Dodaj do ulubionych

Moda męska - gdzie szukać?

18.03.07, 02:06
Chodzi mi głównie o dobre czasopisma. Co przeglądacie?
Obserwuj wątek
    • waldek1610 Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 07:46
      na wyszukiwarce? Moda meska, moda dla panow :)
    • lux_machina Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 11:41
      nie ma
      • grzehuu Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 13:06
        a o jaki styl Ci chodzi?? młodziezowy , eleganacki , codzienny ?
        • muesli Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 15:13
          Elegancki, codzienny, sportowy - dla dojrzałego mężczyzny.
          • conqueror69 Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 19:43
            muesli napisała:

> Elegancki, codzienny, sportowy - dla dojrzałego mężczyzny.

Zainteresuj sie zatem dobrymi (i niestety drogimi) brandami, ktore sa u nas
            dostepne, albo dostepne u sasiadow. A styl... coz, to juz zalezy, jaki ci
            pasuje. Ja osobiscie lubie pol-nieformalnie, wiec dzinsy, martensy, koszule lub
            polowki. Marki raczej dobre jakosciowo (choc w niektorych przypadkach wartosc
            dodana ma wieksze znaczenie niz korzysci). Zerknij na oferte Raulena,
            Abercrombie (tylko net lub allegro), Freda Perry'ego (jest juz butik w Polsce),
            Bena Shermana (rowniez pojawil sie w Polsce), z odziezy tanszej ale niezlej
            jakosciowo polecam GAP-a (ich szmaty zazwyczaj nie epatuja naszywkami, wiec
            jesli lubisz z daleka wygladac jak 300 baniek to sobie odpusc). Jak masz gruby
            portfel i lubisz lansowac sie na banana co lyka szczenke pod kazdym dysko, to
            pewno zainteresuje cie Lacoste:D A tak w ogole, to sugeruje, zebys jednak
            zastanowil sie w czym dobrze sie czujesz i w czym niezle wygladasz, jesli jest
            to dla ciebie istotne, a potem oblookal oferty, i olal to, co mowia pismidla
            zyjace z wciskania frajerom jedynie slusznych pogladow na wszystko.
            • lux_machina Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 20:03

koszulki lacoste sobie rzeczywiście daruj bo to niesamowite wieśniactwo

Abercrombie & Fitch to ubrania dla chłopców a nie mężczyzn

odwiedź jeszcze rodzimą vistule ale jeden z flagowych salonów gdzie dostępna
              jest cała oferta
              w mniejszych czasem nie ma nic prócz garniturów
              a w flagowych można się ubrać od stup do głów na każdą okazje
              no i oczywiście van graff/peek&cloppenburg/royal collection
              • conqueror69 Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 20:07
                lux_machina napisał:

> Abercrombie & Fitch to ubrania dla chłopców a nie mężczyzn

Raczej Holister, bedacy brandem A&F jest skierowany do mlodziezy, jak dla mnie
                A&F na nieformalne wyjscie gdziekolwiek jest ok.

> no i oczywiście van graff/peek&cloppenburg/royal collection
                pierwszego nie znam, dwa ostatnie to multibrandy, w ktorych mozna dostac kilka
                marek, o ktorych wspominalem...
                • grzehuu Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 23:03
                  Wg. powinieneś przejść się po pożadnym centrum handlowym , pooglądać wystawy i
                  to co ci sie spodoba , przymierzyć i zobaczyć jak sie w tym czujesz. Ja kupuje
                  ciuchy w New York ale tam raczej styl młodzieżowy ( czyli mój ;] )
                • lux_machina Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 23:25
                  Raczej Holister, bedacy brandem A&F jest skierowany do mlodziezy, jak dla mnie
                  > A&F na nieformalne wyjscie gdziekolwiek jest ok.

co kto lubi

van graff to taki peek

a ja jeszcze polecę bossa ornge a za mniej to mexx czy nawet ta głupia (ale
                  tania) zara
                  • conqueror69 Re: Moda męska - gdzie szukać? 18.03.07, 23:35
                    lux_machina napisał:

> co kto lubi

Jest jeden warunek of coz - koszulka musi byc rozmiar wieksza... muscle fit mnie
                    dobija.

> van graff to taki peek

zatem obejrze przy okazji - jakie brandy i jakie ceny?

> a ja jeszcze polecę bossa ornge a za mniej to mexx czy nawet ta głupia (ale
                    > tania) zara

W zarze nie bylem, w mexxie raz - szczerze mowiac obejrzalem tylko polowki, i
                    jak na cene 135 zeta za sztuke to sa raczej kiepskie, tym bardziej ze
                    oryginalnego bena mozna miec za jakies 40 zeta wiecej. A moje ciuchy Bena
                    potrafia miec lata i wygladaja jak nowki sztuki.
                    • lux_machina Re: Moda męska - gdzie szukać? 19.03.07, 00:05
                      oni mają chyba stare kolekcje i raczej kupują e bardziej zachowawcze wzory
                      w wawie jest dopiero pierwszy w złotych tarsach i zrobił mnie fatalne wrażenie
                      jest wielki jak supermarket <ze 3 tyś m^2> nic tam nie ma

brandy niemal te same co peek, każdy sklep ma pewnie trochę inne

mexx ma świetne jakościowo tkaniny z tę cenę lepszych nie da się znaleźć
                      wzory to już kwestia gustu
                      • conqueror69 Re: Moda męska - gdzie szukać? 19.03.07, 00:30
                        lux_machina napisał:

> oni mają chyba stare kolekcje i raczej kupują e bardziej zachowawcze wzory
                        > w wawie jest dopiero pierwszy w złotych tarsach i zrobił mnie fatalne wrażenie
                        > jest wielki jak supermarket <ze 3 tyś m^2> nic tam nie ma

Cale Zlote Tarasy nadaja sie na wycior do d...

> brandy niemal te same co peek, każdy sklep ma pewnie trochę inne

Faktycznie, oblookalem ich strone, w sumie nic ciekawego, siostrzana spolka
                        peeka wlasnie.

> mexx ma świetne jakościowo tkaniny z tę cenę lepszych nie da się znaleźć
                        > wzory to już kwestia gustu

Trudno mi wypowiadac sie o wszystkich szmatach mexxa, bo nie kupowalem, nie
                        nosilem, nie pralem i nie wiem jak wygladaja po paru miechach, ale koszulki
                        ktore ogladalem wygladaly marnie, kolnierzez brakami, ciete z maszyny, takie
                        same kupowalem dawniej znacznie taniej, porownaj szmaty gapa jesli trafisz, tez
                        nie jest to jakas eksclusive polka, ale wykonanie jest na duzo lepszym poziomie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka