hansgrubber 05.11.06, 12:30 Sennie na forum zadnych polemik zadnych sporow zadnych propozycji - ujawnil sie jeden kandydat (chwala mu za to) inni sie wstydza chowaja po katach - smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 przedstawiam : 05.11.06, 15:07 obserwe11 – (A.N - nazwisko znane redakcji ) 47lat - żonaty , dwoje dorosłych dzieci. Elektronik elektroinstalator z 27 letnim stażem zawodowym . Członek Podlaskiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa . 0d 1978 w SM , spółdzielca społecznik . Pracownik Firmy SPE w Bielsku Podlaskim . Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: przedstawiam : 05.11.06, 15:17 Ja od 1966 r. w SM czyli od urodzenia i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: przedstawiam : 05.11.06, 15:22 „ STARAJMY SIĘ O POMYŚLNOŚĆ NASZEGO MIASTA ” Szanowni Mieszkańcy Bielska Podlaskiego Nasze Miasto staje się piękniejsze z roku na rok , z dnia na dzień, nabiera kolorytu . Jest dużo dzieci , młodzieży , dorosłych , rencistów oraz osób w wieku emerytalnym. Pamiętajmy kto wniósł duży wkład , pracując w róznych dziedzinach dla pomyślności naszego grodu . Przekrój społeczny , wielokulturowość naszego miasta znana jest w kraju i za granicą . Żyjmy wszyscy w zgodzie , szanujmy się wzajemnie . Walka o czyste środowisko i ekologia była zawsze i jest moim celem . Miasto powinno zadbać o wywóz rzeczy niepotrzebnych , aby nie trafiały one do środowiska naturalnego. ! DBAJMY O BEZPIECZEŃSTWO MIESZKAŃCÓW Będę zabiegał , by w mieście wprowadzić zakaz przebywania w miejscach publicznych osób niepelnoletnich bez rodziców lub opiekunów po godz. 22.00 oraz wzorem innych miast wprowadzić monitoring miejsc niebezpiecznych. „SZANUJMY LUDZI STARSZYCH, PAMIĘTAJMY O SAMOTNYCH „ Dbałość o swoją posesję czy też o chodnik przed to obowiązek właściciela , ale są sytuację gdzie mieszkają reciści , emeryci, schorowani ludzie samotni. Stworzyć ekipę wsparcia technicznego tego typu osób do prac remontowych i porządkowych . Dlaczego u takich ludzi otoczenie ma być zaniedbane , zarośnięte , zimą zasypane śniegiem . Do prac interwencyjnych czyszczenia choników i krawężnków oraz zimą do odsnieżania chodników przyjąć każdą chętną osobę , która chętnie będzie udzielać się za tzw. pakiet żywnościowy ( konserwa, chleb, makaron , ryż itp.) a nawet za symboliczną gorącą zupę czy obiad . Lubię Bielskie Klimaty ! pozdrawiam Aleksander Naumczyk Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Re: przedstawiam : 05.11.06, 15:38 obserwer11 napisał: Stworzyć ekipę wsparcia technicznego tego typu osób do prac remontowych i > porządkowych . Dlaczego u takich ludzi otoczenie ma być zaniedbane , > zarośnięte , zimą zasypane śniegiem . > A pewien słynny płot , zapewne każesz tym grupom wyremontować za wodę i kanapki.A właściciel, będzie grrilował i popijał Hainekena. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Tylko sytuacje wyjątkowe 05.11.06, 15:40 „SZANUJMY LUDZI STARSZYCH, PAMIĘTAJMY O SAMOTNYCH „ Dbałość o swoją posesję czy też o chodnik przed to obowiązek właściciela , ale są sytuację gdzie mieszkają reciści , emeryci, schorowani ludzie samotni. Stworzyć ekipę wsparcia technicznego tego typu osób do prac remontowych i porządkowych . Dlaczego u takich ludzi otoczenie ma być zaniedbane , zarośnięte , zimą zasypane śniegiem . Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Re: Tylko sytuacje wyjątkowe 06.11.06, 14:10 obserwer11 napisał: Stworzyć ekipę wsparcia technicznego,. Dlaczego u takich ludzi otoczenie ma być zaniedbane , > zarośnięte , zimą zasypane śniegiem . I jeden płot już został naprawiony,wszystkie dziury zaklejone plakatami rencistowsko-emeryckiego kandydata na burmistrza.Zajebista kompozycja,stary zgniły płot a na jego tle , młodo i krzepko wyglądający przedstawiciel emerytów.To jakiś symbol czy przesłanie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Tylko sytuacje wyjątkowe 06.11.06, 16:19 masz cos dla obserwera11 ? -- dawaj temat a płot zostaw w spokoju , to nie ten temat *** śnieżny człowieku ! Lubię Bielskie Klimaty ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: przedstawiam : 05.11.06, 15:41 Tylko jaka to lista? Dosyc podstawowe pytanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Podaję na talerzyku : 05.11.06, 17:33 Lista nr 3 , Okręg 1 , pozycja #3 Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Co z tymi wyborami? 05.11.06, 20:01 Hansie cos Ty kiepsko śledzisz wydarzenia. Już dawno mówiłem że startuję. Więcej na www.fotkistepa.prv.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Dla stepby 05.11.06, 20:06 stepby napisał: > Hansie cos Ty kiepsko śledzisz wydarzenia. Już dawno mówiłem że startuję. > Więcej na www.fotkistepa.prv.pl Pozdrawiam Ale ja pytałem o mój okręg 2. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul jeszcze dwóch 05.11.06, 20:10 Z Twego okręgu startuje jeszcze dwóch forumowiczów (znanych mi, może być ich więcej). Skoro nie chcą się ujawnić - olej ich. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Nie ma Serwisa i nie ma tematu 05.11.06, 20:27 albo jakoś tak podobnie - nie ma szto pyti nie maszto haworyti Głowny prowokator i pociąg forum zamilkł - forum zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 nie przesadzaj! 05.11.06, 20:29 bardzo miło czyta się forum ostatnimi czasy :) Poza kilkoma postami, a nie kikadziesięcioma, jak dzrewiej bywało :) Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: nie przesadzaj! 05.11.06, 20:57 Nie ma serwisa i forum stało się drętwe. Nawet wybory nkogo nie obchodzą. A pamiętasz taki wątek jak SP5 ? Ile było emocji. A wybory na radnych jak co 4 lata. Młodzi podniecają się nie wiadomo czego. Być radnym to trzeba znać życie a co za tym idzie znać ludzi, którzy będą głosować. Moim zdaniem ŻADEN z forumiczów nie będzie radnym - tym bardziej burmistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky A co mówi Pismo Święte ???? 05.11.06, 21:04 To co Boskie , oddajcie Bogu lecxz to co Cesarskie oddajcie Cesarzowi ! taki wniosek nasuwa mi się , głosujcie na tych którzy mają szansę Was reprezentować ! powtarzam głosujcie , później nie miejcie pretensji !!! pozdrawiam ojciec B. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: A co mówi Pismo Święte ???? 05.11.06, 21:10 Ojcie lać ?! A co ma pismo swiete do tego co ty pleciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: A co mówi Pismo Święte ???? 05.11.06, 21:14 od kilku wątków zauważyłem ckmi ,że jesteś jakiś niespokojny i nerwowy ! prosżę Cię - ucisz się i pomyśł kim naprawdę tak jesteś , nie osądzaj - sam przecież nie jesteąś ,aż tak idealny bracie Polaku ! Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: A co mówi Pismo Święte ???? 05.11.06, 21:24 Nie cierpię jak jakieś misie (osądzam) nadużywaja słów których nie rozumieją: "Pismo Święte" - "brat Polak". Chłopaku o czym chcesz dyskutować bo nie bardzo Cie zrozumiałem. Te ortografy to skutek przedawkowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A co mówi Pismo Święte ???? 05.11.06, 21:15 a ja to przesłanie zrozumiałem *** Odpowiedz Link Zgłoś
s.niedzwiecki Re: Co z tymi wyborami? 05.11.06, 22:22 Do wyborów niespełna tydzień. Ciekawe, że spośród zarejestrowanych komitetów wyborczych w powiecie bielskim, właściwie tylko Koalicja Bielska „pokazała się” w Internecie. Myślę, że zadając pytanie: Co z tymi wyborami? - Hansgrubber miał na myśli brak prób budowania wizerunku w Internecie ze strony pozostałych ugrupowań. Stąd brak działań, polemik determinowanych ew. ruchami przeciwnika. Po prostu nie ma się za bardzo do czego odnieść. Dla przypomnienia podam adres strony koalicji: www.koalicjabielska.org Nazywam się Sławomir Niedźwiecki. Kandyduję do Rady Miasta Bielsk Podlaski - okręg Nr 2, lista Nr 20, Nr 3 na liście. Mam za sobą 21 lat pracy w kształceniu młodzieży i dorosłych. W 1999 jako pierwszy wyeksponowałem walory Bielska i ziemi bielskiej w sieci Internet. Aktualny adres strony to: www.BISI.com.pl Od początku istnienia strona prowadzona jest non profit. Dzisiaj Bielsk zasługuje już na profesjonalny portal! Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Ostatni tydzień 06.11.06, 11:03 Ostatni tydzień do wyborów ! "Ciekawe, że spośród zarejestrowanych komitetów > wyborczych w powiecie bielskim, właściwie tylko Koalicja Bielska „pokazał > się " w Internecie. Prawdę mówiąc , marne to się pokazanie. Nigdzie nie znalazłem portretu mego faworyta. To tak , jakbyście się w obradach rady miasta mieli się też ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Co z tymi wyborami? 07.11.06, 22:58 Dokladnie o to mi chodzilo. I chcialem aby ktos zebral jakich kandydatow i z jakich list mamy. Jestem z zewnatrz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Co z tymi wyborami? 06.11.06, 11:29 A ja zauważyłem, że plakaty Jakubiuka są mniejsze od plakatów Bożki. Zauważyłem również, że Bożko dostał śnieżką centralnie w lewe oko (billboard przy Medice). Zauważyłem także, że Grotowicz pięknie się prezentuje nad Mickiewicza z kopułą Mychajłows'kiej w tle i że wisi pomiędzy dwoma Bożkami. Nie umknęło mojej uwadze również to, że Berezowiec ze stoickim spokojem zawisł sobie nad 3-go Maja, jakby mówiąc światu: nie muszę wisieć nad Mickiewicza, żeby i tak wygrać. A na słupkach ogłoszeniowych ni ch... nie widać, bo wszystko zasłania stado Kunickich. Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Re: Co z tymi wyborami? 06.11.06, 11:33 "Zauważyłem także, że Grotowicz pięknie się prezentuje nad Mickiewicza z kopułą Mychajłows'kiej w tle i że wisi pomiędzy dwoma Bożkami. " No i tak kobiecie przystoi, w otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Co z tymi wyborami? 06.11.06, 11:50 Ja sobie kiedyś podumał jadąc Mickiewicza: a cóż to za anioł złoty sfrunął nad Mickiewicza i tak błyszczy w słońcu żołcią złotą? Podjeżdżam bliżej - Grotowicz. Pkbial to chyba wg. algorytmu: 10 plakatów = 1 głos. Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Partizan 06.11.06, 11:37 Partizan,że przypomnę,bo mi nie odpowiedziałeś , czym umysł rozjasniasz,że jasny i dowcipny z samego rana ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan 06.11.06, 11:45 Wystarczy patrzeć i wiedzieć, że to Twoje i że zaraz chyba sobie siorbniesz. To wprowadza w imprezowy nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Zrobię zapas 06.11.06, 11:48 Zrobię zapas na okoliczność , jak zasypie i będę sprawdzać,czy doda dowcipa ... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nikt nie wydzierży 06.11.06, 11:47 Partizan, a Ty pamiętasz, co pisałeś po takiej dawce? Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Jak patrzeć 06.11.06, 11:50 Jak patrzeć jak kusi a i starch,żeby żonka nie dojrzała ? Masz jakiś sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jak patrzeć 06.11.06, 12:00 Dla żonki rzucasz ochłap w postaci jednego browaryka. Ja, kupując sobie taki 10- pak Carlsberga, biorę również jedno jakieś najtańsze dla drugiej połowy, np. Volt, Goolman albo Edelmeister. Mówię, że kupiłem zajebiste piwo do spróbowania, że kosztuje 6 zeta i mam z głowy. Dziewczę rzuca wszystko, siada na fotelu i delektuje się Edelmeistrem za 1,69 PLN, a ja w spokoju piję te komercyjne siuśki Carlsbergi. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jak patrzeć 07.11.06, 23:06 A czego się spodziewałeś, gdy na końcu wątku widnieje nick "partizan79"? Puenty? Odpowiedz Link Zgłoś