Dodaj do ulubionych

Największa firma w Narwi......

02.02.06, 17:40
Witajcie.
Jestem nowy.
Nie wiem czy był juz taki temat na forum ale z tego co przejżałem to widzę że
chyba nie.Czy ktoś z forumowiczów zna może największą firmę w Narwi??
A jeśli tak to może macie jakieś refleksje......
Myślę że będzie to długi i ciekawy temat.
Obiecuję to wam.

Obserwuj wątek
    • wosiek3 Re: Największa firma w Narwi...... 03.02.06, 08:50
      .. osobiście nie widzę powodów by rozmawiać tutaj o "największej firmie w
      Narwi..", pewnie masz na jej temat jakieś rewelacje.. napisz to może ktoś
      skomentuje..
      • wiktowoj Re: Największa firma w Narwi...... 03.02.06, 09:58
        z potwierdzonych źródeł zbliżonych do czegoś tam i oddalonych od innego czegoś
        tam posiadam informację, że w Narwi jest jedna największa firma, która bije na
        głowę przychodami inne mniejsze firmy. To jest fakt obok którego nie można
        przejść obojętnie, no bo jak?
        • partizan79 Re: Największa firma w Narwi...... 03.02.06, 10:06
          To chyba jakaś pronarodowa firma.
          • wiktowoj Re: Największa firma w Narwi...... 03.02.06, 10:40
            mnoho narodu tam robi, i mimo, że jest ona w Narwi nie idzie na dno tylko wciąż
            na powierzni się utrzymuje. A propos Narwi, niedawno wchodził na ekrany film,
            słyszałem reklamę w radio i przez kilka dni wydawało mi się, że tytul tego filmu
            to opowieści z Narwi, a okazało się z Narni, ale to chyba gdzieś koło Narwi.
          • konar.1969 Re: Największa firma w Narwi...... 03.02.06, 12:26
            partizan79 napisał:

> To chyba jakaś pronarodowa firma.
            Raczej pro-białoruska. Ale już chyba nie długo
            Lepszą nazwa by było ProBiał
            • partizan79 Re: Największa firma w Narwi...... 04.02.06, 12:54
              A co? Skoro naokoło mieszkają Rusini, to mają sprowadzać pracowników z Brańska
              i okolic? To może policzymy ilu pracuje Rusinów w firmach 30 km od Bielska w
              drugą stronę?
    • partizan79 Mam pytanie 03.02.06, 10:48
      Czy w tej knajpce naprzeciwko przystanku autobusowego w Narwi można jeszcze
      kupić tanie wino z kija? Bo już dawno tam byłem i nie wiem.
      • pawlozsiul Zamknięta! 03.02.06, 12:45
        W winie z kija wprawdzie nie gustuje, ale chciałem się tam ostatnio zatrzymać
        na golonkę - niezła była kiedyś. I nic - kłódki na drzwiach.
    • konar.1969 Re: Największa firma w Narwi...... 03.02.06, 11:57
      Nie da się ukryć że jest to firma poteżna, jak na podlaskie realia. Jest to
      prawdopodobnie największa firma prywatna na podlasiu, i chwała jej za to.
      Chodzi mi natomiast o coś innego. Wielkość firmy powoduje że kierownictwo nie
      obawia się niczeko. Metody działania, jakie tam przyjęto zwłaszcza w dziedzinie
      polityki kadrowej są rewelacyjne. Podam dla przykładu formę zwolnienia
      Dyrektora Naczelnego. Facet wyleciał z wielkim hukiem.W ciągu kilku godzin
      odebrano mu wszystko: ad samochodu po długopis.
      Moja refleksja jest następująca. Firma ma duże osiągnięcia, wiele odznaczeń,
      pucharów i tytułów, ale przy takiej polityce szybko zabraknie chętnych do
      pracy. Mam tu na myśli kadrę wyższego szczebla kierowniczego. Bo jeśli chodzi o
      siłe roboczą to tej akurat w okolicy nie brakuje.
    • konar.1969 Re: Obserwerze! 03.02.06, 16:54
      Obserwerze. Wyraś swoje zdanie w tej kwestii. Zawsze coś ciekawego masz do powiedzenia.
      • konar.1969 Re: Obserwerze! 03.02.06, 16:55
        Wyraź
      • texciarz Re: Obserwerze! 03.02.06, 17:52
        To prowokacja?
        • konar.1969 Re: Obserwerze! 03.02.06, 18:33
          Niby dlaczego?
          Łamiemy net etykietę???????
        • hajdis Re: Obserwerze! 03.02.06, 18:43
          Po co to pytanie. Zrozummy człowieka. Jest wiecej niz pewne, ze stracił prace w
          tej firmie i chce teraz oczy wszystkich zwrócić na to co sie tam dzieje.

Mysle, że tak naprawde tylko on wie co sie tam dzieje, a tym, którzy tam nie
          pracują nic do tego. Dopóki nie są łamane prawa pracownicze to niech szef
          zarzadza jak mu sie podoba.
          • konar.1969 Re: Obserwerze! 03.02.06, 18:51
            Doładnie. Moje zdanie jest też takie same. A robię to dlatego żeby zwrócić uwage opinii publicznej i przestrzedz ludzi którzy tam zechcą pracować. Nie dotyczy to stanowisk robotniczych, tam jest nieco inaczej.
          • konar.1969 Re: Obserwerze! 03.02.06, 19:38
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=36088554
            • obserwer11 Re: Obserwerze! 03.02.06, 20:57
              Witam !
              przed chwilą wróciłem z Narwi dokładnie z Makówki !
              Jestem zauroczony rozwojem Narwi - dokładniej PRON... !
              Obiady w/w są wyśmienite ,, nawet obcy element taki jak ja może za drobną
              opłatą skonsumować posiłek ( kawa gratis)
              poezja ! nic dodać nic ująć !
              Podobno współtracują z firmą Boenig ( opony z jumbo jetów wykorzystywane są do
              produkcji kół maszyn wolnobieżnych)
              wszystkim pracownikom życzę wszystkiego dobrego
              • konar.1969 Re: Obserwerze! 03.02.06, 21:04
                Widże że rozmawiałeś z Tatą. Gratuluje ostatnio nieliczni mają do niego dostęp.
                Ale pięknych bzdur Ci nawstawiał, ale co sie dziwic nie jestes chyba z tej branzy. A nie powiedział przypadkiem że w tym roku zrobi 1000000 słownie jeden milion felg???
                • obserwer11 Narew miasteczko mojej ukochanej ! 03.02.06, 21:15
                  jakich bzdur , co ty opowiadasz ?
                  Kupiłem ciągnik pojemnośc dwa czterysta oraz przyczepę do obornika ,
                  będę zimą woził żwir , a na burcie przyczepy przykleję reklamę z jednej strony
                  serwispodlasia a zdrugiej Fakt
                  lubię przyczepy do obornika !
                  • konar.1969 Re: Narew miasteczko mojej ukochanej ! 03.02.06, 21:20
                    No bo to sa bzdury z tym Boingiem. Chcesz znać szczegóły?????
                    • obserwer11 Re: Narew miasteczko mojej ukochanej ! 03.02.06, 21:30
                      jestem wiernym słuchaczem Radia Białystok
                      informacja była !
                      • konar.1969 Krótkowidz 03.02.06, 21:34
                        A raczej krótkosłysz chyba jesteś??
                        • obserwer11 Re: Krótkowidz 03.02.06, 21:37
                          Nie bardzo , mam zasięg od Łap do Siemianówki
                          oraz od Kużnicy do Siemiatycz
                          po drodze i tak nocuję w Bielsku !
                          • konar.1969 Re: Krótkowidz 03.02.06, 21:40
                            Byłem przekonany że coś sęsownego w meritum sprawy napiszesz. Tymczasem rozczarowałem się
                            • obserwer11 Re: Krótkowidz 03.02.06, 21:42
                              dlaczego akurat ja ?
                              • konar.1969 Re: Krótkowidz 03.02.06, 21:47
                                Sorki, przegladałem troche to forum ostatnio. I podobał mi sie Twój stosunek do wiekszości spraw. Konkretny a czesto żartobliwy z humorem. Wydaje mi sie że na forum tak powinno być. A nie jakies kłótnie i wyzwiska. Poza tym widzę że dużo podróżujesz i znasz ludzi, wiesz what is going on w przeciwieństwie do mnie.
                                • obserwer11 Nie wtajemniczny ! 03.02.06, 21:52
                                  Serdeczne dzięki !
                                  jestem dziesięć lat starszy od Ciebie , nie wiem z kim dyskutuję !?
                                  myśłałem ,że ktoś z Bielska próbuję mnie prowokować !
                                  jestem troszeczkę zmęczony !
                                  Na temat Pronaru mam nie wiele do powiedzenia .
                                  Miałem kilkudniwy epizod współpracując z Zeto i to wszystko !
                                  sorry ,że nie nadążam
                • manklos4 Re: Obserwerze! 08.02.06, 22:11
                  Hej ludzie jestem nowy na tym forum. Miło sobie gadacie ale sa pewne nie
                  ścisłości w informacjach podawanych na forum 1 mln felg P....r robił dwa lata
                  temu.......!
                  • gq_1966 Re: Obserwerze! 09.02.06, 09:03
                    manklos4 napisał:

> Hej ludzie jestem nowy na tym forum. Miło sobie gadacie ale sa pewne nie
                    > ścisłości w informacjach podawanych na forum 1 mln felg P....r robił dwa lata
                    > temu.......!
                    A Ty skąd się urwałeś.
                    Akurat w tej kwestii Konar był bliższy prawdy.
          • konar.1969 Łamanie praw 03.02.06, 22:23
            A z tym łamaniem praw to jest ciekawa sprawa.
            W firmie tej pracują całe rodziny. Mozesz sobie wyobrazić co się stanie, gdy jeden z zatrudnionych z rodziny poda do Sądu Pracy. A jeszcze jedna ciekawa rzecz to, to że w firmie tej nigdy nie było i nie będzie ZZ. "chyba że ja umrę" słowa Taty
            • konar.1969 Re: Łamanie praw 03.02.06, 22:24
              to miało być do postu Hajdis
            • hajdis Re: Łamanie praw 03.02.06, 23:40
              Ja w odróznieniu od obserwera doskonale wiem z kim rozmawiam. w pewnym sensie
              rozumiem to co robisz, ale nie rozpędzaj sie z tym wyciaganiem brudów firmy na
              forum publicznym bo wbrew pozorom identyfikacja twojej osoby jest bardzo łatwa.

Sam fakt że jesteś byłym pracownikiem tej firmy budzi podejrzenia, że brałeś
              udział w cały chorym procederze o którym piszesz, a na twoja niekorzyść w oczach
              ludzi, którzy to czytaja przemawia to iż jak piszesz "wyleciałesś z hukiem", a
              nie zwolniłeś sie sam bojkotujac sposób zarzadzania i łamania praw pracowników.
              Gdybyś nie wyleciał prawdopodobnie siedziałbyś cicho akceptujac zasady jakie tam
              panują.

Obecne twoje wywody na forum mozna podciagnąc pod zemstę za utracona pracę.
              • konar.1969 Re: Łamanie praw 04.02.06, 05:27
                Bardzo trafne spostrzeżenia. Czy my się znamy??????????? Wątpię. Ale nie mam nic przeciwko abysmy sie poznali. A jeśli Ci chodzi o identyfikację miejsca pracy, to masz rację i zrobiłem to z pełną świadomością. Praca z kierownictwem Pronaru (a szczególnie z moim bezpośrednim przełożonym) nauczyła mnie jak się postępuje żeby zjednać sobie wrogów. Za jakiś czas dowiesz się więcej. Nie zawaham się podać swoich personaliów. Ale muszę ocenić to, rozważyć wszystkie za i przeciw. W tej chwili jest jeszcze za wcześnie. I nie traktuj tego jako moją personalna niechęć do firmy. Jeśli dokładnie prześledzisz to zauważysz że mówię również o niej pozytywnie. Ale jak juz wspomniałem, na f białostockim, wątek ten ma służyć piętnowaniu nienormalnych, wrecz komunistycznych form traktowania człowieka. A w efekcie, wydaje mi się dobrze by było nawet założyć oddzielne forum. Na którym możnaby stworzyć ranking takich firm. Stworzyć jakąś ankietę, i uwzględnic również pozytywy. Co o tym myślisz. Na pewno nie zaszkodzi to rynkowi pracy.
                ps. Odbierz pocztę
                • toovo Re: Łamanie praw 04.02.06, 16:37
                  konar.1969 napisała:
                  Ale jak juz wspomniałem, na f białostockim, wątek ten ma sł
                  > użyć piętnowaniu nienormalnych, wrecz komunistycznych form traktowania
                  człowieka.

Jakiś wynaturzony ten komunizm... Pić w robocie nie zezwalają, brzuchatych
                  związkowców nie uświadczysz, wywalają z roboty kiedy chcą... Lenin w grobie się
                  przewraca.
                  • konar.1969 Re: Łamanie praw 05.02.06, 12:56
                    Niezmiernie ciekawa wypowiedź, Ty chyba poeta jesteś.
                    Chłopie, chyba nawet nie przeczytałeś wszystkiego
                    Jak przeczytasz i zrozumiesz to napisz coś z sęsem.
                    • konfederata a to nieprawda Konar >>?? 05.02.06, 13:30
                      Spółka stałą się jedną z najprężniejszych, dynamicznie rozwijających się firm w
                      regonie, zajmując bardzo wysoką pozycję w rankingach 500 największych
                      przedsiębiorstw w Polsce. Rozwinięty został handel paliwami płynnymi w
                      sprzedaży hurtowej dzięki powstaniu Hurtowni Paliw i Olejów w Białymstoku oraz
                      Sokółce. W zakresie sprzedaży detalicznej rozwinięta została sieć stacji
                      benzynowych w oparciu o współpracę z Rafinerią Gdańską S.A. oraz sieć
                      gastronomiczno - noclegowa
                      • siwy62 Re: a to nieprawda Konar >>?? 07.02.06, 10:18
                        Ja tam nie wiem co się w tej firmie dzieje, w kadrach, czy też czym się ta
                        firma zajmuje.
                        Wzbudza napewno nienawiść lub zawiść, jak to, wszystko w naszym kraju, co się
                        komus udało.
                        Wieść jednak gminna niosła i niesie, że establiszment (sorki za fonetyczną
                        wersję) Polski pazury swoje pazerne tam trzyma na pulsie. I dlatego jets tak
                        jak jest, czyli bezkarnie , bez jakichkolwiek moralnych zasad.
                        czółko
                      • gq_1966 Ale co nie prawda? 16.02.06, 18:18
                        konfederata napisał:

> Spółka stałą się jedną z najprężniejszych, dynamicznie rozwijających się firm w
                        >
                        > regonie, zajmując bardzo wysoką pozycję w rankingach 500 największych
                        > przedsiębiorstw w Polsce. Rozwinięty został handel paliwami płynnymi w
                        > sprzedaży hurtowej dzięki powstaniu Hurtowni Paliw i Olejów w Białymstoku oraz
                        > Sokółce. W zakresie sprzedaży detalicznej rozwinięta została sieć stacji
                        > benzynowych w oparciu o współpracę z Rafinerią Gdańską S.A. oraz sieć
                        > gastronomiczno - noclegowa
                        Jestes nieżle poinformowany, chyba pracujesz na stacji benzynowej, gdzie w Zbuczu?
                    • wiktowoj Re: Łamanie praw 05.02.06, 16:02
                      chciałem zauważyć, że powtarzasz ten sam błąd: nie ma czegoś takiego jak sęs,
                      jest kęs lub sens.A co do merytoryki, widać, że władze tej firmy zaszły Ci za
                      skórę i za to ją atakujesz. Może i racja jest po Twojej stronie, bo to często
                      spotykana sytuacja, że właściciel burak czuje się jak półbóg, ale Twój atak
                      jest nieprzemyślany i nieporadny. Łatwo ktoś może Ci zarzucić, że robisz to z
                      prostej przyczyny zemsty bo zostałeś zwolniony.
                    • toovo Re: Łamanie praw 05.02.06, 17:24
                      konar.1969 napisała:
                      > Niezmiernie ciekawa wypowiedź, Ty chyba poeta jesteś.
                      > Chłopie, chyba nawet nie przeczytałeś wszystkiego
                      > Jak przeczytasz i zrozumiesz to napisz coś z sęsem.

Firmy nie znam, nigdy tam nie byłem, a z tego co piszesz raczej
                      dziewiętnastowieczny kapitalizm, nie komunizm. I w tylko taki był "sęs" mojej
                      wypowiedzi. Nie wnikam czy jesteś obiektywny.
              • konar.1969 Re: Łamanie praw 05.02.06, 13:16
                Hajdis odezwij się, co Cię tak zatkało????
                • hajdis Re: Łamanie praw 05.02.06, 14:50
                  Zatkało? A cóz to za stwierdzenie. W przeciewienstwie do ciebie ja mam setki
                  wazniejszych zajec niż całodobowe siedzenie w internecie. Nie sprawdzam forum co
                  godzina a pisze tylko w tedy kiedy mam wolna chwilę. Mysle że to zrozumiałe.
                  • konar.1969 Do Hajdis! 10.02.06, 06:50
                    hajdis napisała:

> Zatkało? A cóz to za stwierdzenie. W przeciewienstwie do ciebie ja mam setki
                    > wazniejszych zajec niż całodobowe siedzenie w internecie. Nie sprawdzam forum c
                    > o
                    > godzina a pisze tylko w tedy kiedy mam wolna chwilę. Mysle że to zrozumiałe.
                    Witaj Hajdis. No odetkało Cię. Przepraszam, że zawracam Ci D, ale myślałem, że jestes blisko sprawy i jesteś tym zainteresowana a zwłaszcza że dałaś do zrozumienia, że mnie znasz. A to ciekawe, ciekawe,.........
    • konar.1969 Re: Największa firma w Narwi...... 05.02.06, 13:07
      Hansie a Ty nie masz zdania?????
      Często Ci się zdarza coś mądrego powiedzieć.
      • texciarz Re: Największa firma w Narwi...... 07.02.06, 07:38
        konar.1969 napisała:

> Hansie a Ty nie masz zdania?????
        > Często Ci się zdarza coś mądrego powiedzieć.

Zdarza się ...! Ale mu przygadał!
        • partizan79 Re: Największa firma w Narwi...... 07.02.06, 10:05
          :)
          • odziej Re: Największa firma w Narwi...... 07.02.06, 15:01
            i pracował w niej Chuck Norris !!!
            • obserwer11 Re: Największa firma w Narwi...... 07.02.06, 19:13
              Huk był , ale wtedy jeszcze tam tam pracował konar
              i po huku !
              oh , Norris , norris ,żebyś ty wiedział ilu masz zwolenników na tym forum ...
              • konar.1969 Nowe wątki 13.02.06, 08:28
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=3608855
                Czy to jest nudne???
                • konar.1969 Re: Nowe wątki 13.02.06, 08:30
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=36088554
    • gq_1966 Re: Największa firma w Narwi...... 22.02.06, 12:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=36088554&wv.x=1&s=2
      No prosze jak pięknie, Raj finansowy 400 osób
    • gq_1966 Opowieści z Pronarnii 22.02.06, 19:38
      • konar.1969 Re: Opowieści z Pronarnii 23.02.06, 12:55
        GQ, nie pielęgnujesz mojego watku.
        Chyba już Ci przeszło?
        Nierób z Ciebie.
        A umowa była inna, nie prawdaż?

• gq_1966 A. mam juz dośc. 23.02.06, 12:57
          • gq_1966 Re: A. mam juz dośc. 23.02.06, 12:58
            Mam poważniejsze sprawy na głowie.
            A na dodatek chory byłem,.............. na głowe
            To chyba przez Pronarnię.
            • obserwer11 Re: A. mam juz dośc. 25.02.06, 07:26
              Aż tak bardzo skrzywdzili Ciebie ????
              • serwizpodlasia Re: A. mam juz dośc. 25.02.06, 08:19
                wczorajszy artykuł Porannego wiele mówi o Pronarze,a swoją drogą to wójt Narwi
                to jest dopiero podnóżek właściciela Pronaru,takich to powinni wypieprzać ze
                stanowiska w ciągu godziny.
                • gq_1966 Drogi KaKa 25.02.06, 15:07
                  Zbyt mało wiesz o pronarni, żeby zabierać stanowiski.
                  A zwłaszcza tak radykalne stanowisko. Widze że niez znasz wójtka S.
                  Jetez go nie znam ale nie smiem wyrazac zdania na temat o któreym nie mam pojęcia.
                  Juz teraz rozumiem dlaczego wieszaja na Tobie psy.
                  Nie jestez dziennikazem jestes "Przedstakicielem Szmatławca"
                  Nie mówię tu o Ser-sie. Ser.... jest dobry chociaz nie szwajcarski, nie nie Swis Watch.

• gq_1966 Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz comment 26.02.06, 22:47
                  KK możesz isę odezwać
                  Nie badź Roman P
    • gq_1966 Re: Największa firma w Narwi...... 26.02.06, 23:02
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=36088554&v=2&s=2
      • hajdis Re: Największa firma w Narwi...... 26.02.06, 23:10
        Widze ze ty tez prowadzisz gre na forum. Piszesz pod dwoma nickami. jakos mi sie
        to nie podoba
        • gq_1966 Szerlok H.. 26.02.06, 23:13
          A to Ty jesteś tym szerlowiem, którego Tatko zatrudnił?
          • hajdis Re: Szerlok H.. 26.02.06, 23:23
            Dobrze wiesz ze mam rację. W sumie to mi to nie przeszkadza bo widze że masz w
            tym jakis cel, który nie jest szkodliwy moim zdaniem.
            • gq_1966 Re: Szerlok H.. 26.02.06, 23:42
              A Ty ilu uzywasz?
              Co do mnie nie zgadłaś
              Zgaduj dalej, Colombo.
              • hajdis Re: Szerlok H.. 26.02.06, 23:53
                Bez sensu ta licytacja. Niech ci bedzie ze nie mam racji, ale to brzydko kłamać.
                • gq_1966 a kto tu kłamie? 27.02.06, 00:00
                  Ja zadałem Ci pytanie.
                  I dodałem żebyś zgadywała dalej.
                  Czy to jasne?
                  A może wytłumaczyc podrobności?
                  • hajdis Re: a kto tu kłamie? 27.02.06, 00:10
                    Poprosze wytłumaczyć :))
              • hajdis Re: Szerlok H.. 26.02.06, 23:59
                Jeszcze jedna drobnostka: Ja nie zgaduję, ja jestem pewna ;)

A co do mnie to jak gdzieś wyczaisz kogoś podobnie wypowiadajacego sie na forum
                to gratulacje, ale to będzie trudne. Już kiedys były podejrzenia, że ja to
                khaki, ale szybko sie rozwiały.
                Pisze na forum w wolnych chwilach,dla rozrywki i nie reprezentuje zadej opcji
                politycznej, nie jestem urzędnikiem, dziennikarzem ani szpiegiem.
                • gq_1966 Re: Szerlok H.. 27.02.06, 00:03
                  Pisze na forum w wolnych chwilach,dla rozrywki i nie reprezentuje zadej opcji
                  > politycznej, nie jestem urzędnikiem, dziennikarzem ani szpiegiem.
                  A jak uważasz jaka opcję ja reprezentuję?
                  Dodam tylko że znam Włodka Ci.
                  • hajdis Re: Szerlok H.. 27.02.06, 00:11
                    Opcja mnie nie interesuje tylko ten masaż. to kiedy otwarcie?
                • gq_1966 Re: Szerlok H.. 27.02.06, 00:05
                  Pisze na forum w wolnych chwilach,dla rozrywki
                  A ja pisze bo to mój zawód :-)
                  • hajdis Re: Szerlok H.. 27.02.06, 00:07
                    A ja ci nie wierze.
                    • gq_1966 A w co wierzysz 27.02.06, 00:12
                      W Polskę ?????????
                      • gq_1966 Re: A w co wierzysz 27.02.06, 00:13
                        Pisze ksiązke więc kiedys sie dowiesz prawdy
                      • hajdis Re: A w co wierzysz 27.02.06, 00:15
                        a co na wojnę idzeimy? to ja sie przyznaje że nie jestem fanatyczną patriotką.
                        Poddaje sie bez walki. Wszystko mi jedno w jakim karaju będe żyła, oby mi sie
                        dobrze wiodło.
                  • hajdis Re: Szerlok H.. 27.02.06, 00:12
                    i jak w końcu kiedyś sie dowiesz ze ja to ja to będziesz wiedział z kad wiem że
                    troszke oszukujesz
                    • gq_1966 A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:15
                      Mam podac twój nr telefonu???????????????
                      :-)
                      komórke bo do domu nie znam
                      • hajdis Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:20
                        Prosze bardzo. Dawaj. Mozesz nawet zadzwonić pod ten numer i zapytać czy to
                        hajdis. telefon mam przy sobie.
                        • gq_1966 Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:21
                          Zaraz dzwonię, ale zgubiłem swój więc musze ze stacjonarnego.
                          A moge podac Twój nr publicznie?
                          • hajdis Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:22
                            Prosze bardzo. Podawaj publicznie
                            • khaki3 Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dzwonic 27.02.06, 00:24

• hajdis Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:26
                                Jestem tylko pewna ze on nie ma mego numeru telefonu. a jak poda numer jakiejs
                                swojej koleżanki to ją narazi na ewentualne odbieranie telefonów.
                                • khaki3 Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:28
                                  Ale sie Wielbiciele zawioda! A juz pewnie siedza z kartka i dlugopisem w reku i
                                  czekaja.... czekaja.... czekaja.... mysla co by tu powiedziec, zeby Hajdis
                                  oczarowac.... czekaja... mysla.....czekaja.....mysla.... i klops :p
                                  • hajdis Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:32
                                    A ja tam mysle, że nikt by nie zadzwonił. A nawet jesli to nie jestem typem
                                    lubiacym gadać przez telefon.
                                    • khaki3 Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:34
                                      A moze by zadzwonil? Nie wiesz napewno! A przez telefon gadac nie musisz, a
                                      moze to bylby wariat? i by dyszal w sluchawke? albo chcial sluchac jak ty
                                      dyszysz? wiesz rozne zboczenia sa na swiecie.
                                      • hajdis Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:37
                                        Nie watpię ze tak mogło by być. Na szczescie mi to nie grozi, bo nie rozdaje
                                        numeru telefonu na prawo i lewo, niewiele osób go zna.

Masz wyobraźnie khaki
                                        • khaki3 Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:39
                                          Dzisiaj skonczylam czytac ksiazke o facecie, ktory dzwonil do swoich ofiar,
                                          dyszal im w sluchawke, a pozniej zabijal, wycinajac cazkami kawalki skory, a
                                          pozniej kobiete gwalcil i przywiazywal do mostu jej cialo na lince
                                          spadochronowej.
                                          • hajdis Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:41
                                            co ty gadasz?! A cóż to za ksiażka?
                                            • khaki3 Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:44
                                              "Swiatlo w ciemnosci" a autora nie pamietam oddalam juz ksiazke. Ale mowie
                                              czytalam 3 dni i w szoku jestem! A wyobraz sobie, ze przywiazywal kobiety tak,
                                              ze wisialy jak jezus na krzyzu i glowa zawsze byla spuszczona w dol, a jak
                                              robili sekcje zwlok to zawsze w ustach kobieta miala co?? o dziwio miala w
                                              ustach zawsze w tym samym miejscy na podniebieniu przyklejony kawalek gazety!
                                              po zlozeniu tych wszystkich kawalkow cala tajemnica zostala rozwiazana. swietna
                                              ksiazka. i jeszcze wmiedzy czasie czytalam Dziennik Anne Frank. Tez super! a
                                              teraz czytam kobiety sa z wenus a mezczyzni z marsa.
                                          • gq_1966 Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:44
                                            A 7 grzevhów ogladałaś
                                            Tam dopiero zabJanka
                                            • khaki3 Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:45
                                              Ogladalam Grudge i NIGDY WIECEJ!!! Boje sie od tamtej pory skosnookich!
                                              • gq_1966 Re: Hajdis pewna jestes?A jak Wielbiciele beda dz 27.02.06, 00:49
                                                Grudge
                                                a co to ?
                                                Nie ogladałem
                          • hajdis Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:27
                            I co tam? Dzwonisz czy nie?
                            • gq_1966 Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:35
                              Dzwonię ale telefon Twój milczy
                              A może to jednak nie Twój? :-)

• pawlozsiul U mnie coś zadzwoniło. 27.02.06, 00:37
                                Ale nie zdążyłem odebrać, przepraszam
                                • gq_1966 Re: U mnie coś zadzwoniło. 27.02.06, 00:39
                                  Ups
                                  Sorki
                                  A może masz ten sam nr co Hajdis?????
                                  • pawlozsiul Niezupełnie. 27.02.06, 00:42
                                    Ale podobny, tylko więcej szóstek
                                    • hajdis Re: Niezupełnie. 27.02.06, 00:43
                                      pawlozsiul napisał:

> Ale podobny, tylko więcej szóstek

U mnie w numerze są trzy szóstki
                                  • gq_1966 Re: U mnie coś zadzwoniło. 27.02.06, 00:42
                                    To do Pablo
                              • gq_1966 Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:38
                                Dziouchy powietta mi
                                Czu u was tez tak wywala?
                                Za każdym razem jak robie nowy wpis wywala mnie i musze sie logować
                                Co za jaja, wcześniej tego nie było
                                • pawlozsiul Pewnie admin zaczął działać 27.02.06, 00:40
                                  Dobranoc.
                                • hajdis Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:40
                                  U mnie jest w porządku.
                              • hajdis Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:39
                                gq_1966 napisał:

> Dzwonię ale telefon Twój milczy
                                > A może to jednak nie Twój? :-)

Moze nie mój. jest jeszcze taka obcja ze siedze w domu, dziecko i mąz spia a ja
                                słucham jak telefon dzwoni i czekam az przestanie ;)
                                • khaki3 Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:41
                                  Dobra przyznaj sie, ze cwiczysz dyszenie :D
                                  • hajdis Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:44
                                    chyba pora spać.
                                  • gq_1966 Re: A skąd wiesz ze nie wiem 27.02.06, 00:46
                                    Jasne że ćwiczę.
                                    od samego rana, ledwie dysze juz.
                                    Wiesz chyba dlaczego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka