gabriela1975 07.06.10, 12:02 a może trzeba rozpocząć wątek : co sądzicie o salonie Venus?? skoro panienka z niego została zdemaskowana na forum....???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelka1976 Re: Salon venus 07.06.10, 17:17 Nie sądzę żeby to była właścicielka Venus, przynajmniej by nie chwaliła innych salonów i nie podawała do nich numerów... Być może to ktoś znajomy... ale to tylko moje zdanie. Bardziej bym śmiało twierdziła że Pani Izolda ma tu kilka nicków... :P Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.32 Re: Salon venus 08.06.10, 13:56 nie zdziwiła bym się abyś ty występowała pod drugim nickiem pani z VENUS , kogo ona zachwala jakie salony reklamuje siebie pod kazdym. Nawet na stronie siedlec wystarczy wejsc na jej nick i podaje nr tel. do Venus . RZENADAAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
marinka.3 Re: Salon venus 08.06.10, 22:29 a tego to nie słyszałam, że się na siedleckich stronach ogłasza, pcha się gdzie da, trza ludzi nałapać jak w łukowie zadowolić babek nie może....może to i RZENADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ale to się pisze przez " Ż " hee hee heeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
plociak3 Re: Salon venus 07.06.10, 19:22 nie napiszę co sądzę, ponieważ nawet nie wiem gdzie to jest? tyle narobiło się tych kosmetyczek, że ciężko nadążyć..... gdzie znajduje się ten salon i co oni tam oferują? Odpowiedz Link Zgłoś
redmirka Re: Salon venus 07.06.10, 20:55 plociak3 info dla Ciebie www.venus.lukow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marinka.3 Re: Salon venus 07.06.10, 21:46 Ja też uważam, ze pani z Venus pisze pod różnymi nikami,a to że podała ne do salonów...no cóż do swojego tylko podała i do salonu który numer każdy zna;( Ja bym pani z venus nie poleciła. Odpowiedz Link Zgłoś
alleander Re: Salon venus 30.07.10, 12:41 No ja też jej stanowczo nie polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatkacakala Re: Salon venus 29.11.10, 12:36 Ja też byłam na oczyszczaniu i nie było źle. Macie jakieś konkrety na temat tego salonu? Bo chyba drugi raz tam pójde. No chyba, że coś jest nie tak.// Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka270 Re: Salon venus 29.11.10, 12:51 Ja tam chodzę teraz na zabiegi z kwasów i jest ok, widze poprawe a co do obsługi i do salonu też okej, polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
sztylet50 Re: Salon venus 30.11.10, 09:39 kwas ze szczynów tych psów, które szczą po kątach? nie ośmieszaj się Odpowiedz Link Zgłoś