samantaa 03.06.04, 19:16 czy są tu ludzie związani z tą szkołą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutka77 Re: 1 LO 04.06.04, 13:46 ja to nawet próbowałam się odciąć, ale to nie takie proste.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 1 LO 04.06.04, 20:38 są nawet tacy związani czynnie i niezwykle aktywnie (ale nie powiem kto, bo siem wstydzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: 1 LO 07.06.04, 10:29 a i owszem. Chodzą w krawatach samoobrony, miotają się przed czaplą w kaftanach bezpieczeństwa, kręcą głupie filmiki, zajmują ostatnie miejsca we wszelakich konkursacgm słuchają tylko jazzu i muzyki poważnej, mają na tipsach ściągi, chwalą się swą znajomością języków obcych krzycząc "fuck you! nie, fuck you!", organizują festiwale filmowe, których nie ma i nie będzie... Tak, to wszystko o my ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 1 LO 07.06.04, 20:34 nie musiałaś prezentować mojego i twojego życiorysu. A miałam cicha nadzieję, że nikt się nie dowie o tych ciemnych stronach naszych osobowości (a są jakieś jasne ?) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witko7o7 Re: 1 LO 09.06.04, 23:52 tej jo....cośtam i tej kfiatkowi zeczywiście sie podoba po lekcji łaciny czyjesz sie jakbyś spalił się ziołek a jak usiekniej sz z historii to masz kaca [moralnego] czyli naprawde spoko he heeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 1 LO 10.06.04, 20:21 ototo własnie, ale to jest bardzo pobieżna ocena tej szkoły. Nie można jej skreślać po dwóch chorych psychicznie niewyżytych uczennicach ;-) P.S. Zapamiętaj sobie: jocelyne [żoselin} Odpowiedz Link Zgłoś
svenska77 Re: 1 LO 06.11.04, 17:49 Hej! Widze, ze kolezanka, zapewne mijalysmy sie na korytarzach. Jestem bardzo ciekawa, do ktorej klasy chodzilas. Serdecznie pozdrawiam!!! A pamietasz kabaret na studniowce? Odpowiedz Link Zgłoś
szymeczka Re: 1 LO 11.06.04, 17:43 Witam! Ja tez chodzilam do tej oto szkoly, ale te waszym zdaniem "ciemne strony" to sa jedne z tych lepszych wspomnien po tej szkole:) Powiem szczerze, ze zawsze przyjdzie taki czas, ze docenia sie to, co sie stracilo ( w moim przypadku jest to nauczycielka do jezyka piolskiego- wymagajaca, ale potrafila nauczyc...) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 1 LO 11.06.04, 20:17 Również witam! Tak spytam niedyskretnie (ale nie wymuszam odpowiedzi): Krawcia, Piecia, czy może ktoś inny ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarek_86 Re: 1 LO 13.06.04, 15:17 Koffane 1LO :) sa jeszcze inne 'wspaniale' nauczycielki oprocz Pieci i Krawci.. Ale po latach sie je pewnie doceni... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 1 LO 13.06.04, 15:26 Bazyl sucks! :-D (i nikt oprócz żoselin nie wie, o kogo mi chodzi, to jest przewaga mówienia szyfrem) Odpowiedz Link Zgłoś