Dodaj do ulubionych

dziendobry

23.07.05, 12:24
Prafde powiedziala pani Czeslawa, ukohana moja uczycielka z podstawuwki, ham jestem nieobyty i burak tempy, sie nie pzedstawil ja i nie pzywital na tem forum. No to ja hcial sie pzywitac. Sie nazywam Wiesiek z Grodziska i niedawno se zalozylem te, no, nelostrade czy cos, bo na szkoleniu dla mlodyh rolnikuw mowili ze internet to je okno na swiat czy cos tam. Jak ja zabaczyl to forum, to ja zaraz hcial tu pisac, bo ja niedaleko siemiatyczuw mieszkam, i ja lubie eto miasto, bo ladne a najladniejszy to rynek we czwartek je, bo durzo ciekawyh zeczy moszna pakupic. Oprucz tego ja potanczyc na zabawah lubiem, zwlaszcza w Ostrozanach na krzyzowce, bo tam zawsze ladne dziewczyny so no i czasem nawet ten no, zizej z Siemiatycz przyjezdza. A w ogole to ja mam 15 chektary ziemi, no i 20 krowuw i kawaler jestem, i chetnie by jakas ziolhe poznal, moze ja tu na tym forum poznam? H.uj ci wie. Ja w ogole to zadnych naloguw nie mam, tam trohe pale nie, no i wypic to lubiem, ale karzden jeden lubi wypic.
No to pozdrawiam ja wszystkie ladne dziewczyny i nie tylko.
Obserwuj wątek
    • high_level dziewczyny - kawaler do wziecia 24.07.05, 11:41
      Witaj, ziomalu! Ja tez urodzilem sie w Grodzisku :-)
      Pani Czesi co prawda nie znam, ale moze dlatego, ze chodzilem do innych szkol.
      Nie popelniles zadnego faux pas. Nie ma tutaj raczej zwyczaju, aby nowi goscie
      sie witali. Nie zrobily tego nawet wysoko ksztalcone panie jezykoznawczynie,
      ktore tak bardzo lubia sie tu wymadrzac, pouczac i strofowac innych.
      Dziewczyny to tu chyba jednak nie znajdziesz. Na forum pisza wylacznie miastowe
      kobiety z ambicjami, wysoko ksztalcone i majace o sobie wysokie mniemanie.
      Takie raczej na Twoje hektary czy 20 krow nie poleca :-)
      Chyba, ze spodoba im sie Twoje oryginalne poczucie humoru. Wprowadziles na to
      forum element satyryczny. Nie wszystkim ten typ humoru odpowiada, ale ja sie
      naprawde szczerze usmialem, czytajac Twoje posty.

DZIEWCZYNY:
      Jest w Grodzisku kawaler do wziecia, i to od zaraz. Bez nalogow, dobrze
      sytuowany (15 hektarow, 20 krow), z oryginalnym poczuciem humoru. Z nim na
      pewno nie bedzie nudno.
      • czesiula Re: do high_level 24.07.05, 12:47
        Gdy pisałeś wcześniej,że z rodzinnych stron wyprowadziłeś się 20 lat temu,
        myślałam,że jesteś z Siemiatycz.Ale chyba mylisz się,że na forum piszą tylko
        miastowe.Wiesiek też ma czas,jak widać, mimo tak dużego gospodarstwa, rozmawiać
        z nami. Wiesz też, jestem pewna,że nie uczyłam Wieśka języka polskiego.
        A wysokie mniemanie o sobie bardzo pomaga, jeżeli nie jest bufonadą i
        zarozumiałością. I właśnie to jest najgorszy mankament pisania na forum. Nie da
        się człowieka poznać naprawdę.Tu można być szczerym albo nie, kłamać, ubarwiać,
        zmyślać, a i tak do końca nic nie wiadomo. Szkoda. Pozdrawiam high_level
        • high_level Re: 30.07.05, 12:32
          czesiula napisała:

> Gdy pisałeś wcześniej,że z rodzinnych stron wyprowadziłeś się 20 lat temu,
          > myślałam, że jesteś z Siemiatycz.

A to jakas roznica? Pochodze z powiatu siemiatyckiego. Nie pisalem, ze z samych
          Siemiatycz. Wychowywalem sie w malej wiosce, a wlasciwie kolonii,
          polozonej "daleko od szosy" i jakies 15 km od Siemiatycz.

> Wiesz też, jestem pewna,że nie uczyłam Wieśka języka polskiego.

"H... ci wie", ze zacytuje mojego ulubionego autora z tego forum. Sama przeciez
          piszesz, ze:

> to jest najgorszy mankament pisania na forum. Nie da się człowieka poznać
          > naprawdę. Tu można być szczerym albo nie, kłamać, ubarwiać, zmyślać, a i tak
          > do końca nic nie wiadomo.

P.S. Sklonny jestem jednak uwierzyc, ze to raczej Wiesiek "fantazjuje".
    • mmk9 Re: dziendobry 31.07.05, 11:25
      Lomatko moja ale się uśmiałam, dawaj dalej Wiesiek. Oj szkoda, że ja już wydana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka