smerson555 Re: sklep "Lectus" opinie 04.05.26, 11:27 Lectus24 co roku wypuszcza nową kolekcję mebli ogrodowych, sama mam jeden zestaw u siebie w domu, drugi na działce letniskowej i mogę powiedzieć, że nic się z nimi nie dzieje - a każdy stoi już kilka sezonów. U mnie akurat meble z litego drewna, które oczywiście trzeba co jakiś czas impregnować, ale poza tym są bezobsługowe. Z tego co widziałam w innych opiniach o lectus24 ich meble z metalu i technorattanu też z powodzeniem wytrzymują kilka sezonów, więc biorąc pod uwagę, że są znacznie tańsze niż np. w marketach budowlanych, uważam, że warto. Odpowiedz Link
andijuti124 Re: sklep "Lectus" opinie 27.05.26, 10:28 Ja ze swojej strony też pragnę podzielić się opinią o lectus24, bo długo się wahałem przed zakupami tak, a zupełnie niepotrzebne. Super asortyment, bardzo miła obsługa, krótki czas oczekiwania i naprawdę konkurencyjne względem innych sklepów meblowych ceny. Kupowałem już u nich wiele razy i nigdy się nie zawiodłem, ze zwrotami także nie było żadnych problemów – pieniądze szybciutko były z powrotem na koncie. Reklamacji nie składałam nigdy, więc tu się nie wypowiem, ale z tego co czytam w opiniach o lectus24 to raczej rzadko się tam zdarzają, więc to kolejny plus. Odpowiedz Link
zenkasat Re: sklep "Lectus" opinie 30.06.26, 13:17 U mnie akurat historia z happy endem, stąd zdecydowałam się dodać swoją opinię o autotesto. Znalazłam ładną sztukę na drugim końcu kraju, ale zamiast tłuc się pociągiem i jechać w ciemno, zleciłam sprawdzenie dziewczynom i chłopakom z Autotesto. Wiadomo, kosztuje to te kilkaset złotych, ale pomyślałam, że lepiej wydać parę stówek na dzień dobry, niż potem utopić oszczędności w jakimś zamaskowanym szrocie. Raport przyszedł tak szczegółowy, że sprawdzili chyba każdą śrubkę – od czujnika lakieru, przez dokładną diagnostykę kompa, aż po podwozie. Na szczęście fura okazała się czysta, bez żadnej ukrytej rzeźby czy cofniętego licznika. Po wszystkim ekspert z autotesto zadzwonił do mnie i dał jasną rekomendację, że auto jest rzetelne, zadbane i można brać bez strachu. Kupiłam, śmigam już kolejny miesiąc i mam totalny święty spokój, zero niespodzianek. Jeśli ktoś zastanawia się, czy warto – serio, nie ma nad czym debatować. Odpowiedz Link
zenkasat Re: sklep "Lectus" opinie 30.06.26, 13:20 wybaczcie wrzuciłam swoją wypowiedź pod złym wątkiem :) tak to jest jak się ma otwarte kilka wątków na raz i czyta Wasze wpisy :) Odpowiedz Link
graztob2341 Re: sklep "Lectus" opinie 30.06.26, 14:18 hejka, ja trafiłam na lectus 24, bo mi już bokiem wychodziły meble z popularnych sieciówek – u każdego w mieszkaniu stoi dokładnie to samo, a ich jakość po paru miesiącach pozostawia wiele do życzenia. Szukałam czegoś z ciekawszym designem do salonu i tak trafiłam na ten sklep, przypadkiem w sumie. Przyznam, że na początku miałam lekkiego stresa przed kupowaniem w ciemno przez internet, ale przejrzałam pozytywne opinie o lectus24 i zaryzykowałam, zwłaszcza, że podobno nie ma problemu ze zwrotami. I całe szczęście, bo to był strzał w dziesiątkę! Kanapa, którą zamówiłam jest mega wygodna, materiał porządny i przyszła ekspresowo. No i cena naprawdę spoko, nie za miliony a tak wygląda. Mebel na żywo prezentuje się nawet lepiej niż na fotkach w sklepie, więc na stówę do nich wrócę, jak będę urządzać sypialnię. Polecam Odpowiedz Link