmian. Cos mi mowi ze to ten sam wlasciciel co Amaretto (d. Monika). Reszte sami se dopowiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
t55a Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 24.07.11, 01:56 a pan Marcin jest menagierem Visuala jak i był wczesniej menagerem Rejona ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 24.07.11, 09:37 sebcioo napisał: > Cos mi mowi ze to ten sam wlasciciel co Amaretto (d. Monika) Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 25.07.11, 14:59 Sebcio - Mylisz się ogromnie... Nazwa i naklejki to tylko z zewnątrz, w środku jak widać nie byłeś. Wnętrze uległo całkowitym zmianom... może poza rozmieszczeniem miejsc siedzących i baru. Niedługo wrzucę fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 25.07.11, 22:22 Nie bylem ani przed zmianami ani po zmianach - nie ukrywam tego. Takze tego ze nieprędko tam zajde. Opieralem sie jedynie na zasluszanej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 26.07.11, 13:21 sebcioo napisał: > Nie bylem ani przed zmianami ani po zmianach - nie ukrywam tego. Takze tego ze > nieprędko tam zajde. > Opieralem sie jedynie na zasluszanej opinii. Opinia powinna się zmienić ;) Wraz z nowym wnętrzem, nazwą i naklejkami jest nowa ochrona i surowa selekcja. Dlatego zapraszam, tym bardziej w piątek na darmowe piwko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 27.07.11, 07:01 Znaczy zaczniecie sprawdzac dowody ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 27.07.11, 15:15 sebcioo napisał: > Znaczy zaczniecie sprawdzac dowody ;)? Dowody są sprawdzane od samego początku, a selekcja to nie tylko zwracanie uwagi na pełnoletność uczestników imprezy, ale także ubiór. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 27.07.11, 22:25 cdsmarcin napisał: > Dowody są sprawdzane od samego początku, a selekcja to nie tylko zwracanie uwag > i na pełnoletność uczestników imprezy, ale także ubiór. To Ty nam napisz lepiej jaki ubiór obowiązuje, bo może pójdę i mnie nie wpuścicie. Napisz też jaka tam jest muza. Robicie coś w stylu disco lat 70 - 80 - 90? Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 28.07.11, 00:39 > To Ty nam napisz lepiej jaki ubiór obowiązuje, bo może pójdę i mnie nie wpuścic > ie. > Napisz też jaka tam jest muza. Robicie coś w stylu disco lat 70 - 80 - 90? Ubiór schlduny :) Jeśli nie przyjdziesz w dresach, sportowych spodenkach lub spodniach z klinem w kostkach to nie ma sie czego obawiać :) A muzyka maksymalnie zróżnicowana :) Nazywamy to muzyką każdego pokolenia... Od najnowszych propozycji radiowych poprzez starsze hity, lata 70 80 90 aż po disco polo :) Najlepiej poprosić DJa o ulubiony utwór, a z pewnością coś się znajdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 28.07.11, 07:34 cdsmarcin napisał: > Ubiór schlduny :) Jeśli nie przyjdziesz w dresach, sportowych spodenkach lub sp > odniach z klinem w kostkach to nie ma sie czego obawiać :) To sa raczej stroje meskie, a jakie damskie? Odpowiedz Link Zgłoś
popkuriozysta Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 28.07.11, 08:02 damskich nie kontrolują, przecież trzeba czymś przyciągać facetów - wiadomo że to oni kasę wydają w knajpie Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 28.07.11, 08:09 "facetow" - dla mnie to tam i tak jedna gownarzeria Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Jakie ono nowe? nazwa i naklejki nowe 28.07.11, 10:35 sebcioo napisał: > "facetow" - dla mnie to tam i tak jedna gownarzeria Podejrzewam, że nigdy tam nawet nie byłeś, więc skąd taka ocena? Odpowiedz Link Zgłoś
riverisland Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 26.07.11, 13:59 Byłem parę miesięcy temu w Rejonie i było nawet ok. Przydało by się jakieś porządniejsze nagłośnienie (przynajmniej Polaudio a najlepiej FunctionOne;) Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 26.07.11, 14:38 riverisland napisał: > Byłem parę miesięcy temu w Rejonie i było nawet ok. Przydało by się jakieś porz > ądniejsze nagłośnienie (przynajmniej Polaudio a najlepiej FunctionOne;) Zajdź teraz. Stare poszło do garażu, a w miejsce jego zainstalowano Electro-Voice z wyższej półki (podobno lepiej grają od Pol Audio). Oświetlenie też jest nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 26.07.11, 19:57 Hej, do której ten klub jest otwarty? Czy są tam jakieś miejsca siedzące do spokojniejszej rozmowy czy to typowa dyskoteka? Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 27.07.11, 01:13 skara napisała: > Hej, do której ten klub jest otwarty? Czy są tam jakieś miejsca siedzące do spo > kojniejszej rozmowy czy to typowa dyskoteka? Klub jest czynny w każdy piątek i sobotę od 21 do 4 nad ranem. Do spokojniejszej rozmowy polecam Vip Room, który można wynająć. Również można normalnie porozmawiać na lożach dalszych od parkietu (obok baru). Odpowiedz Link Zgłoś
popkuriozysta Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 31.07.11, 17:18 Opinia jest taka, że o kant uja tą rozbić tą tancbudę. Żeby w takiej wiosze płacić za wjazd i za szatnię jeszcze?! W środku jak było tak i jest, muza też ujowa. Plus taki, że średnia wieku ciut powyżej liceum no i wódka w miarę tania, ale kelnerki to by się przydało podszkolić że zanim się w ch...a klientów zrobi na drinku (wściekły pies = 2/3 kieliszka soku) => sprawdź czy nie trzeźwy! Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 31.07.11, 20:05 popkuriozysta napisał: > Opinia jest taka, że o kant uja tą rozbić tą tancbudę. Żeby w takiej wiosze pł > acić za wjazd i za szatnię jeszcze?! W środku jak było tak i jest, muza też ujo > wa. > Plus taki, że średnia wieku ciut powyżej liceum no i wódka w miarę tania, ale k > elnerki to by się przydało podszkolić że zanim się w ch...a klientów zrobi na d > rinku (wściekły pies = 2/3 kieliszka soku) => sprawdź czy nie trzeźwy! Jak słuchasz rock'a to nie dziw, że Ci muzyka nie odpowiada... Bo poza tym gramy wszystko i dla wszystkich. Nie wiem czy wiesz, ale nawet na wioskach zabitych dechami wstęp na zabawę jest odpłatny, a Twoje zdziwienie co do opłaty za szatnie jest niezrozumiałe... Nikt nie będzie Ci nosił i pilnował za darmo ubrań, chcesz to połóż na loży i sam pilnuj - zupełnie za darmo. Widocznie w środku nie byłeś przed remontem skoro mówisz, że nic się nie zmieniło. Bo powiedz mi, co tam zostało takiego samego oprócz rozkładu miejsc siedzących i baru (którego jakbyś nawet bardzo chciał to nie masz możliwości zmienić)? Barmanek nie trzeba szkolić, bo są po odpowiednich kursach, tak więc pojęcie o tym co robią mają. W sumie jeśli chcesz to możesz przecież iść do konkurencyjnego Hajduczka - wystrój nowoczesny, barmanki wyszkolone i kulturalna ochrona... A nie no nie pójdziesz - wstęp i szatnia też płatne, więc odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 31.07.11, 20:55 cdsmarcin napisał: > Jak słuchasz rock'a to nie dziw, że Ci muzyka nie odpowiada... Bo poza tym gram > y wszystko i dla wszystkich. Nazywasz łomot "muzyką"? Skoro gracie "wszystko i dla wszystkich" to chyba takze rocka. W sumie to i chyba muzyke powazna takze. No skoro wszystko ... > Nie wiem czy wiesz, ale nawet na wioskach zabitych dechami wstęp na zabawę jest > odpłatny, a Twoje zdziwienie co do opłaty za szatnie jest niezrozumiałe... Nik > t nie będzie Ci nosił i pilnował za darmo ubrań, chcesz to połóż na loży i sam > pilnuj - zupełnie za darmo. Przeciez placi juz za wejscie wiec o jakim pilnowaniu za darmo mowisz? Poza tym w srodku alkohole sa na pewno z niezla marżą wiec czemu oplata za wstep? Odpowiedz Link Zgłoś
popkuriozysta Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 01.08.11, 08:07 To po uj pytasz o opinię? I odpowiadając na pytanie kolegi - nie, nie da się tam "spokojniej" porozmawiać, bo to jest typowa tancbuda z disco-łomotem, co zresztą kolega cdsmarcin właśnie przyznał. Spoko, takie coś też się przydaje tylko po co okłamywać ludzi na forum i robić z remizy "klub nadający się też do spokojniejszej z muzyką dla wszystkich, w tym starsze hity i lata 70-80-90"... Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 01.08.11, 15:05 popkuriozysta napisał: > To po uj pytasz o opinię? > I odpowiadając na pytanie kolegi - nie, nie da się tam "spokojniej" porozmawiać > , bo to jest typowa tancbuda z disco-łomotem, co zresztą kolega cdsmarcin właśn > ie przyznał. > Spoko, takie coś też się przydaje tylko po co okłamywać ludzi na forum i robić > z remizy "klub nadający się też do spokojniejszej z muzyką dla wszystkich, w ty > m starsze hity i lata 70-80-90"... Założę się, że nie siedziałeś w loży najdalszej od parkietu lub w vip roomie, więc nie oceniaj. Ja spędziłem dobrych kilkanaście minut w ostatniej loży i nie miałem problemu z porozumiewaniem się ze znajomymi. Wydajesz opinię negatywną, bo jak się spodziewam nie jesteś zbyt rozrywkowy. Idąc do lokalu myślisz, że ceny alkoholu będą jak w sklepie, a obsługa spełni każdą Twoją zachciankę i to za darmo. Zejdź na ziemię... Wstęp do każdej dyskoteki (nawet remizy) jest płatny, szatnia tak samo. Takie są realia i nic tutaj nie zmienisz. Byłeś w klubie w sobotę, więc nie mów mi, że nie grali hitów starszych lat... A może chciałeś całą noc lata 70 80 90? Nie jesteś sam, każdy chce coś dla siebie i bez problemu może to zamówić u DJa. Odpowiedz Link Zgłoś
popkuriozysta Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 01.08.11, 21:16 cdsmarcin napisał: > Założę się, że nie siedziałeś w loży najdalszej od parkietu lub w vip roomie, w > ięc nie oceniaj. > Chłopie, powinieneś z tarota w tv wróżyć skoro masz takie zdolności jasnowidza. Wiesz że słucham rocka, wiesz że nie siedziałem w najdalszej loży, wiesz że byłem w sobotę, wiesz że nie jestem zbyt rozrywkowy... A może podasz mi PUK do mojej komórki, bo zapomniałem a zgubiłem karteczkę? Żeby nie było że za darmo - stawiam piwo! > Wstęp do każdej dyskoteki (nawet remizy) jest płatny > Naucz się czytać ze zrozumieniem, a jeśli nie to sebcio wyjaśnił wprost że chodzi przede wszystkim o płatność szatni a nie wstępu (chociaż ten też jest za drogi). > Wstęp do każdej dyskoteki (nawet remizy) jest płatny szatnia tak samo. > Takie są realia i nic tutaj nie zmienisz. > A tutaj, jeśli jesteś właścicielem tego interesu to gratuluję znajomości rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 01.08.11, 23:32 Co do ceny wstępu to przewidziane są specjalne promocje dla stałych klientów. Wtedy zniżka na piątkowe imprezy wyniesie 50%. Płatność za szatnię nie powinna nikogo oburzać, ponieważ nie jest to jakaś kosmiczna cena. Za symboliczną złotówkę masz pewność, że nikt Ci nie zwinie kurtki lub nie będzie w niej grzebał. Tak jak już powiedziałem - jeśli nie chcesz płacić za szatnię zawsze możesz położyć kurtkę na swojej loży, ale wtedy już sam za nią odpowiadasz. Jak już ktoś kiedyś powiedział - Bielsk to miasto, w którym im więcej zrobisz tym bardziej zmieszają Cie z błotem. Zdążyłem już zauważyć, że choćby nie wiem jak się starasz to i tak trafi się grupa lubiących marudzić, którym to coś nie będzie odpowiadać. Oczywiście są też tacy, z których ust słychać słowa uznania. Dziwi mnie tylko, że ludzie wychodzący raz do roku z domu do lokalu mają najwięcej do powiedzenia w szczególności jeśli chodzi o wykreowanie negatywnej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 02.08.11, 07:17 cdsmarcin napisał: > Za symboliczną złotówkę masz pewność, że nikt Ci nie zwinie kurtki > lub nie będzie w niej grzebał. HAhaha sorry ale za symboliczna zlotowke to mozna dostac w morde od żula zbierajacego na wino a nie miec pewnosc ze nikt mi kurtki nie zwinie. > Jak już ktoś kiedyś powiedział - Bielsk to miasto, w którym im więcej zrobisz t > ym bardziej zmieszają Cie z błotem. Zmiana nazwy tancbudy to niby co? Order za to chcesz? > Dziwi mnie tylko, że ludzie wychodzący raz do roku z domu do lokalu mają najwię > cej do powiedzenia w szczególności jeśli chodzi o wykreowanie negatywnej opinii A jak myslisz dlaczego tak rzadko wychodza? BO NIE MAJA DOKĄD. Odpowiedz Link Zgłoś
popkuriozysta Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 02.08.11, 08:04 cdsmarcin napisał: > Dziwi mnie tylko, że ludzie wychodzący raz do roku z domu do lokalu Naprawdę zadziwiasz mnie swoimi umiejętnościami. To jak będzie z tym PUKiem? Jak mi jeszcze powiesz gdzie żona zgubiła dwa lata temu zielone kolczyki to dorzucę drugie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 02.08.11, 10:12 Widzę, że dyskusja z Wami nie ma najmniejszego sensu. Sebcio jak zwykle zaczyna forumowe prowokacje. Uwierz, że zmieniła się nie tylko nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
t55a Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 02.08.11, 10:21 każda forma reklamy jest dobra...nawet mój post podbił w górę listy ów wątek. A Ty Marcinie nie pracowałeś kiedyś u poprzedniego chlebodawcy i czy nie przypadkiem szczerze wychwalałeś Rejon i jego wyjątkowość , kulturę i jakość usług? Teraz jakoby negując poprzednie swoje działania wychwalasz te obecne, prawiąc o zmianach na lepsze,. Przecież np. twierdzisz że ochrona jest o niebo lepsza od poprzedniej. To jakby hipokryzja się nazywa, czy jak? Ale wcale nie neguję twojej pracy...robisz to dobrze i nie ważne przecież pod jaką banderą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 02.08.11, 11:44 cdsmarcin napisał: > Widzę, że dyskusja z Wami nie ma najmniejszego sensu. Sebcio jak zwykle zaczyna > forumowe prowokacje. Dyskusja z popem nie ma sensu bo ... ja prowokuje? gratuluje geniuszu Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 02.08.11, 11:56 > Dyskusja z popem nie ma sensu bo ... ja prowokuje? gratuluje geniuszu Przeczytaj 15 razy zdanie, które napisałem. Jeśli go nie zrozumiesz to może czas skończyć podstawówkę od nowa? t55a napisał: > każda forma reklamy jest dobra...nawet mój post podbił w górę listy ów wątek. > > A Ty Marcinie nie pracowałeś kiedyś u poprzedniego chlebodawcy i czy nie przypa > dkiem szczerze wychwalałeś Rejon i jego wyjątkowość , kulturę i jakość usług? T > eraz jakoby negując poprzednie swoje działania wychwalasz te obecne, prawiąc o > zmianach na lepsze,. Przecież np. twierdzisz że ochrona jest o niebo lepsza od > poprzedniej. > To jakby hipokryzja się nazywa, czy jak? > Ale wcale nie neguję twojej pracy...robisz to dobrze i nie ważne przecież pod j > aką banderą :) Masz rację - pracowałem. Jakość usług poprzedniego lokalu była na wysokim poziomie (jak na Bielsk) i dalej tak sądzę. Ludzie narzekali na wystrój, obsługę i inne więc nowemu właścicielowi przekazałem informację czego bielscy klienci oczekują i dokładnie wymagane przez uczestników imprez zmiany narzucił przed otwarciem. Oczywiście jak można zauważyć bielszczakom chyba nigdy się nie dogodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
t55a Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 02.08.11, 20:38 A ja to taki dociekliwy człek jestem....czy aby Marcin nie pracował także dla Centrum? Wychwalając także i ten lokal, bardzo dodam wychwalając. A może i Pan Marcin pracuje dla obu pracodawców... A to by było ciekawe, co nie? I ciekaw jestem co dalej........ Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Koniec popierdulki i reklamy wlasnego biznesu 02.08.11, 12:22 Nie chce mi sie juz pisac bo to puste pisanie. Zadaje pytanie - czy ten watek nie lamie regulaminu? Chodzi mi o reklame/reklamowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Koniec popierdulki i reklamy wlasnego biznesu 02.08.11, 16:20 sebcioo napisał: > Nie chce mi sie juz pisac bo to puste pisanie. > Zadaje pytanie - czy ten watek nie lamie regulaminu? Chodzi mi o reklame/reklam > owanie. ========================================================= Nie łamie , bo wszystko co dotyczy Bielska nie ma innego , ( lepszego ) miejsca w internecie . Jakby ktoś założył lepsze forum lokalne niż te , to by się zyrakało ówdziej . Skoro nie ma , to ludziska zyrkują tudziej . Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Koniec popierdulki i reklamy wlasnego biznesu 02.08.11, 22:10 Sorry niku ale reklamowanie czyjegos prywatnego biznesu nijak ma sie do Bielska. Bo to ze ten biznes jest akurat w Bielsku nie jest dla mnie argumentem. Z reszta nie istotne co mi badz tobie jest istotne a co nie - chodzilo mi o regulamin forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dj135 Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 03.08.11, 21:36 www.youtube.com/user/VisualClubPL#p/a/u/0/oeRpH1vHA74 :) Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 04.08.11, 00:25 dj135 napisał: > rel="nofollow">www.youtube.com/user/VisualClubPL#p/a/u/0/oeRpH1vHA74 > :) Bielszczanie narzekali, że nie ma koncertów :) Więc proszę bardzo! JORRGUS już w piątek, a za miesiąc kolejna gwiazda ;) Także ceny piwa od tego weekendu ulegają zmianie. Butelka - 6 zł, nalewak 4 zł, oczywiście z pozdrowieniami dla piwoszy! Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 04.08.11, 07:45 cdsmarcin napisał: > Bielszczanie narzekali, że nie ma koncertów :) Więc proszę bardzo! JORRGUS już > w piątek, a za miesiąc kolejna gwiazda ;) hahaha okej, nie mam pytan Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 04.08.11, 12:22 sebcioo napisał: > cdsmarcin napisał: > > > Bielszczanie narzekali, że nie ma koncertów :) Więc proszę bardzo! > JORRGUS już > > w piątek, a za miesiąc kolejna gwiazda ;) > hahaha okej, nie mam pytan Sebcio - nie zauważyłeś jeszcze, że na tym forum już mało kto reaguje na Twoje prowokacje? Jeśli masz wątpliwości - tak to będzie koncert, co do gwiazdy, to owszem Jorrgusa możemy tak nazwać, bo zdobył nie jedną nagrodę na festiwalach muzycznych, a jego twórczość cieszy się popularnością. Dodatkowo dla wyjaśnienia jeśli nie wiesz co oznaczają niektóre słowa (z wikipedii): Koncert (łac. concerto – spieram się, walczę, współzawodniczę[1]) – występ artysty muzyka (bądź grupy muzyków) na żywo przed publicznością. Odpowiedz Link Zgłoś
t55a Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 13.08.11, 23:14 podciągnę w górę, bo tak...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekbp Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 27.08.11, 15:31 Byłem w tej spelunie, brak klimatyzacji to jest podstawowa sprawa. Nastepnie ciasnota, ktora tam panuje oraz to cos, co sie nazywa toaletą. Największy "element'" z tego miasta zbiera sie przed tym budynkiem.... Jedna wielka kicha, "Visual" tylko dobrze z nazwy brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Nowe miejsce rozrywki w BP 30.08.11, 13:26 wojtekbp napisał: > Byłem w tej spelunie, brak klimatyzacji to jest podstawowa sprawa. Nastepnie ci > asnota, ktora tam panuje oraz to cos, co sie nazywa toaletą. Największy "elemen > t'" z tego miasta zbiera sie przed tym budynkiem.... > Jedna wielka kicha, "Visual" tylko dobrze z nazwy brzmi... Speluna to chyba troszeczke za ostre określenie według mnie... Klimatyzacja: taka inwestycja przewidziana jest na kolejny rok poprzez fakt, że jest to ogromny wydatek z uwagi na zagęszczenie ludzi... Jak narazie robimy co w naszej mocy, aby obniżyć temperaturę - jest mechaniczna wentylacja i wiatraki na parkiet, a upały już się kończą... Ciasnota: jak w każdej dyskotece, na to nie ma ratunku Toaleta: co Ci w niej nie odpowiada, bo nie pojmuje... jest czysta i zadbana, w porównaniu do innych dyskotek to luksusik :) Widziałeś toaletę w konkurencyjnym bielskim "klubie"? "Element": może i się zbiera, bo nie przechodzi selekcji, w klubie nikogo takiego nie znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś