bielszczanin 07.09.06, 17:54 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/4,68466,,,,3601859.html hehe PIS zawsze zakasuje PLantformę. Przynajmniej jeśli chodzi o reklamę, marketing i te sprawy- ma chyba lepszych macherów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.madzia Re: spot 07.09.06, 19:51 A widziałeś tę, którą nakęcili w odpowiedzi? Wojna na spoty..będzie co oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: spot 07.09.06, 20:11 i.madzia napisała: > A widziałeś tę, którą nakęcili w odpowiedzi? > Wojna na spoty..będzie co oglądać Wydaje mi się, ze ta przeze mnie prezentowana jest odpowiedzią na tą: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/4,68466,,,,3593699.html Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: spot 07.09.06, 20:16 No i jest zdecydowanie lepsza... nie wiem co Cię urzekła w spocie PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: spot 07.09.06, 22:05 Nic mnie nie urzekło. Po co od razu jakaś ocena. Po prostu celna riposta. Twierdzę, że POwcy mają PR do bani, zupełnie nie potrafią się "sprzedawać" i przez niekompetencję (w tej dziedzinie) przegrali wybory. I sytuacja trwa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: spot 07.09.06, 22:09 Zgoda. Dodalbym jeszcze kilka cech np brak wspolpracy z mediami. Wyrazny konflikt wewnatrz PO. Ale tak szczerze mowiac - problem nie jest w PR a w tym ze PO i PiS sa podobne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Wybacz! 07.09.06, 23:37 tak się złożyło, że widziałam je w odwrotnej kolejności. Co do reszty mojej poprzedniej wypowiedzi - brnę w zaparte! Dzieci wlazły do piaskownicy! Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: spot 07.09.06, 22:12 bielszczanin napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/4,68466,,,,3601859.html > hehe > PIS zawsze zakasuje PLantformę. > Przynajmniej jeśli chodzi o reklamę, marketing i te sprawy- ma chyba lepszych > macherów. Jak dla mnie,to to końcowe "prosimy nam nie przeszkadzać" złowrogo jakoś zabrzmiało.... > > Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: spot 09.09.06, 13:17 A mnie jakos sie wydaje,ze kaczynski bardziej agresywnie sie wypowiada.A moze to moja osobista sympatia prezezmnie przemawia?Nie mam pojecia.Zreszta PO zawsze byla jak dla mnie taka spokojniejsza partia.A pis ehhh wiecznie wrzeszczy i krzyczy.az glowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: spot 09.09.06, 13:18 A zauważyłaś, że PiS zaczął robić porządek w kraju? No i dlatego ma wrogów wśród tych, którym to nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: spot 09.09.06, 13:19 Przepraszam jaki porzaek?cos mnie ominelo przez dwa czy trzy dni? Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: spot 09.09.06, 13:48 Zgodzę się z tobą. Nie wiem co można nazwać robieniem porządku, czy np dostosowanie ordynacji wyborczej do swoich potrzeb, lub zniesienie konkursów na stanowiska w administracji publicznej zastępując je bezpośrednim wyborem przez premiera? To jest robienie porządków? Farsą jest co pisze to_ja8.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: spot 09.09.06, 13:52 Sluchajcie mam wrazenie ze forum zaczyna byc ustawiane politycznie. Kaczynski zaczyna robic porzadki?! Rzeczywiscie nie ma lupiezu na marynarce. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: spot 09.09.06, 13:57 Niech wycinaja:)))))))))))))) Ale nowe buty to naprawde plus.Jeszcze tylko torebke dla prezydentowej zamiast reklamowki GC i bedzie git:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: spot 09.09.06, 16:20 khaki3 napisała: > Przepraszam jaki porzaek?cos mnie ominelo przez dwa czy trzy dni? ------------------------------------------------------------------ Dopiero przyszłam, więc dobrze że się nie wygłupiłam, bo dokładnie takie samo pytanie już "pykałam" na klawiaturze. Co prawda, sama polityka i to co mówią politycy, mało mnie obchodzi, ale to co robią to już co innego, a narazie widzę tylko totalne bezhołowie. Odpowiedz Link Zgłoś