lechowski51 19.06.08, 20:24 ...patriotyczne Podkarpacie.Wiem ze te prognozy w skansenie "postkomuny" i mateczniku Cimoszenki budza zdziwienie...ale to wlasnie jest Polska! wiadomosci.onet.pl/1772876,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikwiosenny lechowski ... 19.06.08, 20:34 Nie wstyd Tobie obcować z tak podłym towarzystwem w " skansenie postkomuny i mateczniku Cimoszenki " . Nie mozesz znależć sobie lepszego miejsca ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: lechowski ... 19.06.08, 20:37 nik nie trace nadzieji ze pare "owieczek" sprowadze na wlasciwa droge.Przyklad Podkarpacia pokazuje ,ze lewactwo i na Podlasiu zejdzie do katakumb Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Smutne 19.06.08, 20:59 Kiedys Polska byla w tylko w PZPR, a np w AK byl "zapluty karzel reakcji". Teraz Polska jest tam gdzie wybieraja PiS, jak lubia np lewice to juz nie-Polska, schemat myslenia towarzysza ciagle ten sam, tylko szyld sie zmienil. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re Oto prawda o tym regionie,,,, 19.06.08, 22:02 Poczta Onet.pl Start Kraj Świat Wybierz region Biznes Nauka Sport Ciekawostki Inne Kiosk Blogi Foto TV CNN Teraz My Cynk Załóż prywatne forum Zasady Forum | Twoje Forum Szukaj: zaawansowane » Mieszkam na podkarpaciu. Gdybym w kościele na cały głos krzyknął : "jestem gejem" ,to tutejsze moherowe społeczeństwo, popatrzyłoby na mnie jak na idiotę. Gdybym zaś krzyknął : " jestem za PO" to większość , na czele z księdzem , by mnie zlinczowała. Tak tutaj było zawsze. Po sąsiedzku jest wiocha Jeżowe gdzie na pis głosowało 92% ludzi. Normalni ludzie z innych części kraju nie są w stanie tego zrozumieć.Niedawno brat mojej teściowej dzwonił z USA i chwalił sie jak to skandował przeciwko wizycie Tuska w USA. Ten moherowy prostak jedyne informacje o kraju czerpie z rozgłośni rydzyka. Wyjechał z zabitej dechami wiochy przed 20 laty. Do dzisiejszego dnia przesyła mojej teściowej 20 USD na święta . Od czasu do czasu przysyła paczkę z kawą ziarnistą. Tacy są ludzie z podkarpacia, nieważne czy młodzi , czy starzy. Większość to moherowy beton , krystaliczna postać ciemnogrodu. Tutaj kandydaci inteligencji nie mają czego szukać. Trzeba kilku pokoleń aby to zmienić. Podkarpackie to jeden wielki skansen a tubylcy to "ciemny lud". ~ta joj , 19.06.2008 19:53 Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Tak bedzie glosowac.... 19.06.08, 23:46 Z "uczonego" tekstu powyzej wynika ze glosujacy na PiS to prostacy...kim wiec sa glosujacy na SLD?-pomylency!? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul patriotyzm gaśnie na Podkarpaciu 20.06.08, 02:25 Marek Jurek - 16% (nie zdziwiłbym się gdyby w niedzielę zabrał głosy liderowi). Wielki Patriota, którego pamiętamy ze wspaniałej walki bokserskiej. Może nie Tysona znokautował tylko kobitę, Alicję Tysiąc konkretnie. Posłał ją na deski. Teraz rzucił rękawicę Łukaszowi Podolskiemu. 2%????? Przerażające. Czy to oznacza, że na Podkarpaciu aż 98% ludzi akceptuje teorię Darwina odrzucając kandydaturę znanego kreacjonisty? Tutaj płakać trzeba Lechowski, a nie się cieszyć. Prawdziwy Polak, bezwzględny tropiciel żydowstwa i agentury - 0,3%. Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul PiS wreszcie weźmie Zakład Karny! 20.06.08, 02:27 Do tej pory w zakładach zamkniętych typu penitencjarnego prym wiodła PO. W zamkniętych zakładach psychiatrycznych bezkonkurencyjny był PiS. Za sprawą rektora J. (Wielkiego Syna Ziemi Podkarpackiej) znanego z zamiłowania do młodych chłopców i PiSu (czasowo zakratowany), jest szansa na historyczne zwycięstwo tej partii w zakładzie karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Nuda 20.06.08, 18:55 nie macie wrazenia ze to smieszny boj o pietruszke. :) A Senat trzeba zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nuda 20.06.08, 19:18 Zlikwidujesz Senat,zaoszczedzisz parenascie milionow zlotych i uratujesz hans Polske przed dziura budzetowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky I tak wygra Lato... :o/ 20.06.08, 19:31 www.sport.pl/sport/1,90858,5332715,Lato_juz_prawie_prezesem_PZPN__To_katastrofa_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Czytałeś "Co z tym Kansas"? 21.06.08, 06:51 Sporo analogii. Czytałem "Kansas", myślałem: "Rzeszów". A tak na marginesie, jako zadeklarowany przeciwnik izby wyższej nie wybieram senatorów. Tzn, pobieram kartę, ale oddaję głos nieważny. Odpowiedz Link Zgłoś
badivan Oredzie do narodu... 20.06.08, 19:44 www.youtube.com/watch?v=TUYDPKsUxyc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
badivan kapłani podbijaja Galaktyke...:) 20.06.08, 20:08 www.joemonster.org/art/9381/Kaplan-nie-z-tej-ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
badivan Niszcz fanatyzm śmiechem:) 20.06.08, 20:16 Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu. Przychodzi do sędziego i się pyta, co z tym zrobimy. Sędzia się zastanowił i odpowiada: - Myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5 lat za uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki - 8 lat za próbę ucieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Niszcz fanatyzm śmiechem:) 20.06.08, 20:38 Niszcz fanatyzm śmiechem . A jakby tak lechowskiego wydać zamąż ? Odpowiedz Link Zgłoś
badivan Re: Niszcz fanatyzm śmiechem:) 20.06.08, 21:05 Trzeba poszukac patriotki która spiewałaby Mu na dobranoc patriotyczne piesni,hymny i elegie a rano budziła bebniac w tarabany i na boj z czerwonymi zagrzewajac... Zna ktos taką hetere.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Niszcz fanatyzm śmiechem:) 20.06.08, 21:46 badivan napisał: > Trzeba poszukac patriotki która spiewałaby Mu na dobranoc patriotyczne piesni,h > ymny i elegie a rano budziła bebniac w tarabany i na boj z czerwonymi zagrzewaj > ac... > Zna ktos taką hetere.... ======================================================== A ktoś w to wierzy ? W patriotyzm Jarka ? Patriota , to człowiek szanujący swój kraj , ustrój , władze . On szanuje swego kotka i pończochy z pieniędzmi . Jako premier nawet nie powierzył swoich pieniędzy żadnemu bankowi . A , jako stary kawaler jest ... upierdliwy . Ma jakiej inne wartości ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Niszcz fanatyzm śmiechem:) 20.06.08, 20:38 badivan napisał: > Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu. Przychodzi do sędz > iego i się pyta, co z tym zrobimy. > Sędzia się zastanowił i odpowiada: - Myślę, że ten, który głową rozbił przednią > szybę może dostać 5 lat za uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odlecia > ł w krzaki - 8 lat za próbę ucieczki. stare i przerobione0): nuda Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Dopiero się dorwałem do interneta 20.06.08, 20:37 Wczesniej nie miałem czasu . Poczytam posty mego ulubionego kolegi , lechowskiego 51 , a pózniej coś palnę . W związku z okresem wakacyjnym i kalendzrzowym latem , zmieniam nick na nikletni . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Dopiero się dorwałem do interneta 20.06.08, 23:38 Nik zmiana nicka nie zmienia tozsamosci,tak jak od mieszania herbaty nie staje sie slodsza.....a ze "palniesz" to jestem pewien,robisz to niemal codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Tak bedzie glosowac.... 21.06.08, 09:34 lechowski51 napisał: > ...patriotyczne Podkarpacie.Wiem ze te prognozy w skansenie "postkomuny" i > mateczniku Cimoszenki budza zdziwienie...ale to wlasnie jest Polska! No nareszcie pojął Kolega Lechowski, że Podlasie Polską tak do końca nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Tak bedzie glosowac.... 21.06.08, 16:27 Sa rozne Podlasia.Jest Podlasie tych co kiedys witali tutaj czerwonych okupantow jako wyzwolicieli,jak tez jest Lomza i okolice gdzie czerwoni bandyci wywiezli na Syberie tysiace Polakow walczacych z komunistycznym terrorem.Sa dzielni Kurpie a tez i Ci ktorzy wstepowali do Polskiej Armi Czerwonej by budowac kolejna republike sowiecka.To na Podlasiu ginelli ostatni partyzanci walczacy z bandytami z UB/1958r/ a tez tutaj zolnierzy AK niektorzy zwyrodnialcy nazywaja bandytami Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Zwyrodnialcze !!! 21.06.08, 16:41 lechowski51 napisał: > Sa rozne Podlasia.Jest Podlasie tych co kiedys witali tutaj czerwonych okupanto > w > jako wyzwolicieli,jak tez jest Lomza i okolice gdzie czerwoni bandyci wywiezli > na Syberie tysiace Polakow walczacych z komunistycznym terrorem.Sa dzielni > Kurpie a tez i Ci ktorzy wstepowali do Polskiej Armi Czerwonej by budowac > kolejna republike sowiecka.To na Podlasiu ginelli ostatni partyzanci walczacy z > bandytami z UB/1958r/ a tez tutaj zolnierzy AK niektorzy zwyrodnialcy nazywaja > bandytami Odróżniaj gó..arzu żołnierza od bandyty . Tutaj to byli bandyci ! Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Zwyrodnialcze !!! 21.06.08, 17:00 Zawsze zastanawiałem sie, dlaczego mam dziadka w Kirgizji?Teraz już wiem. jak były bandy to muszą byc i bandziorzy,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Oj , lechowski , 22.06.08, 10:57 zamiast spać spokojnie po dobranocce ( ja tak robię ) , plączesz sie po forach wciskając swoje durne prawdy . Tak na marginesie postów o AK . Mógłbyś przytoczyć z jeden przykład walki AK z okupantem niemieckim na naszych ziemiach ? Jakiś AK-owiec strzelił chociaż raz w powietrze niedaleko niemieckiego żołnierza , przez cztery lata okupacji tej ziemi ? Byli , owszem , ale obcinali uszy radzieckim partyzantom . Ot masz armię zbawienia Polski . Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Oj , lechowski , 22.06.08, 12:02 lechowski51 , jak będziesz już miał trochę wolnego czasu przy niedzieli ( rozgrzeszony ) , może palniem oddzielny wątek o zasługach AK . Wywołałeś temat , to możemy kontynuować . Co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Lechowski , nie pojąłeś ? 22.06.08, 17:15 Nie pytałem o konkretnego typa . Powtórzę pytanie : "Mógłbyś przytoczyć z jeden przykład walki AK z okupantem niemieckim na naszych ziemiach ? Jakiś AK-owiec strzelił chociaż raz w powietrze niedaleko niemieckiego żołnierza , przez cztery lata okupacji tej ziemi ? " Jak na razie nie znalazłem żadnych informacji o takim heroizmie . Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Lechowski , odezwij się 22.06.08, 13:21 bo jakoś smuto i nudno się robi ! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski , odezwij się 22.06.08, 16:23 Temat AK na Podlasiu juz "przerabialismy".Dla Ciebie czy chmieleckiego jak kiedys dla oprawcow z UB zolnierze AK czy WiN niezaleznie od argumentow i faktow pozostana zgodnie z Wasza "tradycja rodzinna"-bandytami.Niech wiec odpowie Ci zza grobu jeden z bohaterow tej ziemi zakatowany przez Twoich ideowych bohaterow Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Lechowski , odezwij się 22.06.08, 19:24 Miejsce bandytów pokroju "Burego" Raisa jest przed plutonem egzekucyjnym, możesz ich sobie czcić i wychwalać - dla nas zbir i morderca zbierm i mordercą pozostanie. -- Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni I co , lechowski ? 22.06.08, 20:19 Nic nie znalazłeś ? Może chociaż któryś AK-owiec w latach 1939 -45 z procy strzelał w okna sąsiada ? Może na odpuście z kalichlorku huk robił ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: I co , lechowski ? 23.06.08, 08:34 Tak glosowal region Polski gdzie szanuje sie pamiec tych ktorzy walczyli o Wolna Polske www.krosno24.pl/informacje.php3?id=2668 Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Lechowski , wstydu oszczędż ! 23.06.08, 13:01 " Frekwencja była bardzo niska - wyniosła 12,20 proc." Moherowy elektorat po wyjściu z kościoła ,a Ty się z tym utożsamiasz . Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Lechowski , wstydu oszczędż ! 23.06.08, 17:12 nikletni napisał: > > " Frekwencja była bardzo niska - wyniosła 12,20 proc." > Moherowy elektorat po wyjściu z kościoła ,a Ty się z tym > utożsamiasz . > Bracia Kaczyńscy walczyli .... . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski , wstydu oszczędż ! 23.06.08, 17:37 Nik jestem pelen podziwu dla Twojej przenikliwosci.Zamiast CBOS-u wszystkie telewizje i wydawcow nalezy skierowac do Ciebie,bo nikt jak Ty nie wrozy z fusow.Kazdy ktokolwiek interesuje sie polityke wie,ze najbardziej zdyscyplinowany i wierny jest elektorat SLD, byli ubecy i dygnitarze PZPR i takie sieroty po PRL-u jak Ty zawsze uczestnicza w glosowaniu ,jak kiedys w pochodach 1-majowych Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Lechowski , wstydu oszczędż ! 23.06.08, 18:50 Wiesz , że mam rację . Nie masz arumentów , to atakujesz lewicę . Co innego , lechowski jest straszne : na Podkarpaciu tylko 12 % chodzi w niedzielę do kościoła , wliczając w to lewicowców i PO . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Nik ..Ty nie wiesz co to wstyd bo glosujesz na SLD 23.06.08, 19:19 a takich jak TY bylych ubekow,ormowcow,kapusiow,aparatczykow itd wiernych idei Lenina jest niewiele ponad 3%.Mam nadzeje ze w nastepnych wyborach Podlasie bedzie wybierac podobnie bo dzisiaj cala Polska sie z was smieje gdy "szczycicie" sie "niezaleznym senatorem" Cimoszenka www.krosno24.pl/informacje.php3?id=2670 Odpowiedz Link Zgłoś