nikzimowy Re: "Obecnie na forum" 24.02.09, 19:23 Obecnie na forum (4) : ja_dekabrysta kristian_wolf nikzimowy szpila555 Była . Ni ma . Na dodatek po greczeski coś napisała ... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: "Obecnie na forum" 25.02.09, 20:37 Co sądzicie o pierwszym nicku? Obecnie na forum (6) : bielski_nikczemnik ja_dekabrysta markochmeleski.1 partizan79 s.niedzwiecki szpila555 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bielski_nikczemnik Re: "Obecnie na forum" 25.02.09, 21:24 A co można o mnie sądzić? Może jestem trochę bielski, może trochę nikczemnik lub po prostu nikczemnik z bielska :P Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: "Obecnie na forum" 25.02.09, 21:53 bielski_nikczemnik napisał: > A co można o mnie sądzić? Może jestem trochę bielski, może trochę nikczemnik lu > b > po prostu nikczemnik z bielska :P Z nika to ... [ciach] ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bielski_nikczemnik Re: "Obecnie na forum" 25.02.09, 21:57 Czyżbyś coś sugerował, pomawiał nika, że jest kawał [ciach] ...? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: "Obecnie na forum" 25.02.09, 22:10 Cóż, nik sam ten nik wymyślił, to jutro pewnie "pogadacie" na ten temat forum ;) =================== Brak wyników dla zapytania 'bielski_nikczemny; bielski_nikczemnik w polu autor Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: "Obecnie na forum" 25.02.09, 22:54 bielski_nikczemnik napisał: > A co można o mnie sądzić? Może jestem trochę bielski, może trochę nikczemnik lub > po prostu nikczemnik z bielska :P A może "bielski Cezary Baryka"? Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Re: "Obecnie na forum" 04.04.09, 16:34 Marazm jeszcze większy od wczorajszego ... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: "Obecnie na forum" 05.04.09, 10:42 A czego się spodziewałeś po wiośnie? Każdy ma ważniejsze sprawy. Wejdź na inne fora, jest podobnie. Sebcioo pocałował sarenkę w drodze do Warszawy i "blachy klepie" w aucie, o11 pewnie w Plutyczach drzEwka sadzi, to_ja8 na strzelnicy El_Pasowców wypróbowuje kolejną nową hamerykańską wiatrówkę, odziej bawi się w supernianię, partizan poczuł "zew ziubra z puszczy", pawlo odzywa się tylko wtedy gdy go sprowokuję, krzysztof_ja na forum Białystok pisze o politycznych dziwkach, proffet spaceruje po mieście, wlap37 w Elicie, hans bez humoru przejął się cięciami w mediach i pojechał autostopem w podróż dookoła świata, mexico w Anglii wziął drugi etat by szybciej się dorobić i wrócić do kraju ... itp itd ... Kto miałby czas ślęczeć przed kompem i pisać ... ... dopisz coś jak wymyślisz nikuwiosenny, popuść wodze fantazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Tyż prawda 05.04.09, 11:24 Ptaszki ćwierkają po wiosennemu , a dzieżby takich uroków odpuścić i siąść przy klawiaturze... Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Tyż prawda 05.04.09, 22:09 proffet napisał: > Ale dajecie czadu w tym temacie CO Odpowiedz Link Zgłoś