wiesiek_z_grodziska
23.07.05, 12:24
Prafde powiedziala pani Czeslawa, ukohana moja uczycielka z podstawuwki, ham jestem nieobyty i burak tempy, sie nie pzedstawil ja i nie pzywital na tem forum. No to ja hcial sie pzywitac. Sie nazywam Wiesiek z Grodziska i niedawno se zalozylem te, no, nelostrade czy cos, bo na szkoleniu dla mlodyh rolnikuw mowili ze internet to je okno na swiat czy cos tam. Jak ja zabaczyl to forum, to ja zaraz hcial tu pisac, bo ja niedaleko siemiatyczuw mieszkam, i ja lubie eto miasto, bo ladne a najladniejszy to rynek we czwartek je, bo durzo ciekawyh zeczy moszna pakupic. Oprucz tego ja potanczyc na zabawah lubiem, zwlaszcza w Ostrozanach na krzyzowce, bo tam zawsze ladne dziewczyny so no i czasem nawet ten no, zizej z Siemiatycz przyjezdza. A w ogole to ja mam 15 chektary ziemi, no i 20 krowuw i kawaler jestem, i chetnie by jakas ziolhe poznal, moze ja tu na tym forum poznam? H.uj ci wie. Ja w ogole to zadnych naloguw nie mam, tam trohe pale nie, no i wypic to lubiem, ale karzden jeden lubi wypic.
No to pozdrawiam ja wszystkie ladne dziewczyny i nie tylko.