07.02.13, 18:18
Czasem mnie szlag trafia,jak patrzę na to co się dzieje w naszym Stołecznym Królewskim Mieście Chełmie i w okolicach.

Może warto czasem wrzasnąć?

Problem jest prosty - trzeba znaleźć odpowiednią ilość ludzi,którzy przez 3-4 godziny będą aktywni.A ilu ludzi potrzeba?Chyba 100-200 wystarczy.

Obserwuj wątek
    • loginbanita Re: Blokady 07.02.13, 18:26
      założyłem zciekawości temat z sondą - poszukaj DK12
      • andrzej.sawa Re: Blokady 07.02.13, 18:35
        Zakładając sondę trzeba przygotować akcję o której mowa w sondzie.Oba wątki - o drodze i o śmieciach skomentowałem.
        • loginbanita Re: Blokady 07.02.13, 19:08
          obawiam się , że będzie problem ze zorganizowaniem z powodu braku uczestników, w chełmie ciężko z takimi akcjami - taka mentalność każdy odpycha od siebie temat , który go bezpośrednio nie dotyczy. dlatego założyłem sondę żeby zobaczyć czy ludzie to popierają - tylko widzę problem w naszym społeczeństwie jest na tyle poważny , że nawet na forum sie nic nie dzieje :(
          • andrzej.sawa Re: Blokady 07.02.13, 19:29
            To forum jest puste /prawie/ i puściłem temat na GoldenLine.Może Facebook,może gdzie indziej.

Może w końcu rąbniemy.
    • jakiwredny Nie popieram ale podziwiam (pierwszy raz w życiu) 08.04.13, 18:05
      Dzisiaj blokowano rondo przy Kamenie.
      Przyznam - skutecznie
      Intencja - komunikacja podmiejska vs. duractwo
      Pozdrawiam
      • andrzej.sawa Re: Nie popieram ale podziwiam (pierwszy raz w ży 08.04.13, 18:47
        A może warto zablokować gabinet Prezydentki?

Czytałem w NT wywiad i nie zobaczyłem ile ma kosztować,nas podatników,park wodny.

A może nie zasługujemy na takie informacje?A może warto wybrać innego Prezydenta?
        • jakiwredny Czarno białe zdjęcia w klimacie osemdziesiatych 08.04.13, 20:05
          Zdjęcie z dzisiejszej blokady (facebookowcy będą mieli łatwiej i więcej):
          www.facebook.com/photo.php?fbid=512943045432954&set=a.512942945432964.1073741838.100001517898186&type=1&theater

Nobel z ekonomii?
          Cenę aquaparku oblicza się może za pomocą liczb urojonych.
          W przypadku uniemożliwiania wykonywania urzędowania może to być nieprzyjemne w skutkach prawnych a i tak zadziała kolejny cud ekonomiczny: jedni muszą zarabiać, drudzy po prostu dostają.
          Są rzeczy już wymyślone (autorem socjalista): - „Nie palcie komitetów, ale zakładajcie własne”.
          Pozdrawiam
          • andrzej.sawa Re: Czarno białe zdjęcia w klimacie osemdziesiaty 08.04.13, 20:21
            Liczby urojone są do poważniejszych spraw - np.funkcje hiperboliczne.
            • jakiwredny Odbiło.... się echem. 13.04.13, 04:14
              chelm.tv/wideo/polityka/protestu-ciag-dalszy-konferencja

--
              Смешнo дo бoли :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka