Dodaj do ulubionych

Oświadczenie

22.01.06, 02:49
użytkownik nicku "serwispodlasia" nie ma nic wspólnego z:
"zerwispodlasia"
"serwizpodlasia"
i innymi użytkownikami podobnych nicków.

Niemniej miło jest, że nick "serwispodlasia" cieszy się dużą popularnością.
Obserwuj wątek
    • zerwispodlasia Re: Oświadczenie 22.01.06, 09:14
      oświadczam że nick :
      zerwispodlasia nie ma nic wspólnego z serwisempodlasia
      oraz innymi temu podobnymi np.urwispodlasia
      • serwispodlasia Re: Oświadczenie 22.01.06, 09:16
        zerwispodlasia napisał:

> oświadczam że nick :
        > zerwispodlasia nie ma nic wspólnego z serwisempodlasia
        > oraz innymi temu podobnymi np.urwispodlasia
        --------------------------
        Potwierdzam.
        To jest najszczersza prawda!!!
        • serwizpodlasia Re: Oświadczenie 22.01.06, 12:17
          > zerwispodlasia napisał:
          >
          > > oświadczam że nick :
          > > zerwispodlasia nie ma nic wspólnego z serwisempodlasia
          ja również oświadczam że nie mam nic wspólnego z serwisempodlasia,proszę i
          błagam o niełączenie mnie z tym kimś bo tego nie zniosę,a mam rodzinę i chcę
          jeszcze pożyć
          • serwispodlasia Już bez oświadczeń!!! 22.01.06, 12:21
            To trzeba było zalogować się np. jako: "zero_z_podlasia"
            Bardziej pasuje to twego wpisu!
          • serwispodlasia Re: Oświadczenie 22.01.06, 12:30
            > > zerwispodlasia napisał:
            > >
            > > > oświadczam że nick :
            > > > zerwispodlasia nie ma nic wspólnego z serwisempodlasia
            > ja również oświadczam że nie mam nic wspólnego z serwisempodlasia,proszę i
            > błagam o niełączenie mnie z tym kimś bo tego nie zniosę,a mam rodzinę i chcę
            > jeszcze pożyć

czyzby serwisowi podlasia cos grozilo? Zgłoś na policji, ze jest zagrozenie
            • hansgruber Re: Oświadczenie 22.01.06, 16:46
              Ja też coś bym oświadczył,ale jestem zatwardziałym,starym kawalerem.
              • serwispodlasia Do hansa jakiegoś tam 22.01.06, 18:37
                Zawsze możesz w oświadczeniu ustosunkować się do demonstracyjnego ujawnienia
                odkrycia wlapa37 - kim jesteś w cywilu (poza forum).
                (Chociaż kogo to interesuje - i tak wiadomo...)
                A kawalerem to każdy z nas może być, gdy nie ma w pobliżu żony.
                ------------------

Trzymaj się dzielnie popieraj spółdzielnie!!!
                • partizan79 Re: Do hansa jakiegoś tam 22.01.06, 18:44
                  Serwis, jak ty to robisz, że piszesz z wsteczną datą?
                  • serwispodlasia Do partyzanta 22.01.06, 18:46
                    Uczyli na szkoleniu - nie powiem gdzie.

----------
                    Trzymaj się dzielnie popieraj spółdzielnie!!!
                  • partizan79 Re: Do hansa jakiegoś tam 22.01.06, 18:48
                    Sorry, może to mój komp. Teraz jest już dobrze.
                    • bielszczanin Re: Do hansa jakiegoś tam 22.01.06, 19:19
                      siedemdziesiaty dziewiąty partyzancie,
                      czasami tak się zdarza - to raczej błąd na poziomie forum.gazeta.pl

serwisiepodlasia,
                      to że wlap37 sobie coś napisał (insynuował), to nie znaczy, że tak jest. Ja w to
                      nie wierzę. Gdyby tak było, to świadczyłoby prawie że o schizofrenii. Zbyt dużo
                      dzieli użytkowników tych nicków. Te wszystkie postaci jakie są stworzone przez
                      (być może) jedną osobę chcrakteryzuje spore podobieństwo. Inaczej jest z
                      hansemgrubberem.
                      A to, że to przyjmujesz (za pewnik) świadczy o Tobie. O ile dobrze pamiętam
                      Tobie też niektórzy wmawiali, że dostałeś od wlapa nicka. hę? Więc może sam to
                      napisałeś? Bez sensu takie pomówienia.
                      Nie masz dowodu? To po co to piszesz?
                      • cydz serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 19:39
                        Ten człowiek nie może życ jak ktoś go nie zaczepia. On musi wiecznie z kimś się
                        drzeć, uczyć kogoś, dokuczać komuś (do serw. - nauka nie poszła w las). Jak nie
                        może jako serwis zaczyna jako zerwis i inne bzdury. Sporo starych uczestników
                        forum zrezygnowału z dyskusji bo z takimi serwisopodobnymi romanami to nie ma o
                        czym gadać. Same toksyny (jak to ktoś kiedyś nazwał). Chyba jako kolejny
                        forumowicz zrezygnuje z tych "rozmów" - niech się drą we własnym sosie.
                        • serwispodlasia Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 19:45
                          Nie przypisuj mi swoich wad, ja jedynie zauważyłem że to ty sięczepiasz
                          nie odpowiedziałeś jeszce na poprzednią swoją zaczepkę
                          przypomnę ci:

cydz napisał:

> Szanowny serwisie. Moja Pani od od polskiego z IIIa ten błąd uznałaby za
                          > zwykłą pomyłke (obecnie nazywaną błędem maszynowym).

serwispodlasia napisał:
                          To napisz to po Polsku co wytknąłeś bielskiemu szlachcicowi. Może wszyscy sie
                          pośmieją, ale z ciebie. I nie podpieraj się teraz swoją panią z klasy III, bo
                          wychodzi na to, że pani nauczycielka w klasy III była ostatnią twoją polonistką.
                          Napisz po Polsku jeszcze raz kulturalnie proszę i nie bądź takim poliglkątą.
                          Wydaje mi się, że nie ważne jak to napisał bielskiszlachcic, ale ważne jest co
                          chciał tym wyrazić.
                          A czepiasz się do mnie za to, że zwróciłem ci uwagę za twoje czepki do innych.
                          • bielszczanin Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 19:56
                            Serwisiepodlasia
                            Przekaz bielskiegoslachcica był jasny: Polska tylko dla Polaków.
                            To takie ważne?
                            • serwispodlasia Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 20:05
                              bielszczanin napisał:

> Serwisiepodlasia
                              > Przekaz bielskiegoslachcica był jasny: Polska tylko dla Polaków.
                              > To takie ważne?
                              >
                              ------------------
                              uważniej czytaj! przecież to cydz się uczepił bielskiego szlachcica nie ja.
                              nie do merytoryki wypowiedzi tylko do techniki klepania na klawiaturze, a
                              następnie zbagatelizował swój błąd i uznał że jago pani od posliego ...bleble
                              ble coś tam
                              A teraz ty czepiasz się do mnie, że cydz czepia się do bielskiego szlachcica -
                              CYRK.
                              • bielszczanin Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 20:15
                                Kurcze, sam serwisiepodlasia się dopczepiłeś jakoby błedu cydza, złośliwie
                                dodałeś, że ma braki w edukacji a sam takowe też masz. (błędy, nie tylko
                                literówkli). Więc przestań. (Tym bardziej, że wydaje mi się, że w tym
                                nieszczęsnym zdaniu bardziej pasowało "dla" niż "na".)

A swoją drogą cydz też był złośliwy z tymi Wyszkami.

A jak stosujesz niedopowiedzenia to nie powołuj się na technikę. Bo możesz być
                                różnie rozumiany. Więc bądź sam bardziej precyzyjny.
                                • cydz Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 20:29
                                  bielszczanin napisał:
                                  > A swoją drogą cydz też był złośliwy z tymi Wyszkami

Chodziło mi o to że nie bardzo mi pasuje Bielsk ze slachchicem. A jeśli juz, to
                                  słowo slachcic pasuje mi do mieszkańców napływowych spod Wyszek i stąd może
                                  zbyt szybkie skojarzenie.
                                • serwispodlasia Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:33
                                  ten wpis:
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=35364154&wv.x=2&a=35419174
                                  i jeszcze raz zastanów się - jak już stałeś się mediatorem – kto do kogo
                                  zaczepia.
                                  jakoś dziwnie bronisz cydza, który kpi sobie z bielskiegoszlachcica, a mnie
                                  ganisz za upomnienie się za szlachcicem. Zdbądź się na obiektywizm, chyba że
                                  masz interes w tym żeby brać stronę cydza.
                                  Literówki: ja nikomu nie wypominam błędów, gdyż sam je popełniam, a piszę
                                  jednocześnie i rozmawiam przez mikrofon z drugim końcem świata.
                                  Jak chcesz to mogę nawet na siebie wziąć wszystkie błędy tego forum.
                                  I zakończyć jednocześnie spór zmierzający - moim zdaniem - do stwierdzenia że
                                  serwis jest "be" bez możliwości wyłuszczenia swoich racji, ani zapoznania się z
                                  faktami.
                                  Rezygnuję z dalszej dyskusji, ale pod warunkiem, że cydz, jak sam chyba
                                  zapowiedział nie będzie się udzielał na forum. I tak będzie obecny pod innymi
                                  nickami. Także niczego nie stracimy.
                                  • cydz Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:39
                                    serwispodlasia napisał:
                                    Rezygnuję z dalszej dyskusji, ale pod warunkiem, że cydz, jak sam chyba
                                    > zapowiedział nie będzie się udzielał na forum. I tak będzie obecny pod innymi
                                    > nickami. Także niczego nie stracimy.

Zartowałem.
                                    Będe obecny na forum. Już sie zalogowałem jako zydz, cyc, cydzwis i dalej będę
                                    dokuczał serwisowi.

> jednocześnie rozmawiam przez mikrofon z drugim końcem świata

tam też wciskasz taki kit jak na tym forum i też ci dokuczaja? :)
                                    • serwispodlasia Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:40
                                      oto cały ty
                                      • cydz Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:46
                                        serwispodlasia napisał:

> oto cały ty
                                        A co tu kurcze wszyscy tak na poważnie ??? Ktoś zmarł? Ktoś kogoś zabił? A może
                                        jakiś kawał??
                                      • bielszczanin Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:54
                                        Serwisie - cydz nie był wg mnie w porządku z "Wyskami". Według mnie miał rację
                                        jeśli chodzi "na - dla". Jeżeli masz świadomość, że robisz błędy a przywalasz
                                        komuś "brakami w edukacji" to nie dość, że tak jakbyś sobie sam to wytykał
                                        (jest na to przysłowie: przyganiał...) ale po sposobie tego wytykania widać po
                                        prostu złośliwość.

Ja nie pochwalam kpienia z bielskiegoslachcica, ale nie dziwię się temu - po
                                        jego wypowiedziach spodziewałem się czegoś bardziej dosadnego.

("kto do kogo zaczepia" to już nie literówka)
                                        • serwispodlasia Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 21:07
                                          czyli dalej rozwadniamu dyskusję
                                          a ty dalej stoisz po stronie cydza.
                                          Ja też bym stał na twoim miejscu
                                          • bielszczanin Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 21:28
                                            Chyba nie przeczytałeś mojej wypowiedzi.
                                            Ale nie dziwię się Tobie.
                                            Stoisz tylko po swojej stronie.
                                            Na Twoim miejscu też bym stał.
                                            Po co być obiektywnym, co?
                                            • serwispodlasia Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 21:31
                                              znowu mącisz i mataczysz (jak zwykle zresztą) zarzut braku obiektywizmu
                                              postawiono nie raz już tobie na tym forum.
                                              • bielszczanin Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 21:42
                                                :) dalszego miłego samopoczucia życzę.
                                            • serwispodlasia Kończmy dyskusję 22.01.06, 21:42
                                              Lepiej pomóż forumowiczom Czarnej Średniej rozwiązać zagadkę:
                                              na tamtejszym forum hansg. założył wątek:
                                              z jednym linkiem

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25097&w=32558132
                                              A ten link to:

www.nowy-testament.e-piece.pl/
                                              może wyjaśnisz nam jak się z tym uporasz w przypływie obiektywizmu?

• bielszczanin Re: Kończmy dyskusję 22.01.06, 21:48
                                                Ciekawe,
                                                widzisz w tym jakąś zagadkę?
                                                to postaw ja proszę.
                                                Wyglada na Nowy Testament (raczej w tłumaczniu : Biblia Tysiąclecia)
                                                no i co?
                            • cydz serwis=zerwis=jeszcze inna lepka substancja 22.01.06, 20:22
                              bielszczanin napisał:

> Serwisiepodlasia
                              > Przekaz bielskiegoslachcica był jasny: Polska tylko dla Polaków.
                              > To takie ważne?

Serwisie prowokujesz do głupiej dyskusji. A ja jeszcze raz daje się
                              sprowokować. Bielszczanin zrozumiał, innni chyba też bo brak było odpowiedzi. A
                              jeśli ty nie zrozumiałeś to bardzo mi ciebie szkoda boś w cywilu nie głupi
                              gość. Tylko tu, lansujesz się na chłopca do bicia, który ma być zawsze w środku
                              zainteresowania. Nawet te klony serwisu to coś żałosnego. Dlaczego nie ma
                              mutacji innych nicków, tylko twego. Odpowiedź jest prosta - bo zawszelką cenę
                              chcesz te logo dotrzymać do jesieni gdy będą wybory. A nuż przypomni sobie o
                              LOKALNYCH MEDIACH polityk, którego największym osiągnięciem było wystawienie
                              kukły pod SP5 i zechce skorzystać z poczytnej strony Serwisu. Znów świat stanie
                              się piękniejszy, znów będzie piwo bez krechy.
                              I nie rób się na męczennnika, że nie jesteś anonimowy. TO BĄDŹ. A wtedy inaczej
                              się gada.
                              • bielszczanin Re: serwis=zerwis=jeszcze inna lepka substancja 22.01.06, 20:28
                                cydzie, po co mieszasz tu politykę. Przecież ostatnio serwispodlasia się
                                zaangażował w raczej lewicowy ruch. Jutro będzie jeszcze inny. Zostaw to.
                                Poczekaj do wyborów...
                                • cydz Re: serwis=zerwis=jeszcze inna lepka substancja 22.01.06, 20:31
                                  bielszczanin napisał:

> cydzie, po co mieszasz tu politykę. Przecież ostatnio serwispodlasia się
                                  > zaangażował w raczej lewicowy ruch. Jutro będzie jeszcze inny. Zostaw to.
                                  > Poczekaj do wyborów...

On nie jest jak chorągiewka. On patrzy nie na wiatr tylko gdzie jest sponsor. W
                                  końcu mamy kapitalizm.

• serwispodlasia Do bielszczanina 22.01.06, 19:40
                        manipulujesz, albo nie rozumiesz co czytasz
                        wypowiedzi wlapa wcale nie przyjmuję jako pewnik, zaproponowałem jedynie aby
                        hans ustosunkował się do odkrycia wlapa w ramach oświadczeń.
                        ponadto mam swoje domysły kto kim jest, a zauważyć należy, że niektórzy
                        fotumowicze choćby wybrali nick mający innych nakierować na inną osobę to i tak
                        bez większych problemów dają się rozszyfrować uważnemu czytelnikowi
                        nigdy posługiwałem się cudzym nickiem
                        • bielszczanin Re: Do bielszczanina 22.01.06, 19:52
                          Napisałeś serwisiepodlasia:
                          "...kim jesteś w cywilu (poza forum).
                          (Chociaż kogo to interesuje - i tak wiadomo...)

A co oznaczało to zdanie w nawiasie?
                          Przestań....
                          • serwispodlasia Re: Do bielszczanina 22.01.06, 20:00
                            bielszczanin napisał:

> Napisałeś serwisiepodlasia:
                            > "...kim jesteś w cywilu (poza forum).
                            > (Chociaż kogo to interesuje - i tak wiadomo...)
                            > ____________
                            >
                            > A co oznaczało to zdanie w nawiasie?
                            =========================
                            ... ze i tak prawdy nie powie
                            • bielszczanin Re: Do bielszczanina 22.01.06, 20:02
                              No tak, inteligentna odpowiedź.
                              Mam wrażenie, że miałeś na myśli wiadomo... kto to.

Nie ważne.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka