serwispodlasia 22.01.06, 02:49 użytkownik nicku "serwispodlasia" nie ma nic wspólnego z: "zerwispodlasia" "serwizpodlasia" i innymi użytkownikami podobnych nicków. Niemniej miło jest, że nick "serwispodlasia" cieszy się dużą popularnością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zerwispodlasia Re: Oświadczenie 22.01.06, 09:14 oświadczam że nick : zerwispodlasia nie ma nic wspólnego z serwisempodlasia oraz innymi temu podobnymi np.urwispodlasia Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Oświadczenie 22.01.06, 09:16 zerwispodlasia napisał: > oświadczam że nick : > zerwispodlasia nie ma nic wspólnego z serwisempodlasia > oraz innymi temu podobnymi np.urwispodlasia -------------------------- Potwierdzam. To jest najszczersza prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Re: Oświadczenie 22.01.06, 12:17 > zerwispodlasia napisał: > > > oświadczam że nick : > > zerwispodlasia nie ma nic wspólnego z serwisempodlasia ja również oświadczam że nie mam nic wspólnego z serwisempodlasia,proszę i błagam o niełączenie mnie z tym kimś bo tego nie zniosę,a mam rodzinę i chcę jeszcze pożyć Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Już bez oświadczeń!!! 22.01.06, 12:21 To trzeba było zalogować się np. jako: "zero_z_podlasia" Bardziej pasuje to twego wpisu! Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Oświadczenie 22.01.06, 12:30 > > zerwispodlasia napisał: > > > > > oświadczam że nick : > > > zerwispodlasia nie ma nic wspólnego z serwisempodlasia > ja również oświadczam że nie mam nic wspólnego z serwisempodlasia,proszę i > błagam o niełączenie mnie z tym kimś bo tego nie zniosę,a mam rodzinę i chcę > jeszcze pożyć _______________________ czyzby serwisowi podlasia cos grozilo? Zgłoś na policji, ze jest zagrozenie Odpowiedz Link Zgłoś
hansgruber Re: Oświadczenie 22.01.06, 16:46 Ja też coś bym oświadczył,ale jestem zatwardziałym,starym kawalerem. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Do hansa jakiegoś tam 22.01.06, 18:37 Zawsze możesz w oświadczeniu ustosunkować się do demonstracyjnego ujawnienia odkrycia wlapa37 - kim jesteś w cywilu (poza forum). (Chociaż kogo to interesuje - i tak wiadomo...) A kawalerem to każdy z nas może być, gdy nie ma w pobliżu żony. ------------------ Trzymaj się dzielnie popieraj spółdzielnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Do hansa jakiegoś tam 22.01.06, 18:44 Serwis, jak ty to robisz, że piszesz z wsteczną datą? Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Do partyzanta 22.01.06, 18:46 Uczyli na szkoleniu - nie powiem gdzie. ---------- Trzymaj się dzielnie popieraj spółdzielnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Do hansa jakiegoś tam 22.01.06, 18:48 Sorry, może to mój komp. Teraz jest już dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Do hansa jakiegoś tam 22.01.06, 19:19 siedemdziesiaty dziewiąty partyzancie, czasami tak się zdarza - to raczej błąd na poziomie forum.gazeta.pl serwisiepodlasia, to że wlap37 sobie coś napisał (insynuował), to nie znaczy, że tak jest. Ja w to nie wierzę. Gdyby tak było, to świadczyłoby prawie że o schizofrenii. Zbyt dużo dzieli użytkowników tych nicków. Te wszystkie postaci jakie są stworzone przez (być może) jedną osobę chcrakteryzuje spore podobieństwo. Inaczej jest z hansemgrubberem. A to, że to przyjmujesz (za pewnik) świadczy o Tobie. O ile dobrze pamiętam Tobie też niektórzy wmawiali, że dostałeś od wlapa nicka. hę? Więc może sam to napisałeś? Bez sensu takie pomówienia. Nie masz dowodu? To po co to piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cydz serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 19:39 Ten człowiek nie może życ jak ktoś go nie zaczepia. On musi wiecznie z kimś się drzeć, uczyć kogoś, dokuczać komuś (do serw. - nauka nie poszła w las). Jak nie może jako serwis zaczyna jako zerwis i inne bzdury. Sporo starych uczestników forum zrezygnowału z dyskusji bo z takimi serwisopodobnymi romanami to nie ma o czym gadać. Same toksyny (jak to ktoś kiedyś nazwał). Chyba jako kolejny forumowicz zrezygnuje z tych "rozmów" - niech się drą we własnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 19:45 Nie przypisuj mi swoich wad, ja jedynie zauważyłem że to ty sięczepiasz nie odpowiedziałeś jeszce na poprzednią swoją zaczepkę przypomnę ci: cydz napisał: > Szanowny serwisie. Moja Pani od od polskiego z IIIa ten błąd uznałaby za > zwykłą pomyłke (obecnie nazywaną błędem maszynowym). _____________ serwispodlasia napisał: To napisz to po Polsku co wytknąłeś bielskiemu szlachcicowi. Może wszyscy sie pośmieją, ale z ciebie. I nie podpieraj się teraz swoją panią z klasy III, bo wychodzi na to, że pani nauczycielka w klasy III była ostatnią twoją polonistką. Napisz po Polsku jeszcze raz kulturalnie proszę i nie bądź takim poliglkątą. Wydaje mi się, że nie ważne jak to napisał bielskiszlachcic, ale ważne jest co chciał tym wyrazić. A czepiasz się do mnie za to, że zwróciłem ci uwagę za twoje czepki do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 19:56 Serwisiepodlasia Przekaz bielskiegoslachcica był jasny: Polska tylko dla Polaków. To takie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 20:05 bielszczanin napisał: > Serwisiepodlasia > Przekaz bielskiegoslachcica był jasny: Polska tylko dla Polaków. > To takie ważne? > ------------------ uważniej czytaj! przecież to cydz się uczepił bielskiego szlachcica nie ja. nie do merytoryki wypowiedzi tylko do techniki klepania na klawiaturze, a następnie zbagatelizował swój błąd i uznał że jago pani od posliego ...bleble ble coś tam A teraz ty czepiasz się do mnie, że cydz czepia się do bielskiego szlachcica - CYRK. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 20:15 Kurcze, sam serwisiepodlasia się dopczepiłeś jakoby błedu cydza, złośliwie dodałeś, że ma braki w edukacji a sam takowe też masz. (błędy, nie tylko literówkli). Więc przestań. (Tym bardziej, że wydaje mi się, że w tym nieszczęsnym zdaniu bardziej pasowało "dla" niż "na".) A swoją drogą cydz też był złośliwy z tymi Wyszkami. A jak stosujesz niedopowiedzenia to nie powołuj się na technikę. Bo możesz być różnie rozumiany. Więc bądź sam bardziej precyzyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
cydz Re: serwis=zerwis=jeszcze inne 22.01.06, 20:29 bielszczanin napisał: > A swoją drogą cydz też był złośliwy z tymi Wyszkami Chodziło mi o to że nie bardzo mi pasuje Bielsk ze slachchicem. A jeśli juz, to słowo slachcic pasuje mi do mieszkańców napływowych spod Wyszek i stąd może zbyt szybkie skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:33 ten wpis: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=35364154&wv.x=2&a=35419174 i jeszcze raz zastanów się - jak już stałeś się mediatorem – kto do kogo zaczepia. jakoś dziwnie bronisz cydza, który kpi sobie z bielskiegoszlachcica, a mnie ganisz za upomnienie się za szlachcicem. Zdbądź się na obiektywizm, chyba że masz interes w tym żeby brać stronę cydza. Literówki: ja nikomu nie wypominam błędów, gdyż sam je popełniam, a piszę jednocześnie i rozmawiam przez mikrofon z drugim końcem świata. Jak chcesz to mogę nawet na siebie wziąć wszystkie błędy tego forum. I zakończyć jednocześnie spór zmierzający - moim zdaniem - do stwierdzenia że serwis jest "be" bez możliwości wyłuszczenia swoich racji, ani zapoznania się z faktami. Rezygnuję z dalszej dyskusji, ale pod warunkiem, że cydz, jak sam chyba zapowiedział nie będzie się udzielał na forum. I tak będzie obecny pod innymi nickami. Także niczego nie stracimy. Odpowiedz Link Zgłoś
cydz Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:39 serwispodlasia napisał: Rezygnuję z dalszej dyskusji, ale pod warunkiem, że cydz, jak sam chyba > zapowiedział nie będzie się udzielał na forum. I tak będzie obecny pod innymi > nickami. Także niczego nie stracimy. Zartowałem. Będe obecny na forum. Już sie zalogowałem jako zydz, cyc, cydzwis i dalej będę dokuczał serwisowi. > jednocześnie rozmawiam przez mikrofon z drugim końcem świata tam też wciskasz taki kit jak na tym forum i też ci dokuczaja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:40 oto cały ty Odpowiedz Link Zgłoś
cydz Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:46 serwispodlasia napisał: > oto cały ty A co tu kurcze wszyscy tak na poważnie ??? Ktoś zmarł? Ktoś kogoś zabił? A może jakiś kawał?? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 20:54 Serwisie - cydz nie był wg mnie w porządku z "Wyskami". Według mnie miał rację jeśli chodzi "na - dla". Jeżeli masz świadomość, że robisz błędy a przywalasz komuś "brakami w edukacji" to nie dość, że tak jakbyś sobie sam to wytykał (jest na to przysłowie: przyganiał...) ale po sposobie tego wytykania widać po prostu złośliwość. Ja nie pochwalam kpienia z bielskiegoslachcica, ale nie dziwię się temu - po jego wypowiedziach spodziewałem się czegoś bardziej dosadnego. ("kto do kogo zaczepia" to już nie literówka) Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 21:07 czyli dalej rozwadniamu dyskusję a ty dalej stoisz po stronie cydza. Ja też bym stał na twoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 21:28 Chyba nie przeczytałeś mojej wypowiedzi. Ale nie dziwię się Tobie. Stoisz tylko po swojej stronie. Na Twoim miejscu też bym stał. Po co być obiektywnym, co? Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 21:31 znowu mącisz i mataczysz (jak zwykle zresztą) zarzut braku obiektywizmu postawiono nie raz już tobie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Dla świętego spokoju przeczytaj... 22.01.06, 21:42 :) dalszego miłego samopoczucia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Kończmy dyskusję 22.01.06, 21:42 Lepiej pomóż forumowiczom Czarnej Średniej rozwiązać zagadkę: na tamtejszym forum hansg. założył wątek: z jednym linkiem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25097&w=32558132 A ten link to: www.nowy-testament.e-piece.pl/ może wyjaśnisz nam jak się z tym uporasz w przypływie obiektywizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Kończmy dyskusję 22.01.06, 21:48 Ciekawe, widzisz w tym jakąś zagadkę? to postaw ja proszę. Wyglada na Nowy Testament (raczej w tłumaczniu : Biblia Tysiąclecia) no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
cydz serwis=zerwis=jeszcze inna lepka substancja 22.01.06, 20:22 bielszczanin napisał: > Serwisiepodlasia > Przekaz bielskiegoslachcica był jasny: Polska tylko dla Polaków. > To takie ważne? Serwisie prowokujesz do głupiej dyskusji. A ja jeszcze raz daje się sprowokować. Bielszczanin zrozumiał, innni chyba też bo brak było odpowiedzi. A jeśli ty nie zrozumiałeś to bardzo mi ciebie szkoda boś w cywilu nie głupi gość. Tylko tu, lansujesz się na chłopca do bicia, który ma być zawsze w środku zainteresowania. Nawet te klony serwisu to coś żałosnego. Dlaczego nie ma mutacji innych nicków, tylko twego. Odpowiedź jest prosta - bo zawszelką cenę chcesz te logo dotrzymać do jesieni gdy będą wybory. A nuż przypomni sobie o LOKALNYCH MEDIACH polityk, którego największym osiągnięciem było wystawienie kukły pod SP5 i zechce skorzystać z poczytnej strony Serwisu. Znów świat stanie się piękniejszy, znów będzie piwo bez krechy. I nie rób się na męczennnika, że nie jesteś anonimowy. TO BĄDŹ. A wtedy inaczej się gada. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: serwis=zerwis=jeszcze inna lepka substancja 22.01.06, 20:28 cydzie, po co mieszasz tu politykę. Przecież ostatnio serwispodlasia się zaangażował w raczej lewicowy ruch. Jutro będzie jeszcze inny. Zostaw to. Poczekaj do wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
cydz Re: serwis=zerwis=jeszcze inna lepka substancja 22.01.06, 20:31 bielszczanin napisał: > cydzie, po co mieszasz tu politykę. Przecież ostatnio serwispodlasia się > zaangażował w raczej lewicowy ruch. Jutro będzie jeszcze inny. Zostaw to. > Poczekaj do wyborów... On nie jest jak chorągiewka. On patrzy nie na wiatr tylko gdzie jest sponsor. W końcu mamy kapitalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Do bielszczanina 22.01.06, 19:40 manipulujesz, albo nie rozumiesz co czytasz wypowiedzi wlapa wcale nie przyjmuję jako pewnik, zaproponowałem jedynie aby hans ustosunkował się do odkrycia wlapa w ramach oświadczeń. ponadto mam swoje domysły kto kim jest, a zauważyć należy, że niektórzy fotumowicze choćby wybrali nick mający innych nakierować na inną osobę to i tak bez większych problemów dają się rozszyfrować uważnemu czytelnikowi nigdy posługiwałem się cudzym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Do bielszczanina 22.01.06, 19:52 Napisałeś serwisiepodlasia: "...kim jesteś w cywilu (poza forum). (Chociaż kogo to interesuje - i tak wiadomo...) ____________ A co oznaczało to zdanie w nawiasie? Przestań.... Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Do bielszczanina 22.01.06, 20:00 bielszczanin napisał: > Napisałeś serwisiepodlasia: > "...kim jesteś w cywilu (poza forum). > (Chociaż kogo to interesuje - i tak wiadomo...) > ____________ > > A co oznaczało to zdanie w nawiasie? ========================= ... ze i tak prawdy nie powie Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Do bielszczanina 22.01.06, 20:02 No tak, inteligentna odpowiedź. Mam wrażenie, że miałeś na myśli wiadomo... kto to. Nie ważne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś