Dodaj do ulubionych

Do mexico86

13.08.11, 09:25
- Jako "stary ORMO-wiec" przedsięwziąłem pewne kroki prawne z kilku paragrafów . Dowodem bedą zrzuty z ekranu pózniej wykasowanych postów z kilku ostatnich lat .
- Chyba się domyślasz , że dysponuję adresami IP , adresami Mac konkretnych komputerów , itd .
- Dla przykładu , początkowe adresy : 212.183. .... i w Bielsku Neostrada "dynamic.dsl ...."
Jeśli masz coś do powiedzenia , proszę na pocztę :
nikandr@wp.pl
-Nie aktywowałem poczty gazetowej .Poczekam na pocztę , a ew. poprosimy administartora o wykasowanie wątku .
-Ktoś to musiał zacząć - udowodnienie , że nie jest się bezkarnym w sieci .
Obserwuj wątek
    • siwy62 Re: Do mexico86 13.08.11, 10:49
      no tak... i u nas także

czółko

• mexico86 Re: Do mexico86 13.08.11, 11:32
        Proszę bardzo stary ORMOwcu, mam nadzieję że zachowałeś też wątki w których groziłeś mi pobiciem czekając na mnie pod uchwytami.
        Dysponujesz IP.? Oczywiscie że dysponujesz przypomniały sie stare czasy jak donosiłeś na sąsiadów co. Kto się ORMowcem urodził........
    • mexico86 Re: Do mexico86 13.08.11, 18:07
      Mam też madzieję smieciu ,że masz twarde dowody na mój udział w profanacji synagogi w Orli. O to mnie oskarżyłeś. W przeciwnym razie bekniesz przed sądem stary ORMOwcu.
      • zimija Re: Do mexico86 13.08.11, 19:07
        hahahahahahaha

oj bo pekne ze śmiechu - mesio poda nika do sądu

Mesiu a do ormo to masz wielki szacunek bo zawsze piszesz z wielkiej litery.
        • siwy62 Re: Do mexico86 13.08.11, 23:13
          ano skróty od pierwszych liter pisze sie duzą literą, dla przykładu:
          nazwa marki IKEA to akronim - skrót utworzony z pierwszych liter imienia, nazwiska oraz nazw farmy i parafii, skąd pochodzi założyciel firmy (Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd)
          :)
        • mexico86 Re: Do mexico86 14.08.11, 00:29
          zmijka, zmijka , ORMonikus to chyba twój papcio ,że go tak wciąż bronisz, prawie jak Szpila. Jak narazie to ten stary ORMOwiec a twój mentor mnie do sądu chce ciągać a nie ja jego. Czytaj ze zrozumieniem, synku nicka.
    • mexico86 Re: Do mexico86 14.08.11, 00:32
      nikletni napisał

> Jeśli masz coś do powiedzenia , proszę na pocztę :
      > nikandr@wp.pl

Co ty Nikuś pedał jesteś??? Na prywatne rozmówki chcesz się umówić??? Wal do żmijki czeka na ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka