Dodaj do ulubionych

I cale forum zamarlo

20.12.05, 17:49
Nikogo nie ma.Ciiiicho,puuuuusto,nikogusko nie ma.
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 17:54
      Skoro nikogo nie mna to ja ide pocwiczyc Pilates i 8abs :):)
      • obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 21:19
        Mimo wszystko Khaki3 jesteś na 12 piętrze !!!
        serwispodlasia zaledwie na parterze !!!
    • serwispodlasia NIEMOŻLIWE! 20.12.05, 20:02
      Są są, zglądają tu częściej niż podejżewasz. Drapią się po głowach i rzecznik i
      inni ściemniacze.
      Skojarz sobie, czy z najczęściej "używanego do ściemniania" forum na Podlasiu,
      gdzie między establishmentem bielskim trzebioczą podlotki, blokersi i Bóg wie
      jeszcze kto, raptem wszystkich by wymiotło?
      Niemożliwe
      • doktorpajchivo Re: NIEMOŻLIWE! 20.12.05, 21:05
        nie podejrzewałem, że serwispodlasia ma aż tak bujną wyobraźnię ... nie
        podejrzewałem ...
        • serwispodlasia Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:17
          Delikatna prowokacja pokazała, że osamotnienie khaki nie ma potwierdzenia w
          rzeczywistości. A ty sam to udowoniłeś, że wisisż całymi dniami na forum, jak
          wielu innych. Także khaki: Nie czuj się samotna na forum. Tu zawsze ktoś czuwa.
          • obserwer11 Re: Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:33
            serwispodlasia napisał/napisała
          • doktorpajchivo Re: Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:33
            a Ty czasem zajrzyj (trudne słowo) do słownika, lub skorzystaj (jeszcze
            trudniejsze słowo) z edytora tekstu zanim znowu nas "powalisz" swoją indolencją
            w zakresie ortografii ...
          • ja-alutka Re: Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:38
            Hej Khaki...jakby coś to jestem tutaj od czasu do czasu nie damy się tym
            (Faaajnym skądinąd :))) facetom...A co do Puchatka to mój ulubieniec....mam
            taki ulubiony cytat :" Puchatku...Tak Prosiaczku? - Nie Nic -rzekł prosiaczek
            biorąc Puchatka za lapkę - Chciałem sie tylko upewnić że jesteś..."
            • khaki3 Re: Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:58
              Oj Alutko Kubusia kocham ponad zycie:):)Cudny jest.A chlopakom sie nie damy!!!!
              Bedziemy dumnie odznaczac kobieca nutke na tym forum :)
        • texciarz Re: NIEMOŻLIWE! 20.12.05, 21:24
          Proponuję nie dyskutować z kimś komu marzy się totalna inwigilacja i
          weryfikacja, a nawet lustracja forumowiczów.
    • texciarz Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 20:32
      Ja słucham TEARS FOR FEARS - "Laid so Low (Tears Roll Down)". Ktoś to zna?
      • proffet Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 21:34
        a ja Hokus Pokus grupy Focus
    • texciarz Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 21:53
      Dawno po Helloween, a jedno Twoje zdanie, Khaki, a duchy przeszłości ożyły.
      • obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 21:58
        Wiecie co zauważyłem ?
        ten serwis z podlaski to jakiś taki niewykształcony obiekt jakiś wredny ?
        a może zazdrości ,że u nas wszystko dobrze ?

z parteru na drugie piętro przeniósł się ! ciekawe czy zameldowany ?
        • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 21:59
          Bo ja ozywiam dane stwory :)
          • proffet Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 22:12
            nie tylko stwory
            • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 22:12
              Wiesz tak ogolnie ozywiam :p
              • proffet Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 22:14
                Ręce które leczą zacznij karierę
                • texciarz Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 22:16
                  :)
                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 23:07
                    Nie rece a cala osobowisc cala ja:):)
                    • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 00:50
                      Ja jestem jakby sie kto pytal.
    • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 20:07
      Ale dzis to rzeczywiscie sennie. Lepicie pierogi czy co...?
      • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 20:15
        A ja bym zjadlapierozki z grzybkami i kapustka.Moze ktos mnie zaprosi na takie
        pierogi?
        • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 20:28
          Na pewno Cie zaprosza... Mimo ryzyka. :)
          • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:08
            Jakiego ryzyka???
            • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:15
              Policyjnego. :)
              • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:23
                Nie przesadzaj
                • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:24
                  To mialbyc zart - jesli Cie urazilem, przepraszam.
                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:38
                    Wiesz jeden zart na ten temat moze jeszcze smieszyc.Ale ciagle zartowanie
                    sobie z tego moze wywolac u mnie calkiem odwrotna reakcje
                    • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:45
                      Mam jeszcze raz przeprosic?
                      • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:53
                        Nie potrzebuje przeprosin.Wiesz jakos nigdy nie zwracalam uwagi na to czy ktos
                        przeprasza czy nie a raczej na to czy ktos utrzymuje sie w swoich
                        przeprosinach.jak to mowia pozyjemy zobaczymy
                        • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:56
                          "Utrzymuje sie w swoich przeprosinach" to dosyc ciekawe sformuowanie.
                          • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:01
                            Chodzi o to zeby czlowiek nie robil czegos drugi raz za co przeprasza.
                            • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:17
                              Wiecej wiary w grubbera!
                              • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:19
                                No nie wiem nie wiem.Jakies przekonywujace arguenty posiadasz?
                                • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:24
                                  Same. :)
                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:26
                                    A podasz jakies ciekawe?
                                    • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:29
                                      Publicznie? :)
                                      • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:30
                                        No jak wolisz.Oby do mnie dotarly te same pozytywy.Ale wiesz ja jednak wole te
                                        pozytywy miec z potwierdzeniem od Ukochanej,Bo samemu to tak latwo pisac o
                                        sobie w samych superlatywach.A jak Ukochana jeszcze potwierdzi to juz na bank
                                        prawdziwe.jak to mowi moj Ukochany,ze on najlepiej wie jaka ja jestem bo sam
                                        sie juz przekonal na sobie :p
                                        • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:32
                                          :)
                                          • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:37
                                            Czyli sie nie dowiem:(:(
                                            • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:45
                                              Khaki prosze!
                                              • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:53
                                                Proscie a bedzie Wam dane:p A ja na powaznie.No powiedz Hansie nie badz taki
                                                • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:55
                                                  Bardzo Cie lubie.
                                                  • obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:56
                                                    tak , fajna z niej córeczka !
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:57
                                                    Przekupic mnie chcesz.A ja sie nie daje!!!!To,ze jestem tutaj rodzynka i
                                                    najmlodsza nadodatek i wytrzymuje Wasze uszczypliwosci nie znaczy,ze dam sie
                                                    przekupic!
                                                  • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:57
                                                    ?
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:58
                                                    Coreczka??To juz adopcja forumowa byla?A mam forumowego tatusia jednego czy
                                                    wiecej??A mamusie forumowa posiadam?Czy pol sierota forumowa jestem?
                                                  • hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:00
                                                    :) No sierota bym nigdy Cie nie nazwal.
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:03
                                                    Widzisz jaka ja zaradna jestem.Dobrze sobie radze w gronie wyglodnialych i
                                                    przepelnionych agresywnym testosteronem mezczyzn,czekajacych tylko na lekki
                                                    rozlew krwi.Taka brutalna szkola zycia:)
                                                  • ja-alutka Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:18
                                                    Nie jest z nami tak źle....i Sympatia, i budowanie napięcia i miłe słowa i
                                                    polemika....rewelacja...:) Jeszcze dużo czasu minie zanim tu wszytsko zamrze:)
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:20
                                                    Alutko a o ile dobrze pamietam,to zaczelysmy forumowac tutaj mniej wiecej w tym
                                                    samym czasie prawda??Tak mi jakos sie rzucilo na wspominki ostatnio:) Ide
                                                    poszukac w wyszukiwarce mojego 1 postu na tym forum:):) A n nuz widelec sie
                                                    okaze,ze zlagodnialam i zmadrzalam:)
                                                  • ja-alutka Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:29
                                                    jesteś tak młoda, że możesz tylko mądrzeć i łagodnieć ...Ja już tylko "na
                                                    starość" glupieję:))) a co do tego drugiego Na drugie imie mam "Kraina
                                                    łagodności"
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:31
                                                    Oho Kraina Lagodnosci.No no.Szacunek wzbudza u czlowieka:) A ja raczej jestem
                                                    krecidupka:) Jak to mowi moja chrzesniaczka:) Tzn.ze ciagle cos robie i
                                                    wiecznie mam jakies zajecia:)
                                                  • obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:43
                                                    Oto królowa Bakalandii i jej ciasto !
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:44
                                                    Nie wyobrazam sobie Obserwera jak krolowej Bakallandii i jego ciasto.Ale ok
                                                    rusze wyobraznie zaraz:)
                                                  • obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:47
                                                    to do Ciebie khaki3 ! przed chwilą pisałaś ,że taka pracowita jesteś !

zapewne ciasto to dla Ciebie pestka a może bakalia ?
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:48
                                                    Zebys wiedzial,ze kuchareczka ze mnie dobra:) A i ciasta lubie piec.Ogolnie to
                                                    lubie kucharzyc:) Fajna zabawa:)
                                                  • ja-alutka Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:51
                                                    Khaki Kochana!! Broń honoru jako kucharka bo pomimo kilku moich niewatpliwych
                                                    (mam nadzieję) zalet gotować nie lubię:) Mea Kulpa.....!!:))
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:53
                                                    Kochana to Ty jak lubisz sprzatac to mozesz sprzatac a ja bede gotowac:) I tak
                                                    dozyjemy szczesliwie sedziwych lat:):)
                                                  • obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:56
                                                    czy to były oświadczyny ? co tu się narobiło !
                                                  • khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:59
                                                    Obserwerku a Ty co potrafisz ciekawego robic?moze Ty tez sie nadasz:)
                                                  • obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 23.12.05, 23:15
                                                    odpowiedziałem w nowym wątku !
                                                    reszty możesz domyślać się !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka