szarik-102 29.10.07, 08:43 Podobno trzem rzeczom można się przyglądać bez końca: gwieździstemu niebu, szumiącemu morzu i kobiecie usiłującej zaparkować. Próba bramy: deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4619049.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul jakby to powiedzieć... 29.10.07, 20:02 Koledzy mogą potwierdzić, że brama w Orli jest węższa niż na tym filmiku. W ostatnich latach dwa samochody się na niej zawiesiły - otarcie saaba mogę zrozumieć, ale jak się nie zmieścić tico to już nie pojmuję. No i tak się składa, że osoby kierujące pojazdami były tej samej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul i dlatego zostawię studnię 29.10.07, 20:06 Wody w niej nie ma, ale w razie czego może zapobiec dachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: i dlatego zostawię studnię (dla siebie) ? 29.10.07, 20:10 Jestes kronikarzem dziejow orlanskiej bramy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: i dlatego zostawię studnię (dla siebie) ? 29.10.07, 20:22 hansgrubber napisał: > Jestes kronikarzem dziejow orlanskiej bramy? :) Zajmuję się raczej przywracaniem bramy do jej stanu pierwotnego po niezbyt udanych manewrach. O co Ci chodzi z tym pozostawieniem studni "dla siebie"? Na "chwile zwątpienia" ma mi służyć? za płytka Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: i dlatego zostawię studnię (dla siebie) ? 29.10.07, 20:56 masz racje zostaw ją * przecież moje nesesery, termosy oraz kanapki na niej leżały; naturalnie bliźniacy czasem odpoczywali na jej wieku 21-pierwszyn fajnie było # Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cyfrowy Re: i dlatego zostawię studnię (dla siebie) ? 29.10.07, 20:58 Co byście bez kobiet zrobili,parkujacych? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: i dlatego zostawię studnię (dla siebie) ? 29.10.07, 21:02 no ładne jajka !!!!! szpila555 - widzisz to co i ja ????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
skara mezczyzni za kierownica 05.11.07, 18:14 Ja bym tak panowie nie wydawala pochopnych sadow o kobietach za kierownica. Dowiedziono, ze jezdzimy ostrozniej, powodujemy mniej wypadkow i jestesmy sympatyczniejsze za kierownica. A pseudo mistrzami kierownicy zwykle okazuja sie narwani panowie, z nadmiarem testosteronu... ktorym parkowanie tez wychodzi roznie... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: mezczyzni za kierownica 05.11.07, 18:50 I nie tylko za kierownica. Ja tak to widze. :) Odpowiedz Link Zgłoś