ja-alutka 27.02.06, 14:49 Ostatnio spotkało mnie coś hmm miłego...Moje starsze dziecko przyszło ze szkoły i powiedziało, że jej koledzy doszli do wniosku że JAK NA SWOJE LATA całkiem faajna jestem....:))...A co tam u was w kwestii...Optymizmu ?☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul A owszem, mignął mi rano 27.02.06, 14:57 Przelotnie, jeszcze przed wschodem słońca. No a potem - jak zwykle - zaczął się dzień i nasze drogi znowu się rozeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: A owszem, mignął mi rano 27.02.06, 16:06 Dzis zaliczam czarny dol pesymizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky +, -? +! 27.02.06, 17:44 Głosuję za optymizmem! Bo mi się robota "sama robi", a i perspektywy na najbliższe dni są zachęcające :o) Puk, puk! Odpukam tylko w niemalowane forum, żeby nie zapeszyć ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Raczej git 27.02.06, 18:50 Dziś bez fajerwerków,ale jak na poniedziałek to było optymistycznie. Staram się być pozytywistą;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Raczej git , gut 27.02.06, 22:44 Dzień bardzo pracowity , od 10.00 do teraz i już skończone ! system pracuje ! 5V , 12 V , 24 V i 230V wszystko działa ( koszula mokra ) dzięki za przerwę kolegom z klatki piersiowej ! lubię poniedziałki w Bielsku ! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Coś optymistycznego!! 19.03.06, 23:03 Któregoś razu chciałem puścić kupon u bukmachera za 300 zł, bo mecze były tak pewne, że tylko stawiać. Jednak w ostatniej chwili się powstrzymałem i postawiłem tylko 150 zł, które oczywiście bezpowrotnie przepadły, a ja cieszyłem się, że mam 150 zł w kieszeni:D Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Coś optymistycznego!! 20.03.06, 11:42 Wiosna Kochani moi !! Czy może być coś bardziej Optymistycznego!!!??!!!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś