proffet 17.11.05, 21:42 Jak donosi Onet zgłoszono kandydaturę Ojca Rydzyka do odznaczenia tym orderem. Jakie macie inne kandydatury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 21:44 Zdecydowanie kazda tylko nie rydzyk!!!!!!!!!!!! Ja proponuje hmmmm hmmmm hmmmmmm Elene Starkova.Kobietka zalozyla fundacje Rozwej wstazki w Avonie.Nie nadaje sie pewnie.Ale tak powaznie to dlaczego rydzyk ma dostac odznaczenie?Za co? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Order Orła Białego 17.11.05, 21:51 Chyba do orderu Czarnego Kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 21:54 To mnie ordery kaczorowskie nie interesuja.I juz wiem za co order dostanie.jak "nakazal" w RM glosowac na kaczynskiego to i teraz dziekuje.W dzisiejszych czasach bezinteresownosc nie instnieje.rydzyk to dla mnie malo rozgarniety facet a kaczynski ehhh nie komentuje.Zlosc pieknosci szkodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:21 Powróce do istoty wątku - kogo równie zasłużonego jak ojca dyrektora można by uhonorować Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:23 Powracajac do watku czym sie ojciec dyrektor zasluzyl bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:27 Order Orła Białego - najstarsze i najwyższe odznaczenie Rzeczpospolitej Polskiej, nadawane za znamienite zasługi cywilne i wojskowe dla pożytku Rzeczpospolitej Polskiej, położone zarówno w czasie pokoju jak i w czasie wojny. Nie dzieli się na klasy. Nadawany jest najwybitniejszym Polakom oraz najwyższym rangą przedstawicielom państw obcych. Order Orła Białego noszony jest na wstędze błękitnej przewieszonej przez lewe ramię do prawego boku. Gwiazdę Orderu, niegdyś haftowaną, nosi się na lewej piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:29 To wiem , ale nie wiem kto godzien oprócz do tej pory nagrodzonych Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:30 hmmm... okarze się w niedalekiej przyszłości ... nie spodziewam się jednak by ojciec dyrektor stał się jednym z odznaczonych ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:29 No dobrze ale czym sie rydzyk zasluzyl?tym ze namawial do glosowania na kaczynskich? to jest zalsuga cywilna?niech mi ktos dokladnie napisze czym sie zasluzyl i wtedy moge dyskutowac kto by sie jeszcze nadawal. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:40 nie jest wybrany zaproponował go komitet SOS dla radia maryja Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:41 widzisz khaki3 nie ma się co denerwować i zamarwiać na zapas ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:45 Alez ja sie nie denerwuje.Po wyborach prezydenckich doszlam do wniosku ze mam wszystko gleboo gdzies i sie politycznie nie udzielam.nawet na prawie zamilklam i sie wykladowaca przerazil ze chora jestem.Tak na mnie scena polityczna teraz dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:48 ojej skoro wykładowca też to zauważył, to coś w tym jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:49 Wlasnie!!! Nawet sie zmartwil!I bez ironii prosze.Bo na prawie bardzo aktywna jestem bo ciagle o cos pytam i ciagle chce cos wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:53 i słusznie, i dobrze ... szacuneczek panno khaki3 ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:54 O jeju ale zes mnie zawstydzial.A jak jeszcze powiem ze na anatomii i fizjologi tez aktywne dziewcze jestem to Ciebie zaskocze? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:56 nie, nie zaskoczysz ... miłego studiowania Ci życzę ... bądź zawsze dociekliwa, to popłaca ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 22:57 Poplaca zebys wiedzial.Na studia nie narzekam.Jest ciekawie.A moze ktos jest dbry z chemii?W niedziele mam zaliczenia.Moze ktos pobawi sie w korepetytora? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Order Orła Białego 17.11.05, 23:00 i tu khaki3 Ci pomóc nie mogę ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 23:02 Szkoda :( No nic sama sobie moze jakos poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 23:04 Zobaczymy w nastepna niedziele.Najwyzej skorzystam zuroku osobistego :p;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Order Orła Białego 17.11.05, 23:05 A zwrociliscie uwage na to ze nie znamy biografii Ojca Rydzyka? Co robil np w 80 roku? Albo w 81? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Order Orła Białego 17.11.05, 23:08 Budowal w domy radio i dorabial mu ryja :p Dobra wredna jestem juz nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Order Orła Białego 18.11.05, 08:51 Był w Niemczech jak i prawie całe lata osiemdziesiąte Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Order Orła Białego 18.11.05, 22:43 Ale co robil. Dziwne ze nie mozna sie dokopac do biografii tak znanej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś