wujekjarek1 20.10.06, 09:13 Kończy mi się umowa na neostradę 256... Czy są tu tacy, którzy korzystali z neostrady i dostępu przez kablówkę Multimediów? Może jakieś opinie? Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 09:32 Ja mam Kablówkę Hajnówka i jestem b. zadowolona. Moja siostra ma bielską i też nie narzeka...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 09:38 z tego co widziałem to multimedia kusi niezłą ofertą. Jak mnie pamiec nie myli 512 za 25 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 09:46 wujekjarek1 napisał: > Kończy mi się umowa na neostradę 256... Czy są tu tacy, którzy korzystali z > neostrady i dostępu przez kablówkę Multimediów? Może jakieś opinie? Co > polecacie? > siemasz wuju, mój koleżka Koper zakłada radiowy, cena bodajże 35? ma już chyba ze 300 odbiorców. > Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 10:18 > siemasz wuju, mój koleżka Koper zakłada radiowy, cena bodajże 35? > ma już chyba ze 300 odbiorców. Czy ten Koper nie ma przypadkiem na imie Wojtek? Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 13:56 Koper ma na imię Wojtek i cena 35 jest przyzwoitą.Mój problem polega na tym,że mam jeszcze chyba z 8 miesięcy umowy na neostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:03 z tego co wiem to radiowy działa tylko w jedną strone - chyba że sie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:41 stepby napisał: > z tego co wiem to radiowy działa tylko w jedną strone - chyba że sie mylę Dziwne.Tylko w którą? Na wschód,czy na zachód?Internet , to internet.na radiówce też w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:53 Dla niewtajemniczonych tłumaczeę - w jedną stronę to znaczy że można tylko odbierać dane - czyli wyswietlać strony. Niestety nie mozna wysyłać danych Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 W obie strony. 20.10.06, 15:58 stepby napisał: > Dla niewtajemniczonych tłumaczeę - w jedną stronę to znaczy że można tylko > odbierać dane - czyli wyswietlać strony. Niestety nie mozna wysyłać danych Wyprowadzam z wielbłeda-to nie prawda ! Da się w obie strony,bez ograniczeń.Co najwyżej ograniczeniem jest transfer,ale to zalezy od zasięgu i ustawień operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: W obie strony. 20.10.06, 16:19 Radiowy internet, jest jak najbardziej w obie strony, pod warunkiem że Ty go masz i za niego płacisz. Ale jest też taka możliwość, że jakaś instytucja pozwala Ci korzystać z internetu za który ona płaci i wtedy możesz tylko przeglądać strony. Tak jest również w okolicach naszego Urzędu Miasta - jeśli masz w laptopie antenę odbiorczą, możesz w parku korzystać z darmowego internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: W obie strony. 20.10.06, 18:13 Madzia ma rację,ale nie do końca.Operator przydziela , za abonament,odpowiedni transfer i adres IP.Jesli bysmy mieli w mieście darmowy internet,operator ma możliwośś udostępnić ruchomy adres IP, tak jak przy neostradzie i mamy wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:37 Olej Neostradę. Neostrada be, Multimedia cacy. Takie jest moje zdanie. Do września miałem Neostradę. Teraz mam Multimedia. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:50 Zgadzam sie, neostrada bee. Przyznam, chciałam wziąć neostradę, ale chcieli mnie orżnąć na abonamencie telefonicznym, kazali mi podnieść z socjalnego na ten wyższy + abonament za inernet = sprzedaż wiązana ☺ wziełam Hajnowski i jestem zadowolona ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Do wujekjarek1 20.10.06, 15:44 Do wujekjarek1.Niektóre miasta,np.Rzeszów,mają internet radiowy za darmo.Płaci miasto operatorowi i można sobie w parku siedzieć z laptopem i mieć internet.B- stok też takie przymiarki robi,co pod rozwagę daję przyszłym radnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 do ball7 20.10.06, 15:53 dzięki ball7 za cenną uwagę :) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś