nikjesienny 18.11.07, 15:34 Ja wiadomo , ze wszystkich świąt lubię SWIĘTY SPOKÓJ . Logujemz sie . Dalej Ustawienia - Pryzjaciele -Dodaj niepryzjaciela . Wpisujemy lechowski51 i spokoj . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikjesienny Re: Święty spokój . 18.11.07, 15:56 Nawet nie wiem , czy jeszcze istnieje . Jakiś jeszcze nik mógłbym tak samo palnąć , ale może być nudno . Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Święty spokój . 18.11.07, 16:06 AC/DC nicku (nie mylić z ejsi-piorun-disi)... Czytałem kiedyś Litanię do Wszystkich Świętych, ale takiego, wyniesionego na ołtarze nie znam. ...ani osobiście, anie ze słyszenia. A może przybliż nam jakieś cuda dokonane za wstawiennictwem Św. Spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Święty spokój . 18.11.07, 16:18 Ależ mi to_ja8 Święty Spokój zakłócił . Dziś już nie zdołam udzielić wyczerpującej odpowiedzi . Mogę ew. na piśmie podrzucić strony laseropisu . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Święty spokój . 19.11.07, 15:07 Mnie tez mozesz dopisac -tesknic nie bede. A ty bedziesz dalej zyl w swoim matrixie. Odpowiedz Link Zgłoś