hansgrubber 25.06.05, 19:25 Gdzie kto jedzie na wakacje? Ja najprawdopodobniej nigdzie wiec chetnie poslucham ( z wielką gulą :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skara Re: Pochwalmy się!!! 25.06.05, 19:29 Przecież dopiero co był wątek w holidays, kanikułach itd. Nie powielamy wątków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Pochwalmy się!!! 25.06.05, 19:33 Mam wrazenie ze watek zmeandrowal. Dlatego zapytalem wprost. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Pochwalmy się!!! 25.06.05, 21:08 Chwalę się ! na wakacje jadę do Raju ! jest to taka mała spokojna mejscowość niedaleko Pruszcza Gdańskiego ! sprawdźcie a przekonacie się , że nie bajeruję ! stary weteran stanu wojennego i były członek klubu rowerowego ( Gwardia B-stok) Odpowiedz Link Zgłoś
owsiejka Re: Pochwalmy się!!! 29.06.05, 16:40 Chwalę się - pierwszy raz od 7 lat wakacje spędzę w okolicach Bielska (oczywiście Podlaskiego). Wertuję forum próbując znależć "atrakcje", coby je pokazać mojemu mężowi z centralnej Polski :) Zwłaszcza wątek o pubach jest niezwykle pouczający :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Pochwalmy się!!! 29.06.05, 17:21 W samym Bielsku sa swietne cerkwie a poza tym Białowieza i Grabarka. To tyle na razie. Zalozmy na ten temat watek. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Pochwalmy się!!! 29.06.05, 18:30 he he pozdrawiam z Erisa w Krynicy Zdroju :) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Pochwalmy się!!! 29.06.05, 18:34 Odziej ale ty tam wypoczywasz czy pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Pochwalmy się!!! 01.07.05, 07:38 szczerze to łączę jedno z drugim :) ale nie jestem pracownikiem hotelu...tylko jego gościem...a taką mam prace że często wyjeżdżam w fajne miejsca :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Pochwalmy się!!! 01.07.05, 12:26 wiemy ,ale może polecisz nam ciekawe miejsca, które poznałeś Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Pochwalmy się!!! 01.07.05, 09:40 A ja zabieram moje Kochane latorośle - sztuk 2 - nad polskie morze:) Połazimy po plaży wydam ostatnie pieniądze...będzie swietnie:) A co do atrakcji Podlasia hans...popieram ale są też inne piekne miejsca niekoniecznie doceniane...fajne wioski naokoło Białowieży zagubione w puszczy....i 2 Noce w roku kiedy wschodnią częśc Podlasia ogarnia szaleństwo... sobotniej nocy:)) To quiz !! kto zgadnie o czym mowa...stawiam piwo..ale sam za nie płaci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Pochwalmy się!!! 01.07.05, 12:39 wujo zgdanie :) pewnie Kupalle w Białowieży - pierwsza noc i potem drugie Kupalle w Dubiczach zgadłem?? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Pochwalmy się!!! 01.07.05, 13:16 Słuchajcie Quiz rozstrzygniety:)) Brawo ...jarek....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Pochwalmy się!!! 01.07.05, 13:17 a jaki jestb termin tych imprez w tym roku? wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Pochwalmy się!!! 01.07.05, 14:53 2 lIpca - Białowieża, 16 lipca - Dubicze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Pochwalmy się!!! 01.07.05, 12:29 A ja jadę dziś do Bielska właśnie, do rodzicielki, na mini-wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Pochwalmy się!!! 02.07.05, 22:33 Tak ! szerokiej drogi ! jak ja o tym marzę ! Jechać , jechać daleko ! oby jak najdalej od pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś