pawlozsiul Re: Likwidacja forum Plutycze 01.04.08, 20:42 A forum Orla sie rozwija. Otwieramy forum filialne w Wyszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Re: Likwidacja forum Plutycze 01.04.08, 20:43 O Lublinie Kościelnym nie zapomnij ! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Likwidacja forum Plutycze 01.04.08, 20:46 a my też mamy filię forum Plutycz z Dom i nikiem w Dorożkach Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie moja broszka: z Łubina dowożą do Plutycz 01.04.08, 22:22 Niech się Obserwer buja. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul szkoły się zlikwiduje jako przeżytek 01.04.08, 22:24 "Społeczeństwo informacyjne" nie potrzebuje tradycyjnie rozumianych szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: szkoły się zlikwiduje jako przeżytek 01.04.08, 22:47 w gruncie rzeczy popieram Teoje zdanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: szkoły się zlikwiduje jako przeżytek 01.04.08, 23:13 Pewnie macie rację... A gdzie się dziś wszczepia czipy z magisterką? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: szkoły się zlikwiduje jako przeżytek 05.04.08, 22:17 kaukonsky napisał: > A gdzie się dziś wszczepia czipy z magisterką? > :o) Mój pies u weta dostał. Czip z licencjatem kosztował 40, a z magisterką 120. A co mu będę żałował, niech się sobaka dowartościuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul polecam Modzelewskiego w dzisiejszej "Świątecznej" 12.04.08, 22:00 Sam ze sobą się zgadzam w może 80%, a znim wyjątkowo w 100%. I przy okazji jak pięknie dowala Cimie, poezja... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: "z nim" 12.04.08, 22:16 W ktorym miejscu dowala Cimie bo nie zauwazylem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul cytuję 13.04.08, 07:11 "Oczywiście, trudno mianować dobrego kolegę partyjnego fizykiem teoretycznym. Ale politologiem? Socjologiem?" Cimoszewicz robi aktualnie za Wielkiego Europeistę, zdaje się, że nawet na dwóch uczelniach. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: cytuję 13.04.08, 12:18 Mam watpliwosci czy profesor mial taka intencje ktora dla Ciebie jest oczywista - Cimoszewicz jako doktor prawa moze pracowac na kazdym uniwersytecie - nie wiem czy powinien byc szefem katedry bez habilitacji ale to bardziej problem uniwersytetu - a ten akurat jest panstwowy wiec przynajmniej teoretycznie zasady powinny byc takie same jak na uczelni warszawskiej. A wiedze Cimoszewicz ma unikalna - przypominam ze to jego podpis jest pod traktatem akcesyjnym Polski - za trzy dni minie piec lat od uroczystosci w Atenach. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: cytuję 14.04.08, 20:08 Jest oczywistą oczywistością, że nie pisałem o intencjach Modzelewskiego, a o swojej percepcji tego, co powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a generalnie gadasz Kudrycką 14.04.08, 20:19 "unikalność" wiedzy Cimoszewicza polega na tym, że nie jest on w stanie zrozumieć treści prostej Rezolucji Nr 1444 RB ONZ. Ba - on, wasal Ameryki - nie jest jej nawet w stanie po polsku nazwać ["rezolucja numer tysiąc czterysta czterdzieści cztery" - tak powinno lecieć. A Cimo z uporem maniaka powtarza z hamerykańska: "rezolucja czternaście-czterdzieści cztery]. Jak po trzech latach wreszcie załapuje treść Rezolucji, to nonszalancko stwierdza, że on nic nie wiedział. To Powell i Kondolencja wprowadzili go w błąd, czarnuchy głupie. Nie w uniwersytety, a przed trybunały powinien raczej trafić za prowadzenie wojny napastniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Likwidacja forum Czarna Średnia 05.04.08, 10:37 hansgrubber napisał: > Mam dosyc. O jo joj, szpilka odchodzi Średnia też...a o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Likwidacja forum Czarna Średnia 05.04.08, 21:54 Gienku, taki żart sceniczny z wężem... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Likwidacja forum Czarna Średnia 05.04.08, 22:01 przepraszam, teraz właściwy link : video.google.com/videoplay?docid=7505056703968443865 Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Likwidacja forum Czarna Średnia 05.04.08, 22:30 Piotrze wymysl cos sam. :) Odpowiedz Link Zgłoś