Dodaj do ulubionych

Internet w Bielsku

20.10.06, 09:13
Kończy mi się umowa na neostradę 256... Czy są tu tacy, którzy korzystali z
neostrady i dostępu przez kablówkę Multimediów? Może jakieś opinie? Co
polecacie?

Obserwuj wątek
    • ja-alutka Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 09:32
      Ja mam Kablówkę Hajnówka i jestem b. zadowolona. Moja siostra ma bielską i też
      nie narzeka...☺
      • stepby Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 09:38
        z tego co widziałem to multimedia kusi niezłą ofertą. Jak mnie pamiec nie myli
        512 za 25 zeta
    • pub.blues1 Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 09:46
      wujekjarek1 napisał:

> Kończy mi się umowa na neostradę 256... Czy są tu tacy, którzy korzystali z
      > neostrady i dostępu przez kablówkę Multimediów? Może jakieś opinie? Co
      > polecacie?
      >

siemasz wuju, mój koleżka Koper zakłada radiowy, cena bodajże 35?
      ma już chyba ze 300 odbiorców.
      >
      • sebcioo Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 10:18
        > siemasz wuju, mój koleżka Koper zakłada radiowy, cena bodajże 35?
        > ma już chyba ze 300 odbiorców.
        Czy ten Koper nie ma przypadkiem na imie Wojtek?
        • ball7 Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 13:56
          Koper ma na imię Wojtek i cena 35 jest przyzwoitą.Mój problem polega na tym,że
          mam jeszcze chyba z 8 miesięcy umowy na neostradę.
          • stepby Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:03
            z tego co wiem to radiowy działa tylko w jedną strone - chyba że sie mylę
            • ball7 Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:41
              stepby napisał:

> z tego co wiem to radiowy działa tylko w jedną strone - chyba że sie mylę

Dziwne.Tylko w którą? Na wschód,czy na zachód?Internet , to internet.na
              radiówce też w obie strony.
              • stepby Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:53
                Dla niewtajemniczonych tłumaczeę - w jedną stronę to znaczy że można tylko
                odbierać dane - czyli wyswietlać strony. Niestety nie mozna wysyłać danych
                • ball7 W obie strony. 20.10.06, 15:58
                  stepby napisał:

> Dla niewtajemniczonych tłumaczeę - w jedną stronę to znaczy że można tylko
                  > odbierać dane - czyli wyswietlać strony. Niestety nie mozna wysyłać danych

Wyprowadzam z wielbłeda-to nie prawda ! Da się w obie strony,bez ograniczeń.Co
                  najwyżej ograniczeniem jest transfer,ale to zalezy od zasięgu i ustawień
                  operatora.
                  • i.madzia Re: W obie strony. 20.10.06, 16:19
                    Radiowy internet, jest jak najbardziej w obie strony, pod warunkiem że Ty go
                    masz i za niego płacisz. Ale jest też taka możliwość, że jakaś instytucja
                    pozwala Ci korzystać z internetu za który ona płaci i wtedy możesz tylko
                    przeglądać strony. Tak jest również w okolicach naszego Urzędu Miasta - jeśli
                    masz w laptopie antenę odbiorczą, możesz w parku korzystać z darmowego
                    internetu.
                    • ball7 Re: W obie strony. 20.10.06, 18:13
                      Madzia ma rację,ale nie do końca.Operator przydziela , za abonament,odpowiedni
                      transfer i adres IP.Jesli bysmy mieli w mieście darmowy internet,operator ma
                      możliwośś udostępnić ruchomy adres IP, tak jak przy neostradzie i mamy wszystko.
    • partizan79 Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:37
      Olej Neostradę. Neostrada be, Multimedia cacy. Takie jest moje zdanie. Do
      września miałem Neostradę. Teraz mam Multimedia.
      • i.madzia Re: Internet w Bielsku 20.10.06, 15:50
        Zgadzam sie, neostrada bee. Przyznam, chciałam wziąć neostradę, ale chcieli mnie
        orżnąć na abonamencie telefonicznym, kazali mi podnieść z socjalnego na ten
        wyższy + abonament za inernet = sprzedaż wiązana ☺
        wziełam Hajnowski i jestem zadowolona ☺
    • ball7 Do wujekjarek1 20.10.06, 15:44
      Do wujekjarek1.Niektóre miasta,np.Rzeszów,mają internet radiowy za darmo.Płaci
      miasto operatorowi i można sobie w parku siedzieć z laptopem i mieć internet.B-
      stok też takie przymiarki robi,co pod rozwagę daję przyszłym radnym.
      • wujekjarek1 do ball7 20.10.06, 15:53
        dzięki ball7 za cenną uwagę :)

wuj pozdrawia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka