bruzyna 12.01.07, 22:56 Przeczytałam,że Tesco ma powstać w Krasnymstawie, a w Chełmie kiedy?? żenada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruzyna Re: Tesco w Krasnymstawie 12.01.07, 23:08 oczywiście KRASNYSTAWIE,a nie Krasnymstawie...sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
potarek Re: Tesco w Krasnymstawie 13.01.07, 00:58 Spokojnie. Tesco kupiło "Leader Price". Tak wiec to kestia czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
karol1011 Re: Tesco w Krasnymstawie 13.01.07, 02:51 W Tesco jest mięso do bani, jeszcze zatęsknisz za Liderem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rgar Re: Tesco w Krasnymstawie 13.01.07, 10:48 Hmmmmm, nie zauważyłem. Np. na befsztyk tatrski, udziec wołowy kupuje TYLKO w Tesco:) Wędliny też nie są do bani, gorsze są w Groszkach, Stokrotkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Tesco w Krasnymstawie 13.01.07, 23:33 Ja to chyba socjopatą jestem, bo zupełnie nie rozumiem czym tu się bulwersować :) a tak przy okazji, to właśnie "w Krasnymstawie" jest chyba poprawną formą... Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: Tesco w Krasnymstawie 14.01.07, 18:56 Też bym wolał w Chełmie, szczególnie w trójkącie lubelska-rejowiecka. Jednak mam wrażenie ze Chełm jest za cienki w porównaniu do KRASNEGOSTAWU. Chełm w przemianach ustrojowych stracił wszystko. Nic nie zostało. Padły wszystkie ważniejsze akłady. (brawo dla naszych władz) Krasnystaw nie stracił niczego a nawet sporo się rozwinął. To Krasnystaw zasługuje na Tesco bo tam są ludzie którzy więcej zarabiają i są w stanie więcej wydać. Menażerowie w Tesco umieją liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tiwach Re: Tesco w Krasnymstawie 16.01.07, 01:11 no to gdzie to TESCO w Krasnymstawiem buduja? a moze tylko przerolbili stary market na hipermarket...prosze o informacje, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gojka23 Re: Tesco w Krasnymstawie 17.01.07, 10:50 Nie no nosi mnie jak się dowiedziałam że będzie tesco w krasnystawie a w chełmie pierniczą się tyle już z tym...mam nadzieję, że nowa władza zrobi z tym porządek i będzie w końcu można otworzyć tesco...chodzi mi o ten głupi zapis...że nie można budować powyżej 1000 m3 ;-) głupota Odpowiedz Link Zgłoś
gojka23 Ja jestem za TESKIEM w CHEŁMIE!!! 17.01.07, 10:21 Kurcze musi tu być tesco bo ineczej dalej będzie tak drogo...kupcy trzymaj.ą się cen i nic z nich nei schodzą...a np. jedzenie jest znacznei droższe niż w Warszawie...mówię o produktach z marketów! Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Ja jestem za TESKIEM w CHEŁMIE!!! 17.01.07, 14:43 przydało by się w końcu to Tesco, bo ile można się z tym pierniczyć, raz budują, raz nie... Odpowiedz Link Zgłoś