khaki3 20.12.05, 17:49 Nikogo nie ma.Ciiiicho,puuuuusto,nikogusko nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 17:54 Skoro nikogo nie mna to ja ide pocwiczyc Pilates i 8abs :):) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 21:19 Mimo wszystko Khaki3 jesteś na 12 piętrze !!! serwispodlasia zaledwie na parterze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia NIEMOŻLIWE! 20.12.05, 20:02 Są są, zglądają tu częściej niż podejżewasz. Drapią się po głowach i rzecznik i inni ściemniacze. Skojarz sobie, czy z najczęściej "używanego do ściemniania" forum na Podlasiu, gdzie między establishmentem bielskim trzebioczą podlotki, blokersi i Bóg wie jeszcze kto, raptem wszystkich by wymiotło? Niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: NIEMOŻLIWE! 20.12.05, 21:05 nie podejrzewałem, że serwispodlasia ma aż tak bujną wyobraźnię ... nie podejrzewałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:17 Delikatna prowokacja pokazała, że osamotnienie khaki nie ma potwierdzenia w rzeczywistości. A ty sam to udowoniłeś, że wisisż całymi dniami na forum, jak wielu innych. Także khaki: Nie czuj się samotna na forum. Tu zawsze ktoś czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:33 serwispodlasia napisał/napisała Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:33 a Ty czasem zajrzyj (trudne słowo) do słownika, lub skorzystaj (jeszcze trudniejsze słowo) z edytora tekstu zanim znowu nas "powalisz" swoją indolencją w zakresie ortografii ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:38 Hej Khaki...jakby coś to jestem tutaj od czasu do czasu nie damy się tym (Faaajnym skądinąd :))) facetom...A co do Puchatka to mój ulubieniec....mam taki ulubiony cytat :" Puchatku...Tak Prosiaczku? - Nie Nic -rzekł prosiaczek biorąc Puchatka za lapkę - Chciałem sie tylko upewnić że jesteś..." Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Udowodniłeś sam, że czuwasz 20.12.05, 21:58 Oj Alutko Kubusia kocham ponad zycie:):)Cudny jest.A chlopakom sie nie damy!!!! Bedziemy dumnie odznaczac kobieca nutke na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: NIEMOŻLIWE! 20.12.05, 21:24 Proponuję nie dyskutować z kimś komu marzy się totalna inwigilacja i weryfikacja, a nawet lustracja forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 20:32 Ja słucham TEARS FOR FEARS - "Laid so Low (Tears Roll Down)". Ktoś to zna? Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 21:53 Dawno po Helloween, a jedno Twoje zdanie, Khaki, a duchy przeszłości ożyły. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 21:58 Wiecie co zauważyłem ? ten serwis z podlaski to jakiś taki niewykształcony obiekt jakiś wredny ? a może zazdrości ,że u nas wszystko dobrze ? z parteru na drugie piętro przeniósł się ! ciekawe czy zameldowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 22:14 Ręce które leczą zacznij karierę Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 20.12.05, 23:07 Nie rece a cala osobowisc cala ja:):) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 00:50 Ja jestem jakby sie kto pytal. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 20:07 Ale dzis to rzeczywiscie sennie. Lepicie pierogi czy co...? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 20:15 A ja bym zjadlapierozki z grzybkami i kapustka.Moze ktos mnie zaprosi na takie pierogi? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 20:28 Na pewno Cie zaprosza... Mimo ryzyka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:24 To mialbyc zart - jesli Cie urazilem, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:38 Wiesz jeden zart na ten temat moze jeszcze smieszyc.Ale ciagle zartowanie sobie z tego moze wywolac u mnie calkiem odwrotna reakcje Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:45 Mam jeszcze raz przeprosic? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:53 Nie potrzebuje przeprosin.Wiesz jakos nigdy nie zwracalam uwagi na to czy ktos przeprasza czy nie a raczej na to czy ktos utrzymuje sie w swoich przeprosinach.jak to mowia pozyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 22:56 "Utrzymuje sie w swoich przeprosinach" to dosyc ciekawe sformuowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:01 Chodzi o to zeby czlowiek nie robil czegos drugi raz za co przeprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:19 No nie wiem nie wiem.Jakies przekonywujace arguenty posiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:30 No jak wolisz.Oby do mnie dotarly te same pozytywy.Ale wiesz ja jednak wole te pozytywy miec z potwierdzeniem od Ukochanej,Bo samemu to tak latwo pisac o sobie w samych superlatywach.A jak Ukochana jeszcze potwierdzi to juz na bank prawdziwe.jak to mowi moj Ukochany,ze on najlepiej wie jaka ja jestem bo sam sie juz przekonal na sobie :p Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:53 Proscie a bedzie Wam dane:p A ja na powaznie.No powiedz Hansie nie badz taki Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:56 tak , fajna z niej córeczka ! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:57 Przekupic mnie chcesz.A ja sie nie daje!!!!To,ze jestem tutaj rodzynka i najmlodsza nadodatek i wytrzymuje Wasze uszczypliwosci nie znaczy,ze dam sie przekupic! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 21.12.05, 23:58 Coreczka??To juz adopcja forumowa byla?A mam forumowego tatusia jednego czy wiecej??A mamusie forumowa posiadam?Czy pol sierota forumowa jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:00 :) No sierota bym nigdy Cie nie nazwal. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:03 Widzisz jaka ja zaradna jestem.Dobrze sobie radze w gronie wyglodnialych i przepelnionych agresywnym testosteronem mezczyzn,czekajacych tylko na lekki rozlew krwi.Taka brutalna szkola zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:18 Nie jest z nami tak źle....i Sympatia, i budowanie napięcia i miłe słowa i polemika....rewelacja...:) Jeszcze dużo czasu minie zanim tu wszytsko zamrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:20 Alutko a o ile dobrze pamietam,to zaczelysmy forumowac tutaj mniej wiecej w tym samym czasie prawda??Tak mi jakos sie rzucilo na wspominki ostatnio:) Ide poszukac w wyszukiwarce mojego 1 postu na tym forum:):) A n nuz widelec sie okaze,ze zlagodnialam i zmadrzalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:29 jesteś tak młoda, że możesz tylko mądrzeć i łagodnieć ...Ja już tylko "na starość" glupieję:))) a co do tego drugiego Na drugie imie mam "Kraina łagodności" Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:31 Oho Kraina Lagodnosci.No no.Szacunek wzbudza u czlowieka:) A ja raczej jestem krecidupka:) Jak to mowi moja chrzesniaczka:) Tzn.ze ciagle cos robie i wiecznie mam jakies zajecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:43 Oto królowa Bakalandii i jej ciasto ! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:44 Nie wyobrazam sobie Obserwera jak krolowej Bakallandii i jego ciasto.Ale ok rusze wyobraznie zaraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:47 to do Ciebie khaki3 ! przed chwilą pisałaś ,że taka pracowita jesteś ! zapewne ciasto to dla Ciebie pestka a może bakalia ? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:48 Zebys wiedzial,ze kuchareczka ze mnie dobra:) A i ciasta lubie piec.Ogolnie to lubie kucharzyc:) Fajna zabawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:51 Khaki Kochana!! Broń honoru jako kucharka bo pomimo kilku moich niewatpliwych (mam nadzieję) zalet gotować nie lubię:) Mea Kulpa.....!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:53 Kochana to Ty jak lubisz sprzatac to mozesz sprzatac a ja bede gotowac:) I tak dozyjemy szczesliwie sedziwych lat:):) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:56 czy to były oświadczyny ? co tu się narobiło ! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: I cale forum zamarlo 22.12.05, 00:59 Obserwerku a Ty co potrafisz ciekawego robic?moze Ty tez sie nadasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: I cale forum zamarlo 23.12.05, 23:15 odpowiedziałem w nowym wątku ! reszty możesz domyślać się ! Odpowiedz Link Zgłoś