perphidia 08.07.07, 10:38 ... a nie tylko o spółdzielniach i piciu piwa na osiedlach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: EXIT LIGHT ENTER NIGHT 08.07.07, 11:34 Proszę mi tu mięchem nie rzucać:P Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: EXIT LIGHT ENTER NIGHT 08.07.07, 20:25 hush little baby, don't say a word !!!! --- metallica rulez ! Odpowiedz Link Zgłoś
marysiapl Re: EXIT LIGHT ENTER NIGHT 26.07.07, 22:24 Nie znasz tematu!!! A w muzeum dzieją się wspaniałe warsztaty! Na naukę nigdy za późno. Wybierz się a potem pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: EXIT LIGHT ENTER NIGHT 27.07.07, 16:39 marysiapl napisał: > Nie znasz tematu!!! > A w muzeum dzieją się wspaniałe warsztaty! Na naukę nigdy za późno. Wybierz się > a potem pogadamy! co sie tyczy muzeum to jestem w temacie nie wierzysz? nie musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_cinema Re: exlit lihgt enter nihgt 16.09.07, 11:39 odziej napisał: > Am I evil? metallica sie na kill'em all skończyła ;) Brave New World Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: exlit lihgt enter nihgt 18.09.07, 10:26 > metallica sie na kill'em all skończyła ;) Bardzo się z tym nie zgadzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_cinema Re: exlit lihgt enter nihgt 23.09.07, 12:50 colour-ize napisała: > Bardzo się z tym nie zgadzam ;) Kwestia biustu lub jego braku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: exlit lihgt enter nihgt 23.09.07, 17:13 > Kwestia biustu lub jego braku ;P Z gustem, jak z biustem... każdy ma własny :P [no dobra, w oryginale to było powiedzenie z "dupą" w roli głównej, ale nie propagujmy na forum bielskim szeroko pojętej wulgarności ;)] Jeśli zaś o zespół na M. chodzi, tylko ostatnia płyta jest najzwyczajniej w świecie zła - wszystkie poprzednie zawierają przynajmniej jakieśtam przebłyski, a ostatnia to po prostu litość i trwoga. Co nie zmienia faktu, że ich lubię (ostatecznie to zespół mojego dzieciństwa ;)) i złego słowa (w nadmiarze) nie powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: EXIT Light ENTER Night 16.09.07, 10:16 ...i to własnie w tym momencie nastąpiła apogeum wczorajszej imprezy (poprzedzone Du Hast) Odpowiedz Link Zgłoś