Dodaj do ulubionych

Ż-11 Online Elite Club II

• kaukonsky Statoil - slogan 20.01.03, 14:28
      W niedzielę odbyło się uroczyste otwarcie stacji paliw 'Statoil'. W dużej
      grupie konkursów był m.in. taki na wymyślenie sloganu reklamowego dla tej
      firmy. Do wygrania był rower 'góral'. Przypadł on kilkuletniej dziewczynce,
      która wespół z mamą wymyśliła taki tekst:
      'Na Statoil tankujesz, dużo zyskujesz'.
      Co prawda jest lekkie nawiązanie do tradycji Oj-czystych ('tankowanie'), ale
      slogan taki sobie. Nieprawdaż? Bardziej podobał mi się tekst młodych śpiewaczek
      z Osiedlowego Domu Kultury, wyróżniony przez kierownika stacji:
      'Pan Kierownik jest wesoły, bo nie musi iść do szkoły'.
      Oczywiście swoje propozycje mieliśmy również my - jednoosobowa ekipa Ż-11 S&BC
      we współpracy z połową kabaretu 'KaMuZieHa'. Jednak start w konkursie
      uzależniliśmy od nagrody. Bo po co nam jakiś góral?! Myśmy chcieli statek
      kosmiczny, albo chociaż ten fajowy samolocik, co to go ostatnio Amerykanie
      Polsce sprzedali! Ale organizator poskąpił grosza, więc nasze propozycje
      przedstawię tylko Szanownym Cloobovitzom. Oto one:
      'Na Statoil już od rana
      cała kadra naje...
      ...dzona
      robi z klientów balona'
      oraz:
      'Chociaż jestem już zmęczona
      zabłysnę honorem
      i obciągnę Ci pytona
      jeszcze dziś wieczorem.
      Hostessa'
      No i co, może nie zasługujemy na samolocik?
      To ja odlatuję. Trzymajcie się ramy!
      • wentkasz Incydent na uczelni 21.01.03, 18:48
        Dzisiaj na zajęciach z Architektury systemów komputerowych, postanowiłem
        zasięgnąć wieści klubowych, toteż zapuściłem kontrolnie forum "Gazety".
        Wszedłem do wątku "Ż 11..." i pech chciał (a może to nie pech), że strona
        ładowała się bardzo długo. Akurat na drugiej, pierwszą wiadomością jest
        wpis "Wino i jabole" czy jakoś tak. Pan magister przechodząc za mną zapytał,
        czy muszę czytać o winach i jabolach nawet podczas zajęć. Cała grupa w śmiech!
        Dlatego wnoszę o rozpoczęcie trzeciego już w swej bogatej historii wątku Ż11.
        • kaukonsky Cloobowa strona w Interku! 21.01.03, 19:54
          A ja bym chwilowo optował za stworzeniem własnej strony. Można by to pewnie
          jakoś stworzyć, byłoby bardziej swojsko (tu i tak nas nikt nie odwiedza -
          najwyżej podglądają), zdjęcia by się jakieś zrobiło...
          Może terminarz treningów, skarb kibica, najsławniejsze 'boiska'? Można by
          zrobić galerię: Cloob, GS, Pub, ławeczka w parku, Syf na Kościuszki, apteka
          cloobowa, Lux, przystanek na Piłsudskiego itp. Trochę by się tego wymyśliło.
          Gorzej z główkami Cloobovitzuff - myślę, że spora część by na to nie poszła...
          Ale nasze zdj. z ODK (z Walisosenką) można by zamieścić... Jakieś zdjęcia
          zarekwirowanej przez policję wódy i sprzętu do pędzenia samogonu... Plakat Si-
          Qu Qlina... Reklamę Nadziei-Koscher... Kilera pod ratuszem rozpierdzielającego
          kosze na śmieci... KaMuZieHę z hotdogiem... Fotki z treningu na stadionie...
          Galerię Cloobovych lasonów...
          No, coś by się w każdym bądź razie wymyśliło...
          • Gość: wch Re: Cloobowa strona w Interku! IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 15:34
            Co do strony to jestem jak najbardziej za. Nawet o tym myślałem (archiwalne
            teksty z ŻN). Ale jakoś nie mogę się do tego przysiąść. Teraz mam sesję, pracę
            muszę pisać (tylko semsestr został, a jeszcze nic nie mam) itp.
            • kaukonsky Oby do jesieni 23.01.03, 16:33
              To do wakacji dociągniemy tutaj, a od jesieni przechodzimy na własne. OK?
            • doktorpajchivo Pozdrówki!!! 27.01.03, 11:47
              Hejo!!! Trochę poczytałem sobie Waszych wpisów!!! Nawet, nawet!!! Pozdrawiam
              wch i innych!!!!
            • doktorpajchivo Pozdrówki!!! 27.01.03, 11:50
              Hejo!!! Trochę poczytałem sobie Waszych wpisów!!! Nawet, nawet!!! Pozdrawiam
              wch i innych!!!!
              • kaukonsky Re: Pozdrówki!!! 28.01.03, 08:29
                Dziękujemy za pozdrowienia! Też pozdrawiamy uczestnika studniówki z Kościuchach!
        • Gość: Sylve Re: Incydent na uczelni - Wino i Jabolland IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 10:37
          Ale "impreska"...

U mnie Pani doktorowa zawsze patrzy jak na sex czatach siedzimy ;))
          szkoda ze zadnych komentarzy nie robi ;))
    • kaukonsky Mały trening 23.01.03, 22:21
      Żeby nie było, że Cloob wymiera...
      Dzisiaj, wraz z Walisosenką (i Prokopem), bawiliśmy się zdrowo w Pabiku. I
      teraz idziemy w kimę. Ale pozdrawiamy lasony, które zupełnie nieskoordynowanie
      reagowały na naszą obecność w Pubie. Widocznie wzięły nas za Świętych
      Mikołajuuff...
      A teraz ciekawy reportaż leci w Trójce o bezdomnych - Czy Pani im współczuje? -
      Chyba nie....
      Pytanie do nosów:
      - Jak się trafia na bruk?
      - Wtedy, gdy się idzie 'pod prąd'!
      - Słońce jednakowo wszystkim świeci, ale są chwile, że nad kimś zbierają się
      chmury...
      • Gość: Sylve Re: Mały trening IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 08:50
        "Żeby nie było, że Cloob" na emigracji "wymiera..."

Wczoraj wraz z 2 lasonow (niestety nie klubowych) przezylem wspaniala
        przygode...
        "Bawilismy sie zdrowo"...

Teraz jestem zmeczony i musze isc spac. W radio nic nie leci!!!

P.S. Kolega Kaukonsky podpial sie do sieci???
        • kaukonsky Re: Mały trening 29.01.03, 13:06
          Z tą siecią to tak do rymu? 'Nie leci, do sieci?'
          U mnie wszystko bez zmian, może pracy trochę więcej w tym tygodniu. Ale prócz
          afery z byłym starostą siemiatyckim, to na razie - odpukać - ta praca niezbyt
          stresująca. A to u mnie rzadkość...
          • Gość: Sylve Sieci leci IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 08:59
            Wyszlo, wyszlo nie chcaco ;)) Choc nie mialo zamiaru. Tak samo z siebie.

Z ta siecia, to pytanie o internet!!! Czy Kolega uzywa jeszcze modemu??

U mnie praca tyz malo stresujaca. Choc ostatnimi czasy szefowa stara sie, aby
            to sie zmienilo. Jednak z grupa Kolezanek nie pozwalamy na to...

• kaukonsky Re: Sieci leci 31.01.03, 15:41
              Używam modemu i się strasznie wkurzam, bo ostatnio łączy mnie z internetem
              gdzieś raz na 50 prób. Od grudnia mi sie zaczął chrzanić. Dopokąd to było tak,
              że łaczył co raz piąty czy dziesiaty, to jeszcze przechodziłem nad tym do
              porządku dziennego, ale teraz to przegięcie. Czasem muszę coś szybko wysłać, a
              łączenie się z Interkiem zajmuje mi pół godziny... Na szczęście mam
              jeszcze 'pcAnywhere', który działa bez zastrzeżeń.
              Pozdrowienia dla spracowanych Koleżanek!
              • Gość: Sylve Re: Sieci leci IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 00:00
                Na szczęście mam jeszcze 'pcAnywhere', który działa bez zastrzeżeń.
                Pozdrowienia dla spracowanych Koleżanek!

???????
                troche jasniej bym prosil!!!

Tyz mam czasami taki problem jak Kolega.

Moja rada:
                Wejdz w Dial-Up Networking >>> Moje polaczenie - lub jak to jest u Kolegi
                nazwane, prawym przyciskiem myszki naciskasz i wybierasz "Właściwości"
                >>>nastepnie "Typy serwerow" >>> a tam jesli masz zaznaczone "zalogu do sieci"
                odznaczasz to!!!! >>> a w "protokolach sieciowych" ma byc zaznaczone tylko
                TCP/IP.

U mnie to dziala!!!!

• kaukonsky Koleżanki, jasne? 01.02.03, 22:43
                  A co ja mogę jaśniej - dla KOLEŻANEK (po polsku: koleżankom) i już! ;-)
                  pcAnywhere - tak mam napisane na tapecie. To takie qrvishoństwo, co łączy
                  modemy bez wchodzenia do Internetu. Przynajmniej ja tak to rozumiem...
                  A reszty Kolegi wpisu, to z kolei ja nie rozumiem. Po prostu zamówię sobie
                  firmowego informatyka i niech on kombinuje. Za co bierze pieniądze?
                  • Gość: Sylve Re: Koleżanki, jasne? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 08:35
                    Troche tandeta jak to jakies kolezanki czytaja!!! ;(
                    • kaukonsky Re: Koleżanki, jasne? 03.02.03, 13:52
                      Dla Twoich Koleżanek, z którymi dbasz, by praca była bezstresowa!
                      Jaśniej nie potrafię...
                      • Gość: Sylve Re: Koleżanki, jasne? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 15:20
                        Zalapalem po przejrzeniu wczesniejszych postow. Bede musial im przekazac
                        pozdrowienia, Poniewaz nie maja dostepu do Elitarnego Ż-11 i w konsekwencji nie
                        moga tego przeczytac.

• kaukonsky Kantyczka 01.02.03, 23:13
      Byłem na sobotnich przesłuchaniach IV OGÓLNOPOLSKIEGO DZIECIĘCO-MŁODZIEŻOWEGO
      FESTIWALU KOLĘDY I PASTORAŁKI WSPÓŁCZESNEJ 'KANTYCZKA 2003'. Ogólnie wykonawców
      można podzielić na:
      1) sprawiających ,że jaja wiezną w gardle;
      2) słuchanych z zaciekawieniem, bo to zawsze coś miłego i w ucho wpada;
      3) takich, że się w trakcie utworu myśli, co zjeść na obiad;
      4) reprezentację z Częstochowy (bez podtekstów religijnych!).
      Przypadek z punktu pierwszego był jeden - gdy bielszczanka Sylwia Tarasiuk
      zaśpiewała na głosy z instruktorką Justyną Porzezińską. To mało; w poprzednich
      latach częściej mi się to zdażało (chociażby zeszłoroczny występ Moniki Dymek z
      Białej Podlaskiej - w tym roku też zaśpiewała bardzo ładnie, ale już mnie tak
      nie zachwyciła. Ale może dostanie 'Flecik' za zasługi, tak jak w zeszłym roku
      Tarasiewiczówna z Suwałk - znana bardziej z 'Idola' w TVN).
      W kategorii 12-15 lat bardzo dojrzałym głosem zaimponowała mi Wioletta Oliferuk
      (Bielsk), czystością głosu Amelia Gorbacz (Hajnówka), a dziecięcym wdziękiem
      Klaudia Bayer (Białystok). Ciekawie wypadli faworyci: Adam Leczycki (Biskupiec)
      i Karol Wróblewski (Bielsk). W starszej kategorii do grupy 'ciekawych' na pewno
      można było zaliczyć bielszczanina 'Makarona' (KAMuZieHa), Nikę Lubowicz
      (Zakopane) oraz Justynę Maleńczuk i wspomnianą wcześniej Monikę Dymek (Biała
      Podlaska). Długi, wspólny występ mógł pogrzebać szanse reprezentacji
      białostoczan, bo słuchanie podobnych utworów w takiej samej aranżacji było
      dosyć nużące, ale Katarzyna Łapińska, Marcelina Krasińska i Dorota Wróbel mogą
      powalczyć o Fleciki.
      Nieporozumieniem były występy modelki Katarzyny S. z Białegostoku (chociaż była
      bardzo ładnie opalona...) i całej reprezentacji Częstochowy. Tak, jak śpiewali
      częstochowianie, to śpiewamy my w Cloobie po pasterce, albo na Sylwestra...
      PS. Są to moje oceny subiektywne, nie mam wykształcenia muzycznego i nie
      oceniam 'emisji głosu', tylko pierwsze wrażenie, jakie zrobi na mnie wykonawca.
      PS2. Młodzi wykonawcy z białostockiego 'Koloru' mają śliczną instruktorkę i
      akompaniatorkę - Xięgowy, jakbyś kiedyś bywał na tego typu imprezach (albo w
      Czarnejgórce posyłał na zajęcia pozalekcyjne swojego potencjalnego potomka), to
      weź to pod uwagę ;-)
      • Gość: Sylve Re: Kantyczka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 11:34
        Mozna poprosic o foteczki jak w tamtym roku.

P.S. Niestety nie bywam na takich imprezkach. Moze trzeba to zmienic. Wezme pod
        uwage informacje Kolegi.

• kaukonsky Re: Kantyczka 03.02.03, 13:55
          Co do foteczek - OK - podeślę kilka sztuk.
    • kaukonsky Mgr Ajgor 01.02.03, 23:17
      Ze źródeł oficjalnych wiem, że w piątek Cloobovitz Ajgor świętował udaną obronę
      magazyniera! Niestety, nie mogłem uczestniczyć w libacji, bo w sobotę od rana
      musiałem być na Kantyczce. Mimo wszystko składam najszczersze gratulacje i
      wyrazy podziwu! Nikt nam teraz nie zarzuci, żeśmy niewykształconą swołoczą ;-)
      • Gość: Sylve Re: Mgr Ajgor IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 09:06
        Nie wiem co powiedziec. Zamurowalo mnie. Powodem nie jest to, ze Ajgor zostal
        magazynierem. Bo to jest chyba oczywiste. Zaskoczyl mnie jednak termin. Nie
        poznaje Kolegi. Pewnie mial jakis dorazny powod, by tak szybko zakonczyc
        edukacje. Moze idzie do woja???

P.S. A ja nawet jeszcze pierwszego rozdzialu pracy nie mam. Prosze mnie nie
        dolowac!!!!

P.S. W zasadzie to chyba sie nie musze martwic. Ajgor na studiach byl jakis
        inny. Aktywny, ambitny, wyuczony, zawsze zdawal wszystkie egzaminy w terminie,
        nie mial poprawek. Zawsze przewyzaszal innych studentow. Ale sie pocieszam!!!!

P.S. Ja tu gadu gadu, a gratulacje to by wypadalo dla Kolegi zlozyc. Wiec
        gratuluje i podziwiam Kolege Ajgora. No i koniecznie musimy to opic, koniecznie.

• Gość: wch Re: Mgr Ajgor IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 12:21
          No, też jestem pod wrażeniem, i też muszę pisać pracę - semestr został.
          STRASZNE.
          • Gość: wch Re: Mgr Ajgor IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 12:33
            Igor musiał wcześniej kończyć, bo jego promotorka gdzieś wyjeżdża (za granicę).

Byłem redaktorem technicznym pracy Igora, stąd znam szczegóły.

Pozdrawiam Klubowiczów!
            • kaukonsky Q-jony 03.02.03, 14:03
              Ej Wy Q-jony! Wszystkim się chce magazyniera? Co to się na świecie porobiło! A
              dyplom ukończenia Przedszkola im. Krasnala Hałabały nie wystarczy?!
              • Gość: Sylve Re: Q-jony IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 15:26
                Tym bardziej podziwiam Ajgora. Ja bym chyba zmienil promotora.

P.S. A jak Qujon Kaukonsky?? Mysli o dyplomie magazyniera!!??
                • Gość: koleś Re: Q-jony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 19:01
                  1. Gratuluję Igor
                  dlaczego nie poczekałeś do czerwca jak człowiek? :)
                  2. Apeluję do rulesów z Żeromskiego o częstsze wypowiadanie się w innych
                  wątkach (ew. zakładanie nowych)
                  3. Kaukonsky - patrz punkt 2.
                  • kaukonsky Urlop od forum 04.02.03, 10:56
                    koleś - Chwilowo nikt mnie nie zobaczy na innych wątkach, niż Ż-11 i Sport. Mam
                    dłuższy urlop od forum ;-)
                • kaukonsky Dyplom? 04.02.03, 10:54
                  Jaki dyplom! Ja mam wstręt do szkoły ;-)
                  Muszę sprawdzić, czy mogę robić dyplom w Białymstoku, czy muszę w Warszawie.
                  Jeśli w Warszawie - to z pewnością olewam. Jeśli w Białymstoku, to muszę się
                  dowiedzieć, czy mam za powtórzenie roku tylko zabulić 40 czy 50 baniek i
                  napisać pracę, czy zdobywać wszystkie zaliczenia. Jeśli zaliczenia, to też
                  olewam.
                  Powód: żyję jak pączek w maśle, mam pracę, pieniadze, nie mam wolnych
                  weekendów, więc nie mogę się szwendać po uczelniach, a świstek dla świstka mi
                  wisi. Tylko szkoda grubych pieniądzy wpieprzonych w parę lat czesnego
                  i 'upojnej' nauki w Warszawce ;-)
                  • Gość: wch Re: Dyplom? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 13:26
                    Co do kasy to się zgodzę. A że Prezes bierze przykład z prezydenta, to nie jest
                    źle - papier to nie wszystko. Aczkolwiek tytuł zawsze może się przydać. Chociaż
                    śmieszy mnie eksponowanie tego np. na wizytówkach.

---
                    Przedwczoraj trzeźwiej niż wczoraj!!! ;-)))
                    • Gość: SS Re: Dyplom? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 09:19
                      Tak jak napisal Voytec dyplom zawsze warto miec. Ale chyba rozumiem
                      Kaukonskiego. Ja chyba tez bym lał w takiej sytuacji.

Jednak jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem (tylko kasa, bez zaliczen i
                      zadnych wyjazdow do W-wy) to warto miec dyplomik.

P.S. Mi zycie studenckie odpowiada. Czyzby Kolega Kaukonsky nie chcial
                      prowadzic sie w takim stylu. A moze za duzo juz sie napatrzyl u Gwiazdeckiej???
                      P.S. Ale Kolega Olewa
                      P.S. Dzisiaj ide do zebologa ;((
                      • Gość: wch Re: Dyplom? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 10:27
                        Ja też idę do zębologa, ale w piątek. Idę na kontrol (jak mówią niektórzy).
                        • kaukonsky Re: Dyplom? 06.02.03, 15:47
                          Żeby się Wam powidło!!
    • Gość: wch Poszłem na kontrol... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 08:06
      ...i się okazało, że muszę zaleczyć dwa małe ubytki (dwie wizyty). Pół roku
      chodziłem do dentysty i znowu. Ech...
      • kaukonsky Naciągłem swetr i wyszłem na wiater (n/t) 10.02.03, 12:24

• doktorpajchivo Poszedłem wch poszedłem!!!! 11.02.03, 04:51
        Oj!! Współczuje koledze - sam przeżywam podobne męki...
        • Gość: Sylve Wyspalem sie!!! ;)) IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 09:23
          Wczoraj o 21 kimnalem sie. Spalem do 6.45!!!! Liczac prawie 10 godz. Obudzielem
          sie wypoczety, gotowy do dnia.
          Zachodze do roboty, a tam kumpele mowia: Sylwek, co ty robiles w nocy??? Spales
          2 godziny???
          Zastanawiam sie jak wygladam jak naprawde spie tylko 2 godzinki ;))

P.S. Nie gadajmy juz o zebach, bo mnie zaczynaja bolec.
          • kaukonsky Na pewno się wyspaleś?!!! 11.02.03, 11:38
            Co prawda pełni chyba nie było, ale może Kolega ma skłonności do lunatykowania?
            I tak: 21 - w kimę, 22 - skok do całodobówki na winko dla kurażu, 23.30 - dym
            pod sklepem, z opresji ratuje Kolegę atrakcyjna sąsiadka, 24 - wizyta u
            sąsiadki, 0.15 - 4 - cenzura obyczajowa, 4.15 - kilka browarków na odwodniony
            organizm, 5. 45 - w kimę, 6.45 - pobudka i śniadanko z Zaspaną.
            Może to wyglądało tak? Kolega spyta sąsiadkę. Chyba, że ona też jest
            lunatyczką... ;-)
            • Gość: Sylve Re: Na pewno się wyspaleś?!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 14:46
              Mam nadzieje, ze to wszystko bylo z sasiadka z pierwszej klatki!!!!.

• kaukonsky Re: Na pewno się wyspaleś?!!! 11.02.03, 15:47
                Aha, od razu wyczułem, gdzie dzwon bije :-)
                Ma się te psie-czucie ;-)
    • Gość: Sylve Mucha Wojewodzka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 14:57
      Juz wiem dlaczego Kolega Kaukonsky tak nie lubi Kuby W. Ja chyba zaczne go
      rowniez nie lubic. Jaki mialby byc tego powod. Ano taki, jego panna to Anna
      Maria Mucha. Seryjnie zaskakuje mnie ten gosc. Facet umie sie ustawic. 40 lat,
      a panne ma 22 letnia, jezdzi Porsche...

... oj jak dobrze byc dzennikarzem??!!
      • kaukonsky I niech mu ziemia... 11.02.03, 15:46
        He, he... Nawet nie wiedziałem!
        Nie, nie wpłynie to chyba na moją ocenę tego kolesia (a jeśli już, to szybciej
        pozytywnie). Naprawdę doceniam to, że jest... SKUTECZNY (to chyba najlepsze
        słowo) w tym co robi, ale to jeszcze nie zmienia faktu, że nie muszę pałać do
        niego sympatią. A że Musze mógł zaimponować? Długiej kariery temu związkowi nie
        prorokuję. To bardzo miła dziewczyna, odważna, żwawa, skacząca z kwiatka na
        kwiatek, ale widać, że też wymagająca. Niech się teraz Kuba stara sprostać
        zadaniu. I niech mu ziemia lekką będzie ;-)
        Szkoda tylko, że Styrna jej nie poderwał. Początki miał obiecujące ;-)
        A moja fascynacja Anną Marią była taka bardziej młodzieńcza. Nie powiem,
        sentyment został, ale tylko sentyment. Po za tym JESTEM SPEŁNIONY, bo po wielu
        latach starań, to nie ja do niej, a ona do mnie przyjechała i zrobiłem z nią
        wywiad. Czego można więcej chcieć od życia - obiecałem sobie, że ją poznam i
        poznałem; porozmawiałem, sfotografowałem, dotknąłem, powąchałem ;-) Ja już swój
        Rzym odwiedziłem ;-) teraz niech młodsi zachwycają się młodszymi artystkami!
        PS. A Kolega Sylve pamięta laseczkę 'Artystkę'? Albo jej starszą siostrę? Albo
        koleżankę 'Artystki' i starszą siostrę koleżanki? Były czasy... Może by tak
        kiedyś - najlepiej latem - znowu wyskoczyć na miasto i zrobić ranking? Albo
        zorganizować wybory miss Bielska?
        • doktorpajchivo Pozdrówki!!!! 12.02.03, 02:13
          Serdeczne pozdrówki od doktorka!!! :)
        • Gość: Sylve Re: I niech mu ziemia... IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 09:13
          Siostra artystki?? Nie znam, albo juz nie pamietam tej osoby. Zreszta co do
          Artystki to wydaje mi sie, ze nigdy nie otrzymala od nas najwyzszej punktacji.
          Byla o stopien nizej.

A Okularnice i jej siostre pamietam. Bardzo dobrze.
          Ostatnio bylem w knajpce ze znajomymi to widzialem siostre Okularnicy z jakims
          gostkiem. Jak zwykle mogl bym jej wystawic wysoka note ;)
          Artystke rowniez widzialem w Bialym. Bylo to podczas zakupow w Central Parku.
          Troche sie speszyla, ale to nie na forum

Okularnica - oj dawno nie widzialem!!!!

• kaukonsky Okuarnica 14.02.03, 10:30
            No własnie, Okularnica. Widzę, że Kolega też z sentymentem podchodzi do
            młodzieńczych fascynacji :-)
            Ja też mam trochę śmiesznych wspomnień. Chociażby włażenie przez okno z
            Wentkaszem do Indianki, czy nocne prowadzanie jej nieprzytomnej w Sylwestra od
            kina po światła, całonocne oczekiwania w prawosławne święta na Czerwonego
            Kapturka, Patrycjowe bara-bara w południe na środku boiska na stadionie, czy
            bezowocna wizyta w liceum Batorego w Warszawie...
            Ale o szczegółach cicho, sza!
        • Gość: bigben Re: I niech mu ziemia... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 08:22
          kaukonsky napisał:

>Po za tym JESTEM SPEŁNIONY, bo po wielu
          > latach starań, to nie ja do niej, a ona do mnie przyjechała i zrobiłem z nią
          > wywiad. Czego można więcej chcieć od życia - obiecałem sobie, że ją poznam i
          > poznałem; porozmawiałem, sfotografowałem, dotknąłem, powąchałem ;-)

pewnie u Artura na imprezie charytatywnej?

pozdr,
          b.
          • kaukonsky U Artura 14.02.03, 10:35
            Tak, właśnie tam.
            Zresztą Artur zawsze miał dobry gust: Mucha, Skrzynecka, Błażejczyk... ;-)
    • Gość: Sylve Czysta!!!300 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 12:19
      Moze bysmy sie umowili na czysta??? ;))
      • kaukonsky Re: Czysta!!!300 14.02.03, 10:39
        O, nie... Wczoraj było za dużo Żubrówki... Dzisiaj już tylko czekoladowe wiśnie
        w likierze...
    • Gość: wch Fajny artykuł... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 10:25
      Podobno fajny artykuł jest w dzisiejszej Współczesnej...
      • kaukonsky Re: Fajny artykuł... 14.02.03, 10:42
        He, he... Poszły śniegi ;-)
        To kto Voyciehu jeszcze z Twojej Zacnej Rodziny nie został wciągnięty przeze
        mnie do GW? Chyba tylko Agnieszka? Ale ona z Bielskiem raczej się rozstała.
        • Gość: wch Re: Fajny artykuł... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 10:43
          No, ścignij ją przy najbliższej okazji! ;-)
          • kaukonsky Re: Fajny artykuł... 14.02.03, 10:50
            O, to się nazywa aktualność i punktualność. Wpis minuta po minucie! Podziwiam!
    • li-marek Re: Ż-11 Online Elite Club II 13.02.03, 14:19
      Chciałbym zostać CZŁONKIEM waszego klubu . Czy wy CHUJE WETERANI mnnie,
      MARECZKA przyjmiecie? Tak to do was:sylwio , wentkaszó co łowisz wętki,
      jąkający się jaaankesssie,ity wch-Wielce CHlapiący.
      • kacex odpowiedź mareczkowi 13.02.03, 15:33
        ale jesteś dupowkręt nie wiesz że takie rzeczy załatwia się od minetki i
        flaszki na łep
        • li-marek Re: odpowiedż li-marek 20.02.03, 13:08
          głupia psia końcówa nie wie o co hozy, a flacha i zagrych też była, tylko żadna
          mrożonki nie zrobila. A propo zmień klwiatuę bo ci z oka i ucha wali.PAAAA????
      • kaukonsky Witamy! 14.02.03, 10:48
        Cześć Walisosenko!
        Ale Mareczek miał ostre wejście! Trzeba go częściej dopuszczać do Internetu ;-)
        PS. Zupa się udała - wyszła grochówka. Nie wiem tylko, gdzie mam kartę do
        bankomatu - mam nadzieję, że została u Gwiazdeckiej...
    • kaukonsky Trzy do koła! 14.02.03, 22:00
      Całkiem przyzwoicie sobie chłopaki pograły. 3:0 i świetna bramka Lasockiego!
      Wydaje się, że taki Sznaucner na dłużej może zostać w reprezentacji, a i
      Niedzielana dotychczas niedoceniałem. W bramce Liberda zdecydowanie lepiej od
      Szamotulskiego, który - niby taki twardziel - ale chyba spala się psychicznie.
      W ataku Niedzielan znacznie ruchliwszy od Rasiaka - Groclin ma mocny napad.
      Zawiódł środek pomocy - Majewski miał za dużo strat, a Lasocki (prócz bramki)
      zupełnie niewidoczny. Cieszy debiut mojego cichego faworyta Burkhardta, no i
      wynik - Janas ma dobre wejście, oby trzymał tak dalej!
      • Gość: Sylve Re: Trzy do koła! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 18:07
        Mecz ok. Powiedzialbym, ze lepiej zagrali od 1 skladu. Jak zwykle pomocy nie
        bylo. Ale za to jaki napad. Rasiak i Niedzielan rewelacja.

Bardzo mi sie podobalo.
        • Gość: sanchopansa Lasocki :) IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 18:23
          Mecz jak mecz - całkiem niezły to znaczy Polacy reprezentowali się na tle
          słabych Macedończyków dobrze. Mi osobiście podobała się trzecia brameczka -
          kapitalne dośrodkowanie Dawidowskiego (dobrze, że zmienił nogę, którą
          dośrodkowywał) i piękne, soczyste uderzenie z "główki - szczupakiem"
          Lasockiego. Bramka marzenie...
          • Gość: sanchopansa Szczęsny :( IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 22:25
            A nie drażni Was Maciej Szczęsny, gdy wstawia swoje drętwe gadki!
    • Gość: SS W czwartek SS Lazio IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 09:25
      Moze jakies obstawianko zrobimy??
      • kaukonsky Re: W czwartek SS Lazio 18.02.03, 16:25
        Ja nie obstawiam, nie mam do tego szczęścia ;-)
    • kaukonsky Mała uroczystość 17.02.03, 23:03
      "Jest taka mała uroczystość" - jak to mówią w mieście stołecznym Warszawa. A w
      praktyce po prostu chlapiemy dzisiaj! I pewnie będziemy tego żałowali, ale taki
      nasz los...
      Dziś chlapałem z Prezydentem, Wentkaszem, Li-Markiem, Ajgorem, Ciasnym and
      Choodym... No i idę do pracy, bo dziś w Brańsku kolesie z Kazachstanu mają
      dostać polskie obywatelstwo!
      PS. Pozdrowienia dla Madzi Zawadzkiej od Przyjaciół Cloobu!
    • Gość: wch Protokół z posiedzenia Zarządu IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 07:58
      Protokół z posiedzenia Zarządu, odbytego w dniu 17 lutego w Bielsku Podlaskim

Na posiedzeniu obecni byli:
      1. KaukonsKY – Prezes,
      2. wch – Wiceprezes,
      3. Wentkasz – Wiceprezes.
      W posiedzeniu Zarządu nie brał udziału Główny Księgowy.

Na początku Prezes zgłosił wniosek, aby przynieść kieliszki. Wniosek, z braku
      środków technicznych (kieliszków), został odrzucony. Następnie Wiceprezes wch
      zaprezentował butelkę wina (r. 1998), jednak z przyczyn obiektywnych
      (zachowanie wysokiego morale w pracy) nie została ona otworzona.

Wobec wyczerpania porządku obrad, posiedzenie zostało zamknięte.

Na tym protokół zakończono i podpisano.

1. Kaukonsky
      2. wch
      3. Wentkasz

Protokołował: wch
      • kaukonsky Aneks 18.02.03, 16:24
        Po posiedzeniu zarządu - już bez wymaganego qforum - sporządziliśmy wraz z
        wiceprezesem Wentkaszem aneks. Aneks miał postać dwóch półlitrówek PRL (znaczy
        oj-czystej 'Ludowej'). Treść aneksu została przez nas 'przyjęta' przy skromnej
        pomocy Cloobovitzuff Analogowców, nikt nie miał 'wyrzutów sumienia'.
        Prezes
        PS.
        W Luksie ekspedientka dziwiła się, że bierzemy po pół litra aneksu na głowę,
        ale uspokoiliśmy ją, że jeśli zajdzie taka potrzeba, to jeszcze zdążymy
        dokupić...
    • kaukonsky Lew Tokszoł 22.02.03, 10:40
      Panowie, do telewizorów! Lew na antenie! Idzie w zaparte!
      W południe sparing Tura, ale nie wiem co wybrać, bo z Lwem emocje większe, niż
      w piłce! Najciekawszy tokszoł w historii Telewizji Polskiej!
      PS. W pierwszej odsłonie najlepsze było, gdy pełnomocnik Lwa opieprzył komisję
      za używanie komórek w czasie przesłuchań. Nawet Nałęcz się wqr... - Nie będzie
      mnie pan pouczał... - grzmiał marszałek. To było nierozsądne ze strony mecenasa.
      • Gość: wch Re: Lew Tokszoł IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 07:42
        Panie Prezesie! Wracajta na główny kanał (forum)!
        • Gość: SS Re: Lew Tokszoł IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 08:19
          Odmawiam udzielenia odpowiedzi.

Najlepszy byl Nalecz w stosunku do Kwiatkowskiego. Zawsze stawal w jego
          obronie. Az w pewnym momencie mowi do niego: "panie Kwiatku teraz pan takie
          bzdury gada, ze i ja nie uwierze"

W sumie to niezla farsa te przedstawienie
    • Gość: wch Nadzieja Kosher Unplugged IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 20:25
      Idę sobie normalnie do domu, patrzę, a tu w firmie Nadzieja Kosher nie ma
      licznika energii!!! Się porobiło!

Trzeba interweniować, bo interesy klubu są poważnie zagrożone. Jak można w ten
      sposób traktować lokalnego przedsiębiorcę i dostawcę niezbędnych dla
      egzystencji środków odrzywczych w warunkach galopującego bezrobocia?!
      • Gość: wch Re: Nadzieja Kosher Unplugged IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 20:28
        „odrzywczych” - sorry, ostatnio nie jestem w formie
        • kaukonsky Re: Nadzieja Kosher Syndyk 26.02.03, 14:49
          Z tego, co mi wiadomo, to 'działalność' została zawieszona znacznie wcześniej.
          Więc może to efekt działania syndyka? Wyprzedaż majątku? ;-)
    • kaukonsky Regionalne przepisy 26.02.03, 14:52
      Hop`aky! Podrzućta parę Cloobovyh Pszysmakuff do wątku o przepisach.
      Ja proponuję ścięty koktajl z Krysiówki i soku pomarańczowego, dodatkowo
      schłodzony w śniegu za GS-em. Pyyyycha! A jak 'orzeźwia'... ;-)
    • kaukonsky Komendant na żywo 27.02.03, 20:40
      Minęły już ze dwie godziny, a jeszcze nikt na forum nie wspomniał o
      telewizyjnym występie w programie TVP pt. 'Na Żywo' naszego bielskiego
      komendanta policji. A potem będzie, że w Bielsku nic się nie dzieje...
      • wentkasz Spoufalanie ze współtowarzyszami 27.02.03, 21:11
        Godz. 21.08, trzy piwa w organiźmie, wielce optymistyczne perspektywy wyjścia
        do miasta na wieczór wokalno-bezinstrumentalny. I choć stan wewnętrzny
        generuje wszelakiego rodzaju sprzeciwy, to jednak przekonany jestem co do
        owego wyjścia i zawczasu zarezerwuję w nim swe uczestnictwo.

spoważaniem (hik!!!)
        wentkasz
        • wentkasz No, ale... 27.02.03, 21:14
          wcześniej oczywiście pozdrawiam wszelkich klubowiczów, tych spożywających i
          tych, którzy oczekują na dogodną okazję by sporzywcze praktyki zawczasu
          rozpocząć.

dzień wielce parszywy...

ale wieczór fstępnie niczego sobie...
          • wentkasz Wysoki potencjał... 27.02.03, 21:18
            Czy uda się spożytkować odpowiednio sześć specyfików klasy studiującej...
            Okaże się za jakieś () godzin i )( minut. No i oczywiście ()( sekund. Jeśli
            tylko będę w stanie, to dam odpiśnie znat'
            -
            Dzień wielce parszywy
    • Gość: Sylve Poplawy IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 12:18
      Co tam sie dzialo??? Bo rozne juz rzeczy slyszalem.
    • kaukonsky Re: Ż-11 Online Elite Club II 03.03.03, 15:12
      Nie jestem donkiszotem, ani żadnym innym uczestnikiem tego forum, prócz
      KAUKONSKY`EGO. Od chwili dziwnej dyskusji nt. moich wypowiedzi na forum (źle
      przez Was zinterpretowanych), nie brałem i nie biorę udział w żadnych
      dyskusjach prócz Ż-11 oraz Sportu i Tura.
      • kaukonsky Do Sanczopansy 03.03.03, 15:14
        Powtórzę:
        Nie jestem donkiszotem, ani żadnym innym uczestnikiem tego forum, prócz
        KAUKONSKY`EGO. Od chwili dziwnej dyskusji nt. moich wypowiedzi na forum (źle
        przez Was zinterpretowanych), nie brałem i nie biorę udział w żadnych
        dyskusjach prócz Ż-11 oraz Sportu i Tura.
        • wentkasz Wspomnienia po nieodbytym meczu 03.03.03, 18:35
          Dziwnie to czuć się tak samo wieczorem i nazajutrz...
        • Gość: sanchopansa sORKI ALE KTOŚ SIĘ PDSZYWA POD MOJĄ KSYWĘ IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 00:50
          KAUKONSKY NIE GNIEWJ SIĘ, ALE KTOŚ SIĘ PODE MNIE PODSZYWA - JA WIEM, ŻE
          DON_KISZOT TO NIE TY!!!!
          POZDRAWIAM I NAMAWIAM NA UDZIAŁ W INNYCH WĄTKACH!!! :)
          • kaukonsky Nie gniewam się :-) 05.03.03, 09:59
            OK, nie gniewam się.
            Tylko mi przykro, że takie zwyczaje na forum nastały... A co do podszywania, to
            się zaloguj - trzy minuty roboty, a 'satysfakcja gwarantowana' ;-) I będziemy
            mogli wymieniać swoje uwagi na priva, a nie brać udział w publicznym praniu
            brudów.
            Pozdrowienia!
    • kaukonsky Jutro Nurzec 04.03.03, 20:18
      Wybieram się jutro do Nurca-Stacji. Mam zrobić fotkę dyrektorce miejscowego
      ośrodka kultury. A przy okazji - by nie jeździć po jedno zdjęcie - postaram się
      zrobić materiał o młodej poetce z tamtejszego gimnazjum. Jak będę miał trochę
      jej poezji, to może podrzucę na forum. Mam nadzieję, że to na tyle
      poważna 'literatura', że da się coś o niej napisać... :-)
      • Gość: wch Re: Jutro Nurzec IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 08:00
        Poezję możesz sobie odpuścić. Ale foty to jak najbardziej – wal na priva. A
        podszywaczy olej. Są ważniejsze sprawy, np. dobro naszego elitarnego Klubu.
        • kaukonsky Re: Jutro Nurzec 05.03.03, 10:03
          Co do fotek, to śmiem wątpić, czy 60-latka będzie Kolegę Dyrektora
          satysfakcjonowała. Ale jeśli uda się zdobyć 16-tkę, to oczywiście podeślę :-)
          • Gość: wch Re: Jutro Nurzec IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 11:03
            Co Pan? Co Pan? Przecież była mowa o jakiejś młodej poetce!
            • kaukonsky Młoda poetka 05.03.03, 15:27
              No młoda, młoda, nawet bardzo młoda... Poetka 13-tka, instruktorka 60-tka. Obie
              na jednym zdjęciu przesyłam Koledze. Prosze sobie zrobić mix i wyjdzie poetka o
              sporym stażu artystycznym ;-)
              A poezja? Ech, no cóż, muszę o czymś napisać, jeśli już pojechałem. Oto cytat,
              starałem się wybrać najwartościowszy:
              <<O mój kapłanie, Ty rękę daj
              I prowadź mnie, gdzie anielski raj.
              Bądź mi pasterzem i dobrobytem,
              Bo spotkać Ciebie, jest wielkim zaszczytem.>>
              To akurat fragment wiersza napisanego na Ogólnopolski Konkurs Poetycki im. ks.
              Jerzego Popiełuszki w Suchowoli. Od czegoś przecież trzeba zaczynać.
              • Gość: wch Re: Młoda poetka IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 09:36
                Dzięki za fotę, ale ja tylko żartowałem. Ale poetka niczego sobie, tylko trochę
                małolata. ;-)
            • wentkasz Re: Jutro Nurzec 06.03.03, 13:24
              A Ser Prezes w podróż daleką swoim wehikułem czy może przy pomocy
              zaprzyjaźnionych dziennikarzy albo publicznym środkiem komunikacji?
              • kaukonsky Do Nurca co Cloob wyskoczy 06.03.03, 15:42
                Wehikułem. Wydałem ok. 62 TDDT (Tanich i Dobrych, bo Dobrych i Tanich) w
                pobliskim Motobisie i mój Wehikuł jest znów postrachem szos ;-) W podróż
                wybrałem się w wielce zacnym towarzystwie Braci Analogowej: Prezydenta, Li-
                Marka, Ajgora i Skalnego. Dojechaliśmy i wróciliśmy cało i trzeźwo.
                PS. Zamiast 'Ser' wolę 'Kefir' ;-)
    • kaukonsky Jaj sobie robią z naszego miasta! 06.03.03, 00:17
      www.podlasie.iig.pl/galeria2/index.php

Mości Panowie, widzieliście? Co to za koszmar? Kto to robił, jakieś dzieci???
      Uff, trudno ochłonąć...
    • kaukonsky Magdalenka (nie mylić z Gwiazdecką!) 06.03.03, 09:33
      Zaminowana knajpa, kałachy i granaty, jeden policjant zabity, piętnastu
      rannych. Gdzie my żyjemy? W Groznem czy Tel Avivie?
      Warszawiacy, przyjeżdżajcie na Podlasie. U nas najwyżej dostaniecie po ryju pod
      całodobówką.
      • Gość: SS Re: Magdalenka (nie mylić z Gwiazdecką!) IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 08:26
        Ja tam nie wiem czy ci wierzyc. Co niektorzy juz na forum wymachuja
        pistoletami ;)))
    • Gość: SS Nie dostalem fotki!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 08:35
      Co z fotka dla mnie?? Z poufnych zrodel dowiedzialem sie, iz inni czlonkowie ja
      otrzymali. Czy to jest dyskryminacja??

Mam nadzieje, ze nie!!!
      A brak fotki w mojej poczcie jest wynikiem przeoczenia, zaniedbania.
      • kaukonsky Fotki wysyłam, ale... 10.03.03, 18:25
        ...na Twoją odpowiedzialność. Sam chciałeś oglądać te 'laski', więc teraz nie
        psiocz na mnie ;-)
        • Gość: Sylve Re: Fotki wysyłam, ale... IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 08:21
          Juz nigdy wiecej nie bede sie upominal.
          • Gość: wch Re: Fotki wysyłam, ale... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 10:29
            Też żałuję, że się dopominałem...
            • kaukonsky be happy 11.03.03, 16:14
              Nie płaczcie, da Bóg - przyjdą jeszcze atrakcyjniejsze chwile :-)
              • wentkasz Wpis, którego nie było 12.03.03, 14:38
                Dzień po meczu Wisły z Lazio postarałem przedstawić swoje na ten temat
                spostrzeżenia w wątku sportowym i... po dwudziestu minutach wklepywania tekstu
                i zatwierdzeniu <wyślij> pojawiła mi się znajoma ramka 'Zaloguj się'.
                Oczywiście troszeczkę mnie to zdenerwowało, ale cóż - sprawa niby sekundowa.
                Jednak dosłownie po kilkunastu sekundach do sali wparował pan magister cośtam i
                grzecznie wykopał towarzycho sprzed komputerów, usilnie trzymając się
                wypowiedzi "zajęcia czas zacząć". Jakby było mało to komputery polecił
                wyłączyć, bo jakaś kartkówka miała być. I jak tu się nie wk...? Zniechęcają
                człowieka tego typu zachowania prowadzących, bo nieudzielanie się na oj-czystym
                forum to zbrodnia a wygospodarowanie chwili czasu na ten cel jest rzeczą
                trudną - nawet w tej chwili formalnie poszukuję materiału do referatu.
                Oprócz tego pozostaje jeszcze pesymistyczna perspektywa tzw. suchego łyk-endu.
                A może ktoś się z niej wyłamie?
                • kaukonsky Wątroba na skwerze 12.03.03, 16:10
                  Widzę, że Koledze doskwiera... To ciężka sytuacja. Mnie też leży na wątrobie.
                  Zatransferowałem sobie wczoraj troszeczkę Van Pur 18 (jedyny diler - Market
                  obok ratusza), ale nie mogłem przełknąć, bo dzisiaj raniutko (praktycznie w
                  nocy, bo o godz. 7.) musiałem zerwać się do pracy. Dziś też chyba się nie
                  zmobilizuję, bo jutro na 12 muszę być w Siemiatyczach. W piątek z kolei mam
                  spotkanie Stowarzyszenia Przedsiębiorców Bełta Porzeczkowego, a w sobotę
                  planuję wyjazd z Gwiazdecką do Parku Narodowego w Białowieży (praca naukowa
                  Gwiazdeckiej). Uff, ciężkie czasy...
    • wentkasz Nosy w sieci! 13.03.03, 18:23
      Zapraszam na www.lit.pb.bialystok.pl a następnie opcja "kamera" Od 17.40 do
      19.15 w co drugi czwartek poczynając od dziś.
      • Gość: sanchopansa Spoko, spoko!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 14:02
        Też to wyczaiłem :)
      • kaukonsky Re: Nosy w sieci! 17.03.03, 19:49
        Wentkasz: dzięx za fotkę z ukrytej kamery! Widać, że Kolega Działacz dba o
        dobro Cloobu Oj-czystego. Chwali się to Koledze!
        A w tym okienku, to Kolega w czwartki też się pokazuje?
    • Gość: wch Trza się wpisywać! Pełna mobilizacja! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 09:08
      Alarm! Wyhodowaliśmy raka na własnym ciele. J-5 się zbroi i zapowiada
      kontrofensywę. Należy temu zapobiec. Wpisujcię się Klubowicze, bo nie znacie
      dnia ani godziny!

Banzai!!!

Z poważaniem,

wch
      wiceprezes, dyrektor ds. organizacyjnych
      • wentkasz Nos - niedogoniat 17.03.03, 16:04
        W sobotę idę sobię z panną ulicą Mickiewicza o godz. 11.58 a tu nagle mija nas
        ciężarówka z wygrawerowanym w brudzie komunikatem "Nas niedogoniat" na tylnich
        drzwiach. Ciekawe, kto ich gonił? A może oni sami "gonią" gdzieś na strychu?
      • wentkasz Z Z Z Z - czyli Zalety Zakupów Z (I)Zunią 17.03.03, 16:15
        Sobota, godz. 18.00 w pobliskim "Luxie" moja pani wybiera sobie lakier do
        paznokci. Ja w tym czasie rozpoczynam pełną współpracę chwytając za "Przegląd
        Sportowy". Przeczytawszy dział piłki nożnej zerkam co tam ciekawego W "Serwisie
        Podlasia" a następnie we "Współczesnej" i na koniec w "Porannym". Panna
        uznając, że żaden z lakierów nie odpowiada jej gustowi ze złością nakłania mnie
        do wyjścia z "fatalnie zaopatrzonej placówki handlowej". Mnie się w tym czasie
        udało przejrzeć cztery gazety. I kto mi powie, że przebywając z kobietą
        zapominam o całym świecie?
        • kaukonsky Re: Z Z Z Z - czyli Zalety Zakupów Z (I)Zunią 17.03.03, 19:52
          Przez miłość do wiedzy!
          Jak kobieta niecnie może wpłynąć na przeintelektualizowanie mężczyzny. Zmusiła
          do czytania... No, chociaż do oglądania. To też coś! A przecież - o ile znam
          rodzinny Lux - obok prasy jest inne, nie mniej rajcujące stoisko...
      • kaukonsky Nos nie dogoniat J-5... 17.03.03, 19:47
        ... bo kto tam będzie się udzielał, sam wlap? Czy może de la Coperro się
        odezwie? Niech próbują jednak chłopaki, ożywią forum. Życzę powodzenia! A jak
        im się uda przegonić nasze dwa wątki (Ż-11 OEC + Ż-11 OEC II) do końca br., to
        wlapowi i Coperrowi stawiam flakona (sklepowego, za 13,99!!!) :-)
        • doktor_szrama włoski koper 19.03.03, 09:25
          Jakby się el cooperrrrrrro wziął za robotę - to byś mu Kaukonsky musiał
          skrzynkę jabola postawić, a nie wiem czy byś to przeżył. :)
        • Gość: el Coperro Re: Nos nie dogoniat J-5... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 11:28
          Witam Waszystkich :) ... jak ładnie mnie nazwaliście, aż miło czytać.
          A propos J5 - bardzo ładna i spokojna już od jakiegoś czasu dzielnica,
          więc i pisać nie bardzo jest o czym. Pozatym ja jestem kiepskim pisarzem, wolę
          mówić.
          Jeśli chodzi o flakona tudzież skrzynkę jabola, to jestm za :) tylko po poście.
          Chetnie wezmę udział w solidnej męskiej imprezie w dobrym toważystwie a mam
          tu na myśli dr Szramę i Kaukonsky'iego jak również wspomnianego w treści "Nos
          nie dogoniat J-5..." Wlap'a.

Pozdrawiam w/w oraz wszystkich czytających.
          • doktor_szrama impreza 19.03.03, 11:34
            Impra tak ale o ile Ciebie znam to pojawiły by się jakieś sexy tinasy :)
          • Gość: el Coperro ta... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 12:16
            Od jakiegoś czasu nie jestem sam, więc ja nie wchodzę w ten temat,
            ale jeśli koledzy sobie rzyczą to proszę bardzo :)
            • kaukonsky Jestem za! 19.03.03, 17:01
              Imprezkę możnaby skonstruować. Koordynacją akcji powinien się zająć El Coperro
              Nosso, bo ma najlepszy, wielokrotnie przetestowany lokal spożywczy :-)
              Z kratą jaboli może być ten problem, że to cholerstwo pewnie sporo waży, a ja
              jestem słabego zdrowia ;-) Czy całodobówka na Mickiewicza nie oferuje dostawy
              jaboli na telefon? Proszę, jaką odkryłem niszę na bielskim rynku handlowym... ;-
              )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka