26.05.07, 14:35
Witam
Jutro mecz IV ligi MKS Cresovia Siemiatycze-KS Michałowo. Stadion godz. 14.
Zapraszamy jak zawsze na stadion nie za siatkę. Tylko to pozostało z rozrywek
likendowych w Siemiatyczach. No i forum już bez upartego Rp.
Obserwuj wątek
    • 11rewresbo Re: CRESOVIA 26.05.07, 14:38
      szkoda, że zakładasz kolejny wątek, skoro ktoś już założył podobny,
      ale skoro musisz wybić się *
      • kusy19 Re: CRESOVIA 26.05.07, 14:44
        Zapomniałem,przepraszam.
        • kusy19 Re: CRESOVIA 27.05.07, 17:11
          Wynik maczu 4:2(2:);Następny mecz na naszym stadionie 6 czerwca o godz. 15:00 z
          turem bielsk podlaski.Wczorajszy wynik meczu godny uwagi Jagiellonia II-tur
          bielsk podlaski 10:0!!!.Dla przypomnienia w meczu Jagiellonia II-Cresovia 4:0.
    • kusy19 Re: CRESOVIA 05.06.07, 22:58
      Jutro o godz. 15:00 mecz sezonu w Siemiatyczach.MKS Cresovia-Tur Bielsk Podl.
      Pewno będą kibice gości,chamstwa,wulgaryzmów itp nie zabraknie.Idąc na stadion
      nie zabieraj małych dzieci.Zapraszamy jak zawsze na stadion nie za
      siatkę.Prosimy o kulturalny doping,ponoć siemiatyczanie to kulturalni ludzie.
      • kusy19 Re: CRESOVIA 07.06.07, 10:02
        Wynik meczu 2:1.Nie było kibiców druzyny tura.Policja i służby ochrony czuwały
        nie było potrzby interwencji.Klatka od ulicy Sportowej była pusta.Mecz wg mojej
        opinii przeciętny w wykonaniu Cresovii.Nastepny ostatni w Siemiatyczach mecz w
        tym sezonie 17 czerwca godz. 14:00 z Piastem Białystok.Zapraszamy na trybuny
        nie za siatke.
        • kusy19 Re: CRESOVIA 09.06.07, 10:38
          Jakby ktoś był jutro w Augustowie to mecz ze Sparta Augustów o godz.16:00 lub
          16:00 ale w Mielniku mecz klasy okregowej MKS Mielnik-Polonia Raczki.
          • penicylina81 Re: CRESOVIA 09.06.07, 12:05
            No kusu19 przyznać muszę ze z imprezami sportowymi jesteś na bieżąco.
            • kusy19 Re: CRESOVIA 09.06.07, 13:06
              Dzięki za uznanie.
              • penicylina81 Re: CRESOVIA 09.06.07, 13:08
                Heh, na zdrowie:-)
          • kusy19 Re: CRESOVIA-Wyniki:kto chce niech czyta 11.06.07, 22:23
            kusy19 napisał:

> Jakby ktoś był jutro w Augustowie to mecz ze Sparta Augustów o godz.16:00 lub
            > 16:00 ale w Mielniku mecz klasy okregowej MKS Mielnik-Polonia Raczki.
            POM Sparta Augustów-MKS Cresovia Siemiatycze 0:0
            MKS Mielnik-Polonia Raczki 8:0!!!
            • kusy19 Re: CRESOVIA-Wyniki:kto chce niech czyta 16.06.07, 18:55
              MKS CRESOVIA SIEMIATYCZE-Piast Białystok 2:0.Koniec sezonu ale nie koniec
              emocji.Coś się święci rozbudowują trybunę.Powiadają,że Mistrzostwa Polski
              juniorów.Jeszcze jedna ciekawostka 7 lipca w Siemiatyczach o godz.18:30 mecz
              Cresovia-Jagiellonia Białystok oczywiście towarzyski.
    • kusy19 Re: CRESOVIA 16.06.07, 01:01
      Dzisiaj 16 czerwca o 16:00 a nie jutro ostatni mecz IV ligi
      MKS CRESOVIA SIEMIATYCZE:Piast Białystok.Jak zwykle zapraszamy na trybuny nie
      za siatkę.
      • penicylina81 Re: CRESOVIA 16.06.07, 11:22
        A skolko stoit wjazd na trybuny?Może nie warto przepłacać i zza siatki też
        obejżeć się da:-)
        • penicylina81 Re: CRESOVIA 16.06.07, 12:03
          Kibice Cresovii już są:
          static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec.jpg
          • penicylina81 Re: CRESOVIA 16.06.07, 12:08
            Zapomniałam o żeńskiej części widowni:
            www.joemonster.org/i/f/pilki2.jpg
      • kusy19 Re: CRESOVIA 16.06.07, 14:25
        Całe 5 zł,są też bilety zniżkowe,kobiety wchodzą za darmo.Co do kibiców to
        www.cresovia.yoyo.pl/video.html.Dodam,że wsrod kibiców losowane są
        nagrody niespodzianki.Zaprszamy-dzisiaj ostatnia szansa w tej rundzie rozgrywek
        oczywiście na trybuny nie za siatke.
        • penicylina81 Re: CRESOVIA 16.06.07, 14:32
          Niestety błędny link!!!
          • kusy19 Re: CRESOVIA 16.06.07, 15:03
            www.cresovia.yoyo.pl/video.html tak powinno byc,przepraszam chochlik
            dodał trochę wiecej.Powinno byc dobrze.
            • kusy19 Re: CRESOVIA 08.08.07, 21:29
              Sobota 17.30 stadion miejski mecz IV ligi MKS CRESOVIA SIEMIATYCZE-
              KS ISKRA NAREW.Jak zwykle zapraszamy na stadion nie za
              siatke .Niedługo więcej na tym forum.
    • kusy19 MKS MIELNIK 11.08.07, 11:58
      O 17:30 IV liga w Mielniku MKS Mielnik-Hetman Tykocin.Przy okazji
      Dialogów można odwiedzić stadion MKS.A swoją droga szkoda,że te
      mecze się nakładaja.
      • maklaren Re: MKS MIELNIK 11.08.07, 19:38
        kusy pamietaj ze zamieszczasz ciejkawe informacje dla wielu dostepne
        tylko tu.nie zapominaj o nas
        • kusy19 Re: MKS CRESOVIA-MKS MIELNIK 11.08.07, 20:35
          MKS CRESOVIA-KS ISKRA NAREW 3:1(1:0);mecz w Mielniku nie odbył sie z
          powodu ulewy jaka przeszła nad stadionem i boisko połączyło sie z
          rzeka Bug; żartuję oczywiście
          • fakir530 Re: MKS CRESOVIA-MKS MIELNIK 14.08.07, 20:28
            Kusy- jedno niedykretne pytanie: jestes sportowcem, czy dzialaczem?
            Ja znam kogos, kto poswiecil Cresovii 2/3 zycia i jakos o nim nic
            nie slychac ani widac na forum. Kto to moze byc?
            • kusy19 Re: MKS CRESOVIA-MKS MIELNIK 14.08.07, 22:13
              Nie jestem działaczem MKS CRESOVIA jestem po prostu kibicem tego
              klubu jak wielu ludzi w naszym mieście.Kiedyś uprawiałem
              sport,obecnie dla rekreacji rower,wedkarstwo.Nie wiem kogo masz na
              mysli ale ja znam wielu ludzi związanych z MKS CRESOVIA.
              Dodam,że jutro o 17:30 IV liga na Nadrrecznej MKS CRESOVIA-KS
              Michałowo.Zapraszamy jak zwykle na trybuny nie za siatkę.
              • fakir530 Re: MKS CRESOVIA-MKS MIELNIK 17.08.07, 04:41
                Chcialbym tylko nawstepie przypomniec o bramkarzach.Najdalej jak
                pamiecia siegam, to byl Gutek, potem chyba Leszek (rudy-moze cos
                pokrecilem?),Rysiek, Janek (nadal chyba udziela sie w klubie) no
                ostatni znany mi bramkarz Cresovii-Kuca.To dla mnie tak w ogromnym
                skrocie bramkarska historia clubu...
                Ich chcialbym pozdrowic sedecznie.Nie wiem, czy to jest mozliwe w
                przypadku Tych pierwszych?
                Trzymajcie sie i niech Cresovia wygrywa.Pa.
    • kusy19 Re: CRESOVIA 15.08.07, 20:49
      MKS CRESOVIA-ks MICHAŁOWO 4:0(0:0)
      • kusy19 Re: CRESOVIA 15.08.07, 20:55
        Bramki Kuba Andryszek 2, Darek Milewski, Siergiej Wojtas.
        • maklaren Re: CRESOVIA 15.08.07, 21:06
          dzieki kusy
          • kusy19 Re: CRESOVIA 18.08.07, 22:22
            maklaren napisał:

> dzieki kusy
            Dzisiaj MKS MIELNIK pokonał 2:1 Pomorzankę Sejny
            • maklaren Re: CRESOVIA 18.08.07, 22:53
              i o to chodzi!
              • kusy19 Re: CRESOVIA 19.08.07, 18:32
                Jak poinformował mnie obserwator meczu KS Sokół Sokólka-MKS CRESOVIA
                SIEMIATYCZE wynik mwczu 2:2.Cresowia straciła bramkę w ostatniej
                minucie meczu.Mecz odbył się oczywiście w Sokółce.
                • kusy19 Re: CRESOVIA 22.08.07, 21:13
                  Dzisiaj w Supraślu rozegrano zaległy mecz IV ligi
                  Supraślanka Supraśl-MKS CRESOVIA SIEMIATYCZE.
                  Wynik meczu 0:0.
                  • kusy19 Re: Cresovia 25.08.07, 09:30
                    Zaplanujcie jutrzejszy spacer tak aby o godz.13:30 odwiedzić nasz
                    stadion.Mecz IV ligi MKS CRESOVIA-PIAST BIAŁYSTOK.Jak zwykle
                    zapraszamy na trybuny nie za siatkę.
                    Ale jaja.Nie można było wysłać-za dużo dużych liter w temacie.
                    • penicylina81 Re: Cresovia 25.08.07, 09:32
                      Podczas ostatniego meczu na naszym stadionie (nie byłam ani na
                      trybuna ani za siatką-raczej za stolikiem) miałam okazję posłuchać
                      dopingu kibiców:-)
                      • kusy19 Re: Cresovia 25.08.07, 14:32
                        I co słaby koncert ? Pewnie wulgarny ale tak już jest na stadionach
                        całego świata.Są kibole i kibice. Niemniej jednak zapraszamy na
                        trybuny nie za siatkę.
                        • penicylina81 Re: Cresovia 27.08.07, 10:39
                          kusy19 napisał:

> I co słaby koncert ? Pewnie wulgarny ale tak już jest na
                          stadionach
                          > całego świata.Są kibole i kibice. Niemniej jednak zapraszamy na
                          > trybuny nie za siatkę.

Nie było tak zle wręcz zabawnie...Epitety większego kalibru nie
                          wpadły mi w ucho bo za daleko byłam ale fajnie śpiewali...
                          • kusy19 Re: Cresovia 27.08.07, 16:11
                            Zapraszamy już 1.09 o godz. 16:00 derby:
                            MKS Mielnik-Cresovia Siemiatycze. Warto wybrać się do Mielnika na
                            ten mecz.
                    • siemiatycze Re: Cresovia 26.08.07, 10:18
                      kusy19 napisał:

> Ale jaja.Nie można było wysłać-za dużo dużych liter w temacie.

- Tak jak już napisałem wcześniej:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11009&w=67930234&a=67930785
                      System blokuje - choć nie zawsze - zwyczaj pisania caps
                      lockiem.Działanie tego mechanizmu może dotyczyć również treści
                      samego posta...
                      Jedyną i skuteczną radą na ten rodzaj automatycznej blokady jest
                      rezygnacja ze zwyczaju pisania dużymi literami...
                      • kusy19 Re: Cresovia 26.08.07, 10:27
                        Dzięki za informację.
                        • kusy19 Re: Cresovia 26.08.07, 16:03
                          Po słabym meczu MKS Cresovia-Piast Białystok 1:1(0:1)Trudno wygrywać
                          mecze jeżeli nie strzela się rzutów karnych.Wczoraj Supraślanaka -
                          MKS Mielnik 0:0.
                          • kusy19 Re: Cresovia 26.08.07, 20:01
                            Przepraszam Supraślanka-MKS Mielnik 1:0
                            • kusy19 Re: Cresovia 31.08.07, 16:46
                              Jutro o godz. 16:30 derby naszego powiatu MKS Mielnik-MKS CRESOVIA
                              SIEMIATECZE mecz rozegrany zostanie w Mielniku.Zapraszamu do
                              Mielnika.Warto tam pojechac nie tylko jak są Dni Mielnika lub
                              Muzyczne Dialogi
                              • kusy19 Re: Cresovia 31.08.07, 16:49
                                Zapomniałem dodać,że w środę 29 sieronia w meczu pucharowey ,który
                                odbył się w ... Pilikach MKS Cresovia przegrała po dogrywce 1:2 z
                                Turem II Bielsk Podl.Nic dodać nic ująć.Plama.
                                • penicylina81 Re: Cresovia 01.09.07, 11:55
                                  Ale wcześniej chyba rozgomili Bielsk?
                                  • kusy19 Re: Cresovia 01.09.07, 12:25
                                    Tak w ubiegłym sezonie w maczu IV ligi MKS Cresovia:Tur Bielsk Podl
                                    2:1.To był jednak Tur Bielsk Podl ale II druzyna.
                                    • kusy19 Re: Cresovia 01.09.07, 20:05
                                      MKS Mielnik-MKS Cresovia Siemiatycze 2:2(0:2).Mecz przeciętny w
                                      wykonaniu obu drużyn.Mielnik sie bronił i udanie
                                      kontrakakował ,Cresovia atakowała nieudolnie, bez pomysłu.
                                      • kusy19 Re: Cresovia 08.09.07, 08:33
                                        A ja z uporem maniaka jak kiedyś R o radiu.Jutro o 13:oo IV liga MKS
                                        CRESOVIA Siemiatycze:KS Promień Mońki.Zapraszamy oczywiście na
                                        trybuny nie za siatkę.Czas zacząć wygrywać jeżeli chce się grać w
                                        nowej III lidze.
                                        Kliknij
                                        www.pajacyk.pl
                                        • kusy19 Re: Cresovia 09.09.07, 15:50
                                          Po słabym meczu wymęczone zwycięstwo 2:1.Z taka grą można grac ale
                                          nie w nowej III lidze.
                                          • siemiatycze Re: Cresovia 09.09.07, 15:56
                                            Ale jednak zwycięstwo...
                                            • kusy19 Re: Cresovia 09.09.07, 16:01
                                              Raczej szczęśliwa wygrana."Zwycięstwo" to brzmi zbyt dumnie.Może
                                              kiedyś będzie można tak napisać.
                                              • penicylina81 Re: Cresovia 13.09.07, 08:59
                                                Kusy, jako miłośnik piłki nożnej moze zamieścisz watek o naszej
                                                reprezentacji i jej spotkaniach.Też może być ciekawy, bo nie każdy
                                                np. wczoraj mógł oglądać meczyk w Helsinkach, a tak zostaniesz
                                                naszym informatorem:-) Co Ty na to?
                                                • kusy19 Re: Cresovia 15.09.07, 15:33
                                                  Dawno nie byłem na forum.Nie lubię oglądać meczy na ekranie to nie
                                                  to samo co na stadionie nawet na Nadrzecznej.Dzisiaj Cresovia ma
                                                  wyjazd do Augustowa.MKS Mielnik gra u siebie z Sokołem
                                                  Sokółka.Wyniki wieczorem.
                                                  • fakir530 Re: Cresovia 15.09.07, 18:15
                                                    Dzieki Kusy za wiadomosci o Cresovii.Tobie i dla sympatykow pilki
                                                    noznej polecam strone:
                                                    www.RPA2010.twornica.eu
                                                    jest tam sporo informacji na temat Word Cup 2010, South Africa...my
                                                    teraz tym zyjemy, to tylko 3 lata...zapraszam.
                                                  • kusy19 Re: Cresovia 15.09.07, 21:31
                                                    Wyniki:
                                                    Sparta Augustów:MKS Cresovia Siemiatycze 0:0
                                                    MKS Mielnik:KS Sokół Sokółka 4:2.Gratulacje piłkarzom z
                                                    Mielnika.Dość już tych remisów czas wygrywać mecze bo III liga się
                                                    oddala.
                                                    za
                                                    www.90minut.pl/liga.php?id=3201
                                                  • kusy19 Re: Cresovia 16.09.07, 12:42
                                                    MKS Cresovia:Sparta Augustów 1:1,bramlę zdobył Wojnar co nie zmienia
                                                    treści poprzedniego komentarza wynik podaję za
                                                    www.podlaskizpn.org/
                                                  • kusy19 Re: Cresovia 20.09.07, 22:04
                                                    11:30
                                                    22.09.2007 mecz IV ligi MKS Cresovia Siemiatycze:Wissa Szczuczyn.Pora ni bardzo
                                                    na mecz ale pewnie wiem dlaczego.Do zobaczenia na stadionie nie za siatka.
                                                  • kusy19 Re: Cresovia 22.09.07, 14:01
                                                    MKS Cresovia : Wissa Szczuczyn 6:1.Stypułkowski 3 bramki to cieszy.Mecz
                                                    przeciętny,przeciwnik pozwalał na wszystko stąd taki wysoki wynik.
                                                  • kusy19 Re: Cresovia 05.10.07, 21:55
                                                    IV liga.Godzina 15:00 mecz sezonu-niepokonana do tej pory MKS Cresovia
                                                    Siemiatycze spotka się z liderem tabeli Pogonią Łapy.Mecz w Mielniku o godz
                                                    15:30 szkoda,że terminy się nakładają.Zapraszamy jak zawsze na stadion nie za
                                                    siatkę.
                                                  • kusy19 Re: Cresovia 06.10.07, 17:20
                                                    Tak z obowiązku.Wynik meczu MKS Cracovia:KS Pogoń Łapy 1:0(0:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka