wujekjarek1 20.11.08, 11:25 Czy w tym roku zima zaskoczy naszych lokalnych drogowcow?? w "pogodach" juz od kilku dni trabia ze w weekend ma byc snieznie... wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Złośliwe pytanie... 20.11.08, 11:38 Przecież prognozy prawie nigdy się nie sprawdzają..:P Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Partizanie... 20.11.08, 12:02 > Przecież prognozy prawie nigdy się nie sprawdzają..:P i tu sie mylisz kolego... prognozy sa zawsze dobre, tylko czasami w dzien nie trafiaja ;)) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Znając życie ?! 20.11.08, 12:24 wujekjarek1 napisał: > Czy w tym roku zima zaskoczy naszych lokalnych drogowcow?? > > w "pogodach" juz od kilku dni trabia ze w weekend ma byc snieznie... To tak,napewno tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Złośliwe pytanie... 20.11.08, 17:50 Zima nie służy do zaskakiwania , ale do przezimowania ..., czego wszystkim , jako i sobie życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Wuju nie bądź złośliwy ... 20.11.08, 19:04 Nie pasuje ci ta cecha. A drogowcy świetnie się sprawią, zobaczycie!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Wuju nie bądź złośliwy ... 20.11.08, 20:36 ja-alutka napisała: > Nie pasuje ci ta cecha. alez to nie wuj jest zlosliwy, tylko pytanie ;))) A drogowcy świetnie się sprawią, > zobaczycie!! :) zobaczymy :) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 zobaczylismy :( 24.11.08, 08:38 > A drogowcy świetnie się sprawią, > > zobaczycie!! :) > > zobaczymy niestety, nie tylko zobaczylem, ale i padlem ofiara, ze jednak nie sprawili sie swietnie :(( wczoraj Rudka, miedzy godzina 20 a 21 na odcinku 500 metrow w terenie zabudowanym trzy samochody w rowie... wg informacji od mieszkancow pobliskich zabudowan tego dnia wyciagano wczesniej uwaga KILKANASCIE!!! samochodow z rowow po obu stronach, na drodze i na chodnikach LOD, grama piachu nie uswiadczysz :( chociaz najwazniejsze ze wujowi i jego pasazerkom nic sie nie stalo, a samochod sie wyklepie, warto miec ubezpieczenie, bo na drogowcow niestety nie mozna polegac :( no i pamietajcie jezdzmy z rozsadna predkoscia wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Złośliwe pytanie... 20.11.08, 20:06 Wreszcie konkretniejszy deszcz popadał. Bardzo dobrze, bo już nie mogłem na swego mercedesa patrzeć.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ma się mercedesy... 20.11.08, 20:09 Ale mojemu czerwonemu CUDU też deszczyk dobrze zrobił. A swoja drogą, dawno tak nie lało, błoto straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ma się mercedesy... 20.11.08, 20:59 Przecież lubisz hasać w deszczu.. Aż dziw bierze, że takiej pogody na forumie siedzisz miast mknąć gdzieś zmoknięta bez parasolki przed siebie..:D Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Złośliwa informacja 22.11.08, 16:40 He,he... wiadomosci.wp.pl/kat,1342,oid,2250327,title,Uwaga-na-zawieje-i-zamiecie-sniezne,wid,10595031,opinie.html Odpowiedz Link Zgłoś