drapi_chmurka 29.09.06, 11:35 Czy znacie jakieś przypadki działalności duchów na terenie Chełma? i wcale nie chodzi o Bielucha...;) Pytam poważnie o przypadki nawiedzenia i straszenia... Piszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avalon111 Re: D U C H Y 02.10.06, 20:29 > sheendigital.com/alba/ O mały włos zawału nie dostałam:-). Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: D U C H Y 03.10.06, 11:49 avalon111 napisała: > > sheendigital.com/alba/ > > O mały włos zawału nie dostałam:-). O rany, ja też... Odpowiedz Link Zgłoś
red_ladybird Re: D U C H Y 08.10.06, 14:32 bardziej zywi sa w stanie mnie wystraszyc :))jest troche tych straszydel w chelmie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamchelm Re: D U C H Y 08.10.06, 15:49 W Chełmie straszy już 4 lata ten oto duch: www.chelm.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aaapap Re: D U C H Y 10.10.06, 05:55 Może to nie dotyczy Chełma,ale pomoże w badaniach nad spirytyzmem : -Większość przypadków zgwałcenia przez duchy charakteryzuje niemal identyczny przebieg. Ofiara zazwyczaj znajduje się w łóżku i jest przeważnie kobietą, która spędza noc samotnie - nie oznacza to, że mężczyźni nie podlegają napaściom, ale zwykle o tym nie opowiadają. Nie wszyskiemu jednak winne są duchy- oto informacja wydobyta z tzw. szafy Lesiaka:"Najokrutniejszy z grzybów jest rydz ludojad, który podstawia nogę pobożnym staruszkom, a potem zjada je bez soli." - Stanisław Lem Odpowiedz Link Zgłoś