Dodaj do ulubionych

Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowiczów

30.12.07, 14:12
Re: Ten program miałes na myśli?
szpila555 30.12.07, 14:09 Odpowiedz

dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1344&t=111
Obserwuj wątek
    • partizan79 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 14:21
      Znaczy się inwigilacja pełnom gembom..
      • nikzimowy Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 14:31
        Możliwości techniczne i pełnom gembom..
      • szpila555 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 14:31
        partizan79 napisał:
        > Znaczy się inwigilacja pełnom gembom..

Tak twierdzi nikzimowy, a ponieważ powtórzył wpis w wątku, skasowałem, zresztą
        razem ze swoim drugim wpisem.
        Każdy nick będzie miał jeden wpis w wątku, może jakoś w ten sposób łatwiej się
        policzymy :)
        • partizan79 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 14:36
          Strach się wpisywać, bo zaraz wyjdzie na jaw, że np. ja to Serwis..
          • nikzimowy Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 14:40
            partizan79 napisał:
            > Strach się wpisywać, bo zaraz wyjdzie na jaw, że np. ja to Serwis..
            ---------------------
            Wpisz się , zinwigulujemy , a szpila nie wykasuje . Inaczej , nie ma
            szans .
            Ponoć wszystkich niewpisanych banować będzie w 2008 .
            • partizan79 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 14:45
              Czy Ty myślisz, że Szpila jeszcze nie zinwigilował?! On już pewnie
              wszystkich prześwietlił na okoliczność..
          • to_ja8 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 14:57
            partizan79 napisał:

> Strach się wpisywać, bo zaraz wyjdzie na jaw, że np. ja to Serwis..

hahahaha

musiałbyś więcej maku jeść
            • partizan79 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 15:10
              ? Żeby tak jak u Ciebie mieć czarno między zębami?;
              • to_ja8 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 16:14
                partizan79 napisał:

> ? Żeby tak jak u Ciebie mieć czarno między zębami?;

Nie...
                Żebyś mógł głowy używać jako instrumentu perkusyjnego albo grzechotki
                • partizan79 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 31.12.07, 18:00
                  Co za dużo przeszkadzajek, to nie zdrowo. Wystarczy jedna Twoja na
                  forum. Szczęśliwego. Szczerze!
          • szpila555 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 15:15
            partizan79 napisał:
            > Strach się wpisywać, bo zaraz wyjdzie na jaw, że np. ja to Serwis.

Nawet numery rejestracyjne Czarnej Perły kończą się na 79, więc jak mógłbym w to
            wątpić ;P
            • partizan79 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 15:17
              A ja zawsze myślałem, że numery Czarnej Perły kończą się na
              literki..:P
              • obserwer11 Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 15:49
                nieprawda to_ja, matura '79
                • nightmare_cinema Re: Skasowane "wpisy podwójne" ze spisu forumowic 30.12.07, 23:32
                  >te same MacAdresy ( niepowtarzalny adres przypisany do konkretnego
                  >komputera)

mac karty sieciowej można zmienić bez problemu w rejestrze bądź w panelu
                  sterowania, dobra sprawa jak dostęp do danej sieci mają tylko zarejestrowane
                  kompy ;)
    • nikzimowy Adres IP 31.12.07, 19:08
      Dostałem informację , że nasz forumowy kolega z pomocą innego
      forumowego kolegi zainstalował w swoim komputerze tyle
      zabezpieczeń , że nie tylko nas nie widzi , ale i siebie .
      • szpila555 Re: Adres IP 31.12.07, 19:27
        nikzimowy napisał:
        > Dostałem informację , że nasz forumowy kolega z pomocą innego
        > forumowego kolegi zainstalował w swoim komputerze tyle
        > zabezpieczeń , że nie tylko nas nie widzi , ale i siebie .

Straci nicka obserwatora?
        ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka