osiemnastocylindrowiec1 18.02.06, 03:37 Najlepsza knajpa w miescie, OKNO na ulicy kolejowej przy postoju taxi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Ja tam wole 21 18.02.06, 14:56 Zawsze o mnie dbaja:) Maja moja popielniczke, i maja dla mnie miejsce zawsze. I ploteczek sie podowiaduje, i obsluga mila. I w ogole przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gietra2 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 13:53 witam ja również zdecydowanie wolę 21,ostatnio czyli wczoraj(sobota wieczór) nawet mnie mile zaskoczono,otóż były urodziny właściciela i była kolejka gratis...było bardzo przyjemnie do czasu gdy przyszli kolesie ( MOMOTY I INNE dziwaczne typy z kazimierzow3skierj)i właśnie wtedy właściciel wystawił 2 skrzynki browarów na środek i zgadnijcie co sie stało ... oczywiście porządni ludzie którzy siedzieli tam od wczesnych godzin na to piwo sie nie załaapali bo całe wylądowałao w ryjach tych przeokropnych stworów z kazimierzowskiej...aaaaa feeeeee nie ładnie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gietra2 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 13:54 no i dodam jeszcze jedno OKNO to teraz syf kiła i mogiła...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 17:29 Walić w mordę momotów i innych, nasłać na nich ochronę z odnowy, widziałem jak ich kiedyś oprawiali - milutki widoczek Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 19:38 Momot to człowiek - legenda. Umiejscowiłbym go między Kaczelukiem i Elą od kartonów, ale mogliby się obrazić, więc tego nie zrobię. W każdym bądź razie nikt tak nie potrafi nosić czapki z daszkiem jak momot... Nie dla każdego do twarzy z daszkiem pod kątem 45 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 19:51 partizanie79 powiem Ci tylko, że to co napisałeś jest pycha :D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:00 Taaaa, podpuścisz mnie, zagadasz, powiesz, żebyśmy się spotkali, bo podobnie myślimy i na koniec okażesz się momotem. Podziękował ja. Pozdr;D Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:18 o co to, to nie !!! wcale nie podpuszczam, nie chcę się spotykać... no i na 100% nie jestem momotem!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:24 Dobra, dobra, Mr. Momot. Rozszyfrowałem Cię:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:32 hmm w takim razie Ty jesteś mr. Kaczeluk ... pozdro :P Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:51 nie pasuje mi tu słowo a raczej pół słowa Mr. kto też to zauważył ? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:58 hmm... drogi konfederato pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoją sugestią, otóż skrót "mr." użyty najpierw przez zacnego partizana79, a później przeze mnie był jak najbardziej na miejscu, gdyż użycie ów "mr." miało charakter ironiczny ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:06 Tak , jeżeli chodzi o doktorapajchiwo oraz partizana79 to pasuje niezmiernie , a nawet 2xMr. tylko do osobników wymienionych powyżej zwanych Momotko , Kaczeluk , czy jakoś tam Smok , którzy obnizają statystyki Bielska w niektórych tylko przypadkach podnoszą je ; Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:10 2xMr. ---> oj to za dużo, raz wystarczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:18 przepraszam za wymianę literki v za w u doktora !!! kajam się ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:21 oj nic się nie stało ... pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:12 No to przykomplemenciliście mi. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko trzymać dalej fason. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cydz Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 19:57 Warto zauważyć że cały cały czas jest jakaś grupa ludzi którzy uważają że rządzą Bielskiem. Milechy, smoki, lewiki - chyba za mało wymieniłem. Część z nich kończy tam gdzie ich miejsce - w więzieniu jedni się po porstu staczaja. To chyba jakaś zasada - jedni znikają a na icj miejsce pojawiaja się nowi. Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:01 Dodać jeszcze należy, że z roku na rok gorsi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Sztafeta pokoleń 19.02.06, 20:16 Może to przejaw potrzeby "samorealizacji"? Każdy chce być w czymś dobry, w czymkolwiek... Chyba stąd biorą się też hooligańskie grupy kibolowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_czupakabra Re: Sztafeta pokoleń 20.02.06, 23:39 "A jebał ich pies i jebała cała wieś" Odpowiedz Link Zgłoś
guciii Re: Sztafeta pokoleń 21.02.06, 08:23 wasze wypowiedzi równają sie z przedszkolem a co tu robić wtym zajebanym świecie brudem, siedzieć i pierdzieć wstołeK przed netem czy ludzie młodzi mają jakieś szanse NIENIENIE !!!!!!!!!A CZEMU bo nie ma dla nich żadnego startu...... masz plecy -masz wszystko i to jest społeczeństwo bo wiekszość ludzi siedzących za biurkiem to jebane tłumoki co nic nie umieją zrobić""""""""""""""a rodzice pomogli"""""""" Do dupy z takim państwem JAk NIC SWEGO NIE ZROBISZ TO GóWNO ZAROBISZ ....BUżKA PAPAPPA.); Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Geniusz jesteś 21.02.06, 09:15 A dużo takich w naszym (nie wiem czy mam prawo tak mówić) mieście? Gucii, weź sie do pracy, a jak jej szukasz to Ci ja dam, ale musisz mi na parę pytań odpowiedzieć. Jesteś zainteresowany????? A może ktoś mi pokaże tych, jak im tam? Kacze coś i innych. Chętnie ich poznam Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Geniusz jesteś 21.02.06, 09:59 GQ! - gucii, to przecież właściciel streffffy(u) "O", nie wyczaiłeś w innych postach. Chamstwo , wulgaryzm, brak elementarnych podstaw kultury, typowy produkt współczesnego (pół)światka. Jaki Pan(cham) taki kram(chłam) Odpowiedz Link Zgłoś