04.02.09, 21:16
Czy mozecie polecić dobrego fryzjera w krasnymstawie który nie
skaszani włosów:)
Obserwuj wątek
    • 1-balerinka Re: Fryzjer 05.02.09, 16:28
      Polecam Eweline. Ma salon obok PKSu, nad Textil Marketem. Ja zawsze do niej chodzę i zawsze jestem zadowolona. Dziewczyna naprawde jest dobra w tym co robi. Idz, a sie przekonasz:)) Dodatkowy plus to przemiła obsługa!! POlecam!!
      • bachama4 Re: Fryzjer 05.02.09, 19:58
        Tego salonu to akurat ja nikomu nie polecam byłam jej klientką
        jestem bardzo rozczarowana nie polecam !!!!
        • rozmarry Re: Fryzjer 06.02.09, 19:47
          A ja polecam salonik ARFO na Serbinowie w tym samym budyneczku w którym mieści
          się solarium. Miła Ania świetnie strzyże i mało bierze w porównaniu z innymi.
          Profesjonalnie i wedle życzenia klienta.
        • myszka4321 Re: Fryzjer 19.02.09, 15:51
          ja nie polecam jeżeli zależy ci na dobrze układającej się fryzurze
          byłam tam raz i napewno więcej nie wrócę wszystko ciachają brzytwą
          fryzura jest jako tako dop[óki sama nie umyjesz włosów potem jest
          tragedia same strzępy włosy przestają rosnąć po takim strzyżeniu.
          Koleżanka układała tam koka powpinały jej jakieś suche trawy z
          flakonu i twierdziły że jest super wyjęła je jak tylko wróciła do
          domu i to ma być awangarda zastanów się jeżeli chcesz mieć ładne
          włosy
          • orbitka20 Re: Fryzjer 12.01.10, 16:10
            Nie wiem czmu czepilyscie sie Eweliny ,nie pdoba sie wam to nie idzcie ,ja osobiscie tam nie chodzę ale moje znajome są zadowolone ,pracuje tam super fryzjerka Monika a te wasze opinie są chyba z palca wyssane poprostu złośliwe.
      • zawsze.kasik19817 Re: Fryzjer 25.01.10, 13:24
        do eweliny nikomu nie polecam spartaczyła mi włosy i jeszcze nie słucha co się
        do niej mówi
    • ankaq21 Re: Fryzjer 08.04.09, 20:43
      ja również nie polecam avangarde na ul.Poniatowskiego.włascicielka jest
      wólgarna,narzuca własne zdanie co do fryzury,co innego mówi a człowiek z czym
      innym wychodzi na głowie. i to prawda ze jakies kwiatki sztuczne z wazonków
      wyciąga i we włosy czepia smiechu warte.wielka stylistka!ma wysokie mniemanie o
      sobie. wyzej sra niz dupe ma.ale z tego co wiem to klientki od niej odchodzą
      jedna po drugiej.polecam agnieszke w budynku nad rosmanem bardzo miła obsługa!
      • lulilu30 Re: Fryzjer 09.04.09, 21:18
        CO ZA SZCZEROSC WIDOCZNIE BYŁAS TYLKO RAZ I MAŁE MASZ POJECIE O MODZIE...ALE ILE
        LUDZI TYLE OPINI...KONSTRUKTYWNE...A I ORTOGRAFIA CIEZKA...POLECAM WSZYSTKICH
        KTORZY SIE NA TYM FACHU ZNAJA I WIEDZA CO W TRAWIE PISZCZY...POZDRO LASKI MAJACE
        POJECIE O ZYCIU...SZCZEGOLNIE POLECAM TAM KOLORYZACJE BO PRACUJA MATRIXEM I
        LOREALEM W RESZTE NIE WNIKAM BO MI SIE PODOBAŁO A BYLA TAM TYLKO DWA RAZY...NIE
        CHWALAC SIE
        • maryn-ia123 Re: Fryzjer 23.04.09, 12:48
          no koleżanko pozwól że wyjaśnię Ci jedną kwestię..pojęcie o modzie to Ty musisz mieć zblazowane, i wyraźnie czuć Twoje wielkie zaangażowanie w obronę dobrego zdania o tym salonie co jest dziwne i już tłumacze Ci dlaczego..bo albo jesteś właścicielką albo osobą która broni nieświadomie czegoś co jest siedliskiem kłamstw i oszukaństwa.Mówisz o koloryzacji bazującej na markach takich jak Matrix i L'oreal..śmiechu warte..na własne oczy widziałam jak szanowna pani szefowa rozrabia farby palette i czarując pięknie klientki nakłada im to badziewie na głowy zapewniając uczciwie że kolor jest trwały i z najwyższej półki..z reszta podejrzewam że pracownicy drogerii i sklepów kosmetycznych w tym mieście nie raz obsługiwali pracownice pani właścicielki podając im wymienione wczesniej farbki palette, no a na koniec oczywiście kasujemy taką klientkę nieadekwatnie do wykonanej usługi..bo zaznaczyć trzeba że takową panią obdzieramy z kasy bez żadnych wyrzutów sumienia bo to jest już normalne zjawisko w tym salonie.
          Przestrzegam wszystkie panie koloryzujące się w tym miejscu o to by nie bały się zapytać czym koloryzowane są ich włosy a wręcz mogą zarządać by farba z tubki "wyciskana" była na ich oczach...jeśli fryzjer odmówi tego, najwidoczniej ma cos do ukrycia.
          Na kosmetyki do odsprzedaży dla klientów narzucona jest tak horendalna marża, na to tez można zwrócić uwagę..
          No i an koniec popre tu jedną z wypowiedzi że szefowa tego miejsca nie słucha sugestii klientek nic a nic, z reszta uważa że jest kreatorem chyba i zna sie na modzie dlatego większość stamtąd wychodzi jako typowy przykład wizjonerstwa na życie i fryzjerstwo pani szefowej.
          Nie piszę tego żeby komuś popsuć opinię, ten ktoś sam na to zapracował i nieprofesjonalnie było by z jego strony gdyby oskarżał o to innych:)
          pozdrawiam
          • ypex9090 Re: Fryzjer 23.04.09, 20:43
            ale stuknieta typka naprawde lubisz ta fryzjerke chyba zakochałas sie i
            specjalnie walisz jej po dupie
          • kimi321 Re: Fryzjer 24.04.09, 14:25
            witam wszystkich!ja pracowałam dosc krótko w salonie "avangarde".
            ale wystarczająco dużo tam widziałam.i niestety popieram wypowiedz:maryn-ia123
            związaną z koloryzacja w tym salonie i nie tylko.
            np.headline tzw.podnoszenie włosów robi sie w tym salonie nie kosmetykami do
            tego zabiegu przeznaczonymi lecz używa sie płynów do trwałej ondulacji który
            jest bardziej drastyczny dla włosów.mogłabym pisac wiele negatywnych opinii o
            tym saloni.na szczęscie w salonie w którym obecnie pracuje nic takiego podobnego
            sie nie dzieje.:)
            • ypex9090 Re: Fryzjer 24.04.09, 17:08
              nie wazne.zryło was troche.ale tak to juz z niektorymi jest...ciekawe jakie
              sukcesy maja panie ze tak dosadnie krytykuja malutki salonik w takim
              krasnymstawie...pochwalcie sie ,moze ktos i u was znajdzie feler..bo wypowiedzi
              wasze wygladaja raczej na prywate,i jakies fochy,niz madre rady...ale to forum i
              piszcie co chcecie i jak chcecie ale z tego co sie orientuje to madre osoby nie
              robia nikomu takich przykrosci...tylko same pokazuja ze potrafia cos lepiej a
              nie zasłaniaja sie wadami i postawa innych...wielki ukłon dla bycia takim
              perfidnym chamem,na szczescie nie jestem tu czesto zeby z wami dyskutowaci
              prawic wam morały o kulturze i dobrym wychowaniu...dziewczyny po prostu tak nie
              wypada...ale baby to takie juz sa wielkie rozchlapane mordy plot i tapety...a
              zwłaszcza fryzjerki... jeszcze krotka reeposta -avangarde polecam .klient wawa
              • maryn-ia123 Re: Fryzjer 25.04.09, 16:00
                bajo bongo hej!klient z wawy hahaha!
                w odpowiedzi na pański/pani post powiem tak...a jakże to są osobiste wycieczki bo jak człowiek płaci dajmy na to 100 zł niekiedy więcej i ma na głowie kaszane nie będzie nikogo głaskał tylko powie co myśli o takim pseudo fachowcu...i skąd możesz wiedzieć że my robimy przykrośc pani włascicielce awangardowej?ha?musisz ją dobrze znać:)
      • pixi.4 Re: Fryzjer 23.04.09, 13:27
        hah...no dokładnie. ja się kiedyś zapisałam do tej jakże
        avangardowej stylistki/fryzjerki nie wiem za kogo ona tam się
        uważa...w każdym razie kazała mi zakupić jakies sztuczne habazie w
        kwiaciarni, po czym wpięła mi je we włosy, napsikała brokatu,
        chociaż na początku zastrzegłam, że nie chce tego. po całej akcji
        stwierdziła że fryzura jest super i że nikt takiej nie będzie miał.
        w lo jendnak dało sie zliczyć kilka dziwczyn, które też miały jakże
        oryginalne kwiatki we włosach.
        popieram rówiez to, że pani szefowa strasznie bluzga przy klientkach
        udowadniając tym swój brak kultury. w żadnym innym salonie nie
        spotkałam się z tym, żeby fryzjer ciągle przekinał, nie mówiąc już o
        właścicielce, która powinna dbać o wizerunek swojego salonu. swoim
        wulgarnym i wyniosłym zachowaniem raczej nie przyciaga klientów. no
        ale sa różne gusta, a jako że forum służy do wyrażania opinii to
        taką też wyrażam. pozdro.
        • ypex9090 Re: Fryzjer 23.04.09, 21:07
          Na tak odwazną opinię i szczera az do bolu trzeba miec
          dowody,proponuję byc tak samo odwaznym jak na forum i osobiscie w
          oczy wyrazic swoja opinie.Wy kobiety tylko potraficie komentowac i
          wypisywac bzdury jedna na druga.
          • pixi.4 Re: Fryzjer 24.04.09, 09:29
            o matko...piszesz o mowieniu prawdy w oczy...ciekawe jak mam to zrobic na forum? ktos zalozyl temat o fryzjerstwie wiec wyrazilam swoja opinie. nie wiem po co te bulwersacje? chyba kazdy wie do czego sluzy forum? no moze oprocz ciebie bo widze ze jestes zagorzala fanka eweliny i bronisz jej dupy jakby chodzilo o ciebie. jak ja tak lubisz to wyraz swoja uwielbiajaca opinie o niej a nie bluzgasz innych jak cos zlego o niej napisza. pozdro.
            • basia2828 Re: Fryzjer 24.04.09, 17:38
              oj drogie panie nie tedy droga,bo własnie dzis byłam na zabiegu i u fryzjerek i
              u kosmetyczki specjalnie bo słyszałam dosc dobra opinie w pracy,a na forum
              znalazłam rozne.dolaczam sie do tych bardziej stonowanych i na
              poziomie.dziewczyny bardzo zgrane...zapytałam o farby i połka pełna kolorow a ze
              kobieta jestem juz prawie poł wieku to salony w krasnymstawie znam. sa
              rozne.uwazam ze tu chodzi o jakis konflikt a nie o opinie...bo jak ktos jest nie
              zdowolony to tam nie chodzi a i nie układa drogi innym,bo kazdy ma prawo do
              własnego zdania.mysle ze dzieki temu forum znamy + i -.a co do samej
              włascicielki pracuje tak jak kazdy pracownik i wcale nie wyniosle a zreszta nie
              widac po niej ze to szefowa jak po nie ktorych paniach -madra ,ładna i miła
              dziewczyna...bo do ludzi to tez trzeba miec nieziemska cierpliwosc-pozdrawiam
              barbara
              • maryn-ia123 Re: Fryzjer 25.04.09, 16:22
                Paniu Basiu nie to że mam coś przeciw, jedynie chcę nadmienić że nie trzeba mieć dużo lat aby znać wszystkie salony w mieście, bo niektórzy wcale do nich nie chodzą przez większość życia:)
                A jeśli chodzi o cierpliwość to chyba w każdym, naprawdę każdym zawodzie jest potrzebna...i nie powiedziała bym że pani właścicielka dysponuje jakąś nadzwyczajną.
                Mówi Pani też o półce pełnej kolorów...i nic więcej w zasadzie, zapytała pani o te farby i co w rezultacie?
                A że się Pani kierowniczka nie wywyższa jak inne szefowe..ha bo ta pani lubi być z każdym na TY po prostu...z resztą nie może pani stwierdzić jaką jest szefową tak naprawdę.
            • ypex9090 Re: Fryzjer 24.04.09, 17:41
              Prosto w oczy to prosto czaisz? nie na forum.Znasz imię włascicielki
              salonu wiec idziesz do niej i mowisz co ci lezy na gulu.Jestem
              klientem salonu avangarde i z dziewczynami mozna sie dogadac,wstaję
              z fotela cos mi nie pasuje lub nie podoba mi sie uczesanie to mowie
              wprost a nie smaruje na forum.
            • ypex9090 Re: Fryzjer 24.04.09, 17:57
              pixi.4 to penie fachura znajaca sie na wszystkim,szkoda ze ma takie
              puste pomysly zeby na forum smarowac tylki.Gratuluje glupoty.
              • pixi.4 Re: Fryzjer 25.04.09, 10:48
                hmm...sam sie teraz popisales swoja blyskotliwoscia i obsmarowales mi tylek nawet mnie nie znajac...
                dziewczyna zalozyla forum bo chciala poznac opinie o fryzejrach z k-stawu wiec napisalam swoja. zreszta nie jestem pierwsza ktora napisala negatywna opinie o ewelinie wiec nie wiem dlaczego akurat moje wypowiedzi tak bardzo cie irytuja i uwazasz ze sa nieprawdziwe. bylam tam i wiem swoje, wiecej tam nie pojde bo nie podoba mi sie to ze narzuca swoje zdanie na temat wlosow i tyle w tym temacie. matko jedyna...nie wiem po co takie bulwersacje:/
                • maryn-ia123 Re: Fryzjer 25.04.09, 16:12
                  to ja Ci pixi powiem po co te bulwersacje...bulwersuje się pani ewelina pod kilkoma nickami:)kto zna ten i tak wie od razu!na jej miejscu dała bym sobie spokój bo i tak nikomu buzi nie zamknie, a jak ją bolą te opinie to niech nas pozywa za zniesławienia i obrazę dobrego imienia..na takie komentarze nikt za darmo nie zasługuje..czymś się trzeba przyczinić do tego żeby ludzie brzydko gadali, no niestety...
      • ewara42 Re: Fryzjer 28.05.09, 12:14
        witam doznałam szoku czytając to forum na temet usług fryzjerskich,wyrażajac sie
        tak wulgarnie świadczy to o kulturze jaka posiadamy.Jezeli mamy wątpliwości
        idziemy w to miejsce i załatwiamy sprwę na miejscu .Ja osobiście z usług tego
        zakładu jestem bardzo zadowolona a nie byłam tam dwa lub trzy razy tylko
        kilkadziesiąt.w naszym mieście jest tak dużo zakładów fryzjerskich że każdy
        wybierze coś dla siebie pozdrawiam
      • zawsze.kasik19817 Re: Fryzjer 25.01.10, 13:29
        zgadzam się z tobą w 200% ewelina ma za duże mniemanie o sobie uważa się za
        "profesjonalistke" a tak naprawde to jest beznadziejna . ja też chodze do
        agnieszki nad roosmanem i każdemu polecam .a co ważne nie zdziera z ludzi i jest
        miła. ale każdy ma swój gust.
    • elizaorda Re: Fryzjer 09.04.09, 16:32
      ja nigdy nie byłam w avangardzie ale ostatnio słyszałam ze wygląd salonu robi
      fajne wrazenie ale co z tego farby maja do bani, szybko sie zmywaja i obsługa
      nie za bardzo!polecam zamosc
    • maciek.pw Re: Fryzjer 12.04.09, 14:37
      ja polecam avangarde na poniatowskiego. Monika zawsze zrobi mi dobrą fryzurę.
      Szybko i bez zbędnych pytań. Co do farb i innych badyli we włosach - nie
      wypowiem się, nie widziałem...
      Ba, w końcu jestem tylko facetem:D
    • natalka500 Re: Fryzjer 13.04.09, 18:23
      Ja chodzę do dwóch fryzjerek na tzw 'chmielnej'- do Edyty i Ewy. Są
      bardzo profesjonalne, włosy układają się swietnie. BARDZO TANIO!
    • laki9 Re: Fryzjer 17.04.09, 21:22
      Byłam dzisiaj w Avangarde i jak zawsze wyszłam zadowolona. Jestem stałą klientką
      i gorąco polecam! Na imprezy też tam się czeszę i muszę powiedzieć, że zawsze
      wychodzę z inną fryzurą. Przynajmniej zawsze jestem oryginalnie
      uczesana;-)Dziewczyn nie oceniam, oceniam tylko efekty ich pracy a te są
      naprawdę dobre.
      • me-lenka Re: Fryzjer 23.05.09, 21:51
        laki9 napisała:

> Byłam dzisiaj w Avangarde i jak zawsze wyszłam zadowolona. Jestem
        stałą klientk
        > ą
        > i gorąco polecam! Na imprezy też tam się czeszę i muszę
        powiedzieć, że zawsze
        > wychodzę z inną fryzurą. Przynajmniej zawsze jestem oryginalnie
        > uczesana;-)Dziewczyn nie oceniam, oceniam tylko efekty ich pracy a
        te są
        > naprawdę dobre.

no tak moze dziewczyn nie oceniasz, ale wiem ze wlascicielka ocenia
        wszystkich po ich wyjsciu z salonu i to nie zawsze dobrze! wiem bo
        bylam tego swiadkiem i slyszalam
    • mariuszmazurek.pl Re: Fryzjer 23.04.09, 19:25
      Ciężko będzie, bo Krasnegostawu po ulicach wogóle nie znam :-) ale może uda się.
      Ja korzystam z uslug zakladu znajdujacego sie przy jednokierunkowej idacej do
      kartodruku (od ulicy przy ktorej lezy PKS - przedluzenie pocztowej?).
      Od kilku lat tam chodzę i jestem zadowolony, ale co na męskiej głowie można
      zepsuć :-)))

Moja druga, ładniejsza połówka ostatnio zaryzykowała i poszła do nowego zakładu
      przy gimnazjum nr 4 (piłsudskiego?). Wrocila zadowolona.
    • sajodef Re: Fryzjer 01.06.09, 17:35
      witam,ja jak najbardziej nie polecam avangardy, bylam tam pare razy i szczerze
      powiedziawszy to jak pani "fryzjerka" mnie uczesala na wesele to sama moglabym
      sie tak uczesac porazka konkretna. mojego chlopoka mamie jak cieniowala wlosy to
      brala kosmyki i na rowno walila ze ni jak tego nie mozna bylo ulozyc a jej maz
      tez wielki pan fryzjer od siedmiu bolesci tak scial mojego chlopaka ze w domu
      poprawialam mu maszynka i obcielam druga taka sama warstwe wlosow a zaplacil za
      to pieniadze. ja polecam szczerze Agnieszke nad zabka albo Dorote kolo krzyza po
      schodkach chociaz dziewczyny ktore tam pracuja gapia sie strasznie na czlowieka
      ale kto sie przejmuje ludzmi wazne jest to zrobi ci z wlosow :) u Agnieszki
      wszyscy sa extra mlode ale bardzo milutkie dziweczyny polecam
    • bogna340 Re: Fryzjer 03.06.09, 13:45
      witam!!
      ja byłam klientką tego salonu.Piszę "byłam" ponieważ tam więcej nie pójdę bo
      bardzo nie podobało mi się jak mnie ostatnio potraktowano.będąc zapisana na
      konkretny dzień i godzinę zakładam ze zostanę przyjęta,lecz sie pomyliłam
      odmówiono mi usługi usłyszałam"możemy panią przepisać na inny dzień bo dzis nie
      mozemy pani przyjąć".wyszłam bardzo zbulwersowana tą wizytą poniewaz zależało
      mi na usłudze bo miałam wyjazd.mój mąż też tam więcej nie pójdzie bo tylko traci
      czas za każdym razem musi czekac bardzo długo.przykro mi to stwierdzać ale
      włascicielka jest nie odpowiedzialna nie kompetentna i brak jej kultury osobistej.
      • jo_li Re: Fryzjer 18.06.09, 16:47
        witam wszystkiech zdesperowanych krasnostawskimi uslugami fryzjerskimi!!!
        pochodze z krasnegostawu i zawodu jestem fryzjerka. bardzo bym chciala zalozyc
        salon w tym miescie,no ale jak na razie tam gdzie teraz pracuje( nawet nie w
        woj. lubelskim) jest mi bardzo dobrze. nie jestem nawet czesto tutaj, ale wiem i
        przekonalam sie ze nie ma dobrego fryzjera w krasnymstawie. polecam monike
        kisielewicz z chelma,mysle ze warto przejechac kilika kilometrow i byc
        zadwolonym.pracuje ona tylko i wylacznie na znanej marce goldwell, bylam z nia
        na szkoleniu i wiem co potrafi.nie posiadam do niej nr niestety do salonu.
        pracuje na ul szkolenej i w budynku sklepow house,cropp i deep.
        • jo_li Re: Fryzjer 18.06.09, 16:55
          po czym poznac dobrego fryzjera:nie patrzy na zegarek.ceni sie nale poswieca
          bardzo duzo uwagi calemu zabiegowi strzyzenia, modelowania i personalizacji
          fryzury po ułozeniu, jesli stylista wiecej macha wlosami, ma nieregularny styl
          pracy( czyli raz dotknie wlosow z jednej str,raz z tylu i tak na zmiane
          chaotycznie przerzucajac partie wlosow razem ze strzyzeniem)taki ktos nie jest
          fryzjerem. dobre strzyzenie opiera sie na skurpulatnym, dokladnym wydzielaniem
          partii wlosow. powolna praca ale za to bardzo dokladna.jesli wasza fryzjerka
          wykonuje caly zabieg w ciagu 20 min robi to zle. fryzjerzy majac 25lat
          doswiadczenia-profesjonalisci strzyga dalej barzo powoliu i doklanie.
          profesjonalizm n ie op[iera sie na szybkim machaniu nozyczkami.
          • mamona20 Re: Fryzjer 26.06.09, 20:54
            Witam wszystkie zbulwersowane panie i panny, ktore widocznie po
            wyjsciu z salonow fryzjerskich nie wygladaly tak jak przedstawiaja
            modelki np z katalogow z fryzurami.Takie opinie na temat tego
            jednego jedynego salonu /jakiego wiadomo/to z tego co widze temat
            rzeka.Rok,miesiac itd pytanie brzmi czy innych salonow w miescie
            Krasnystaw nie ma? pewnie sa tylko ze tak mdłe i przedawkowane ze
            szkoda o nich pisac i wyrazac opinie o czyms czego nie ma.
            • zosia_live Re: Fryzjer 27.06.09, 08:45
              Czyżby urażona właścicielka się odezwała? Proszę nie obrażać innych. To, że o
              czymś się nie pisze, to nie znaczy, że tego nie ma. Może inne salony są OK, lub
              po prostu nie wzbudzają tyle kontrowersji. A może osoby korzystające z innych
              usług nie koniecznie mają internet... Możliwości jest wiele. Pozdrawiam
      • kinia-live Re: Fryzjer 27.06.09, 17:11
        Niedawno dowiedziałam się o istnieniu forum, uważam, że to bardzo fajna sprawa,
        można dowiedzieć się co ludzie myślą na określony temat. Jeżeli chodzi o salon
        Avangarde, korzystałam ostatnio z usług dziewczyn, z fryzury jestem zadowolona
        jednak sam lokal pozostawia wiele do życzenia. Jest strasznie duszno, nie ma
        dostępu do świeżego powietrza, nie wymagam klimatyzacji (niewiele lokali w
        Krasnymstawie ją posiada) ale chociaż jakieś okno byłoby wskazane. Zastanawiam
        się jak sanepid pozwolił użytkować lokal w takim stanie. Wyszłam podduszona, o
        od zapachu kosmetyków było mi niedobrze. Nie polecam ze względu na warunki
        lokalowe. Uważam, że takie miejsca powinny służyć odprężeniu, niestety ciężko
        jest się zrelaksować nie mając czym oddychać. Mam nadzieję, że Właścicielka coś
        z tym zrobi, dziewczyny ładnie czeszą ale co z tego, jeżeli lokal kiepski.
    • mamona20 Re: Fryzjer 29.06.09, 07:50
      Odp do zosia_live Kto tu kogo obraza? przeczytaj dokładnie
      wszystkie wypowiedzi na forum i po przeczytaniu wszystkich a nie
      tylko mojej, ocen kto jest obrazany.Twoje bezpodstawne oskarzenie
      ze ''jestem włascicielka''tez mogę odebrac jako obrazę.Więc mysl nad
      tym co piszesz zanim wstawisz kolejny komentarz.
      • zosia_live Re: Fryzjer 29.06.09, 08:41
        Jeżeli tak bronisz tego lokalu, to dlaczego czujesz się obrażona moją sugestią,
        że jesteś jego właścicielką? Proponuję także trochę myśleć.
        • orbi.tek Re: Fryzjer 29.06.09, 09:32
          Ja tez bede bronić tego lokalu!! Chodze tam już od kilku lat i
          zawsze jestem zadowolona. Fryzjerka zawsze zrobi mi fryzurę taką
          jaką chce!! I wychodzę stamtąd zadowolona i piękniejsza :)))Poza tym
          włosy farbuję TYLKO tam, bo mają świetne farby!. Także nie wiem o co
          wam chodzi... Ja fryzjera nie zamierzam zmieniać, bo do teraz pory
          na lepszego w Kr-stawie nie trafiłam!!!
          • zosia_live Re: Fryzjer 01.07.09, 09:26
            Napisałam tylko dwie wypowiedzi w tym wątku i teraz dostaję maile na prywatną
            skrzynkę z pogróżkami. Kto jeszcze tak ma?
            • mamona20 Re: Fryzjer 02.07.09, 21:06
              Wyrazaj opinie na temat pracy fryzjerow do tego słuzy forum i takie
              pytanie zostało zadane!Twoje pytanie nie nalezy do tej kategori.
              • ziutk-a122 Re: Fryzjer 03.07.09, 08:36
                A co ty taka nerwowa? Czyżby sprawa ciebie dotyczyła? Ktoś zadał pytanie
                związane z treścią wątku i ma prawo oczekiwać odpowiedzi. Jeżeli ktoś odpowie to
                OK, jeżeli nie, to też dobrze. Nie wiem po co te nerwy. Miłych wakacji życzę
                • mamona20 Re: Fryzjer 03.07.09, 21:11
                  Ok to ja zadaje pytanie w rubryce fryzjer np czy lubicie polskie
                  filmy? np ranczo? Ktos jak wchodzi na ta strone to raczej na temat
                  fryzjerstwa i fryzjerow chce poczytac ,dowiedziec sie co dane salony
                  potrafia.A nie odp i dawac komentarze na temat zastraszen.
                  • mamona20 Re: Fryzjer 03.07.09, 21:13
                    Zastraszen ,pogrozek itd
                    • mamona20 Re: Fryzjer 03.07.09, 21:16
                      Sory laski ale prywatnie szczypcie sie po tyłkach a nie na forum.Mam
                      slub w sierpniu i na temat salonow/fryzjerow chce poczytac a nie
                      prywatnych złosliwosciach!
                      • onyxa09 Re: Fryzjer 07.07.09, 23:47
                        ..hm.. po przeczytaniu tylu wypowiedzi na temat "FRYZJERÓW" w Krasnymstawie
                        zdecydowanie muszę stwierdzić iż jest tu tylko fachowe obrzucaniem błotem
                        konkretnie jednej fryzjerki <Avangarde>, a z tego co się orientuję na początku
                        padło pytanie o dobrego fryzjera..
                        to po pierwsze po drugie salonów fryzjerskich jest tu ok 16 przynajmniej sama
                        tyle naliczyłam..więc jest w czym wybierać!
                        po trzecie z ciekawości umówiłam się na wizytę w tymże salonie Avangarde.. i
                        więc wyglądało to tak: zostałam zapisana na godzinę która mi pasowała mianowicie
                        ok 15:30 (o15 pracę kończę), kiedy przyszłam dziewczyny zaprosiły mnie na
                        wygodne kanapy pani Ewelina rozmawiając ze mną pytała się w jakich włosach czuję
                        się dobrze czy jestem odważna czy wolę coś bardziej stonowanego, pokazała mi też
                        przykładowe fryzury w jakich dobrze bym wyglądała..po omówieniu i wybraniu
                        fryzury przystąpiono do usługi..lecz zanim zaczęłyśmy zapytałam się czy była by
                        możliwość pomalowania włosów, dziewczyny stwierdziły że jest taka możliwość, i
                        tu o dziwo bo sprzecznie z waszymi wnioskami muszę przyznać że tam pracuje się
                        na kosmetykach MATRIX regał na którym stały farby był doskonale widoczny więc
                        widziałam również z jakiej tubki wyciskano farbę potwierdzam to w 100%!. przy
                        okazji koloryzacji dowiedziałam się że owa farba zawiera dodatkowo jakąś odżywkę
                        która wzmocni włosy i kolor, od razu wyjaśniono mi że z powodu iż mam słabe
                        włosy zastosowano tą właśnie farbę by ich zbędnie nie marnować oraz dowiedziałam
                        się iż jeżeli będę używała szamponu typu FRuctis to istnieje możliwość że kolor
                        szybciej się zmyje bo szampony z wyciągiem z owoców które zawierają kwasy
                        owocowe rozbijają i wybielają pigment..może nie ujęłam tego zbyt profesjonalnie
                        ale staram się ;) po koloryzacji przystąpiono do strzyżenia ..
                        EFEKT jest taki: włosy mam lśniące i miękkie, koleżankom z pracy podoba się mój
                        nowy kolor, no i odważyłam się na zmianę fryzury na trochę frywolniejszą..i
                        przyznam że też jestem zadowolona..na koniec z czym spotkałam się pierwszy raz
                        powiedziano mi jak mam dbać o włosy co z nimi robić by jak najdłużej cieszyć się
                        ich kolorem i wyglądem plus!! do tej pory nie spotkałam się z czymś takim!
                        więc.. ze względu iż byłam zadowolona skusiłam się podzielić swoją pozytywną
                        opinią na temat tego salonu
                        no a za farbowanie zapłaciłam 80złotych co jak na moje włosy nie jest dużo bo są
                        po ramiona i gęste..a strzyżenie gratis!

PS
                        jak zauważyłyście opisałam profesjonalizm usługi a nie to czy któraś z
                        pracujących tam osób jest chamska czy wulgarna..każdemu zdarzy się przekląć..ale
                        w stosunku do mnie jako do klienta były kulturalne i otwarte..dlatego teraz mogę
                        polecić ten salon!

no i przyznam mają tam ciepło ale dziewczyny starają się o powietrze okno w
                        drugim pomieszczeniu jest cały czas otwarte więc trochę powietrza jest, no i są
                        dwa wiatraki na salonie też sporo chłodu dają..
                        • jola21121 Re: Fryzjer 08.07.09, 09:20
                          Witam!!
                          nie bede sie wypowiadała bo widze ze jest juz tu duzo takich wypowiedzi na temat
                          Avangardy:)niestety w połowie musze sie zgodzic z opiniami:(dodam tylko ze kazdy
                          MA PRAWO do swojego zdania.
                          pozdrawiam
                          • onyxa09 Re: Fryzjer 08.07.09, 19:38
                            Witam
                            naprawdę nie chcę się tu kłócić z wami o prestiż tego salonu ale po prostu napisałam że jestem zadowolona czyli to oznacza że wyraziłam swoją opinię..

i jeszcze chciałam dodać że e maile z takimi tekstami, cytuję:
                            ..."dziewczyno daj sobie spokuj z tym szyfrowaniem sie jako "zadowolone "klientki" przecież to widac od razu ze to nie pisze pacjent tylko włascicielka salonu.widac ze sie bronisz ale to na dobre ci nie wychodzi bo ludzie i tak wiedzą swoje.a tak na marginesie to w połowie zgadzam sie co tam piszą i uważam ze kazdy ma swój gust i prawo do komentarzy. "...

nie robią na mnie większego wrażenia bo gdybym była właścicielką to nie ukrywałabym się za nickiem tylko podpisała.. teraz widzę o co tu się toczy gra.. macie jakieś swoje prywatne problemy to prywatnie o nich pogadajcie ja wyraziłam opinię tylko na temat ich stylu pracy nie jakimi są osobami..
                            no a tak na marginesie to "pacjentką" nie byłam tylko klientką..może to ty jesteś jakąś/czyjąś pacjentką? ;P !!

PS
                            więc skoro cytuję:" uważam ze kazdy ma swój gust i prawo do komentarzy" to nie życzę sobie prywatnych e-maili na moje konto bo mam prawo do własnej opinii!!
            • biznesowy1 zosia_live idź na Policję 09.07.09, 09:32
              Proponuje sprawdzic IP komputera, z którego zostały
              wyslane maile z pogróżkami i zastraszaniem i iśc na Policję.
              Po numerze IP ustalą nadawcę listów. A pogróżki są karalne
              .
              • mamona20 Re: zosia_live idź na Policję 10.07.09, 08:09
                Wszyscy jestescie nienormalni,czytajac te wasze rady i dyskusje to
                jest smieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie idzcie po rozum do głowy a
                nie do fryzjera.
                • myszka4321 Re: zosia_live idź na Policję 24.07.09, 21:50
                  myślę że Pani Właścicielka Awangarde cały czas nieżle się broni bo z
                  tego co wiem komornik zajął jej sporo więc za co kupiła by farby i
                  to całą paletę ściema a te wszystkie opinie pozytywne to wyszły z
                  pod jej pióra jak sądzę przecierz wystarczy przy każdej opinii
                  zalogować się pod innym hasłem zauważcie że wszystko kręci się tylko
                  wokół jej zakładu a przecież są jeszcze całkiem niezłe w naszym
                  miasteczku nieprawdaż pozdrawiam wszystkich serdecznie
    • hanu-sia Re: Fryzjer 25.07.09, 00:22
      polecam agnieszkę tą co ma zakład nad żabką. robi dokładnie taką fryzurę jak chcesz nie narzuca swojego stylu ma wyobraźnię potrafi dobrać fryzurę dla konkretnej osoby. odradzam niestety jak większość avangarde konkretnie to ewelinę. zapisała kilka osób na jedną godzinę przez co było 2 godz opóźnienia, spóźniłam się na slub (na szczęście nie swój)upięcie koka trwało z 15 minnut posłuzyła się kilkoma wsówkami przez co zanim doszłam do domu to mi się fryz trochę rozleciał na dodatek powtykała mi we włosy wszystkie ozdoby jakie przyniosłam. nie byłam zadowolona ta fryzura może by pasowała jej ale nie mi wyglądałam niedobrze. musiałam to poprawić. ma ten swój dziwny sposób bycia taki trochę odstraszający. ale skoro ciągle utrzymuje się na rynku to chyba ma grono stałych zadowolonych klientek.
      • olunia321 Re: Fryzjer 06.08.09, 01:29
        Ale komuś Ewelina nadepnęła na piętę!
        Mam wrażenie, że niektóre z wypowiedzi na forum pochodzą od zawistnej konkurencji.
        Salon ma stałych klientów do których się od kilku lat zaliczam i bynajmniej nie
        zamierzam rezygnować, bo jestem bardzo zadowolona.
        W Krasnymstawie jest kilka zakładów, więc moje panie i panowie wolny wybór!
        A wyplatanie na forum niestworzonych historii o komornikach to lekka przesada i
        tym jestem szczerze zniesmaczona. Chyba nie tego dotyczy ten temat!
        Szanowna panno młoda, która rozpoczęłaś ten temat, życzę Ci wszystkiego
        najlepszego na nowej drodze życia.
        Wybierzesz co zechcesz przecież, każdy fryzjer powinien się znać na czesaniu i
        strzyżeniu nieprawdaż? Tylko umów się dostatecznie wcześnie, żebyś zdążyła sobie
        w razie potrzeby fryzurę poprawić.
      • orbitka20 Re: Fryzjer 12.01.10, 16:02
        a Boze bron isc do tej fryzjerki przestrzegam wszystkich przed utratą włosów,ona nie ma zielonego pojęcia o fryzjerstwie spaliła mi włosy,i nawet nie uslyszalam slowa przepraszam ,wszystich scina na jedno kopyto ,kosmetyki ma kipskie poprostu lipa totalna ostrzegam!!!!!
    • koloorek Re: Fryzjer 16.08.09, 14:17
      Cześć laseczki...widzę że niezłe zamieszanie wokół p.Ewelinyy...Znam ją ze
      szkoły średniej więc wiem że ma cięty język ale żeby aż tak jej jechać to trochę
      przesada...Co to za teksty z komornikami???Ludzie zastanówcie się co
      piszecie...Cos mi sie wydaje ze Ewelina musiała szczerze powiedzieć jakiejś
      klientce a ta zamiast pomyśleć i zastanowić się nad swoim wyglądem szuka teraz
      pretekstu żeby Jej zaszkodzić. Z tego co pamiętam Ewelina to twarda laska i taka
      opinia jej lata...bo każdy ma swoja....Ja osobiđcie chodzę do Agnieszki nad
      żabką,ale wiele moich koleżanek chodzi do Avangarde =maja ciekawe i fajne
      fryzury=.Wiec idźcie i same się przekonajcie...Polecam Agnieszkę ,a moje
      kumpele Ewelinę...może sama się wybiorę...
      • lilebbi Re: Fryzjer 24.08.09, 19:33
        witam
        polecam pania Dorote na starym miescie, ma bardzo dobre kosmetyki
        keina, ale zeby nie odbiegac od charakteru tego forum to powiem
        wiecej bo chyba tak trzeba. bardzo maly salon , p Dorota przeklina
        obgaduje ludzi ale za to dobrze maluje i uklada wlosy co do
        strzyzenia mam pewne obiekcje. tak czy inaczej- polecam. co do pani
        Eweliny naszej gwiazdy forum - bardzo pani wspolczuje ze sie
        wypisuje takie zalosne rzeczy o pani, mam nadzieje ze nie bierze
        pani tego do siebie, ale napewno jest pani przykro . po przeczytaniu
        opinii na temat salonu awangarde nie pozostaje mi nic innego jak
        tylko wybrac sie tam i oddac sie w rece p Eweliny. pozdrawiam
        • miasto30 Re: Fryzjer 05.09.09, 11:14
          Witam,wiesz co lilebbi jedna drugiej warta dzisiaj byłam w tej avangardzie ta
          gwiazda forum tzn ta bezczelna dziewczyna to szefowa? taka wysoka to ta Ewelina?
          Bardzo chamsko i brzydko traktuje starsze klientki panie po 40 to raczej nie
          kolezanki wiec powiedzenie do takiej pani cytuje ''zygam ta fryzura tym bobem co
          to jest?!!!!!''Fakt nie szczypie sie w język gada co slina na jezyk przyniesie i
          wcale nie jest to mądre gadanie.Jezeli chodzi o moje strzyzenie to norma zwykłe
          cieniowanie bo tak nosze i tak lubie i nie pozwoliłabym sobie na to zeby
          fryzjerka zygała moja fryzurą czy uczesaniem,wiec panie klientki do was ten
          apel.Pozdrawiam
    • onyxa09 Re: Fryzjer 08.09.09, 08:53
      o ja nie mogę wy jeszcze nie skończyłyście?? jakie to się nudne robi.. ale baby
      jesteście wredne.. wy jej po prostu zazdrościcie pewności siebie i fachu w ręku,
      dziewczyna jest nowoczesna i bardzo dobrze utrzymuje się na rynku.. jeżeli
      chcecie jej zniszczyć reputację to nie da rady za dużo ma swoich stałych
      klientek ... I SKOŃCZCIE TEN BEZSENSOWNY TEMAT...
      • jola21121 Re: Fryzjer 08.09.09, 14:15
        o widzę ze ktos tu chce wszystkim na siłę buzie pozamykać!forum służy do
        wypowiedzi pozytywnych jak zarówno negatywnych wiec nie potrzebne te sugestie.
        • onyxa09 Re: Fryzjer 08.09.09, 23:10
          o widzę że ktoś tu bardzo zafascynowany jest panią o której się tyle pisze.. mam
          propozycję załóż sobie pamiętnik i może w nim się wyżyj..heh zabawne jest
          droczenie się z paniami które czczą sobie Agnieszkę...

PS
          buzi nikomu przez komputer nie zamknę.. ;P zwłaszcza na siłę ;D
          • miasto30 Re: Fryzjer 10.09.09, 08:25
            Po co te bulwersacje pani onyxa09? jest sporo odp pod tym log.. i wszystkie
            przeciwne do reszty czyzby to zbulwersowana pani Ewelina włascicielka avangarde
            sama siebie zachwalała? no tak zle o mnie pisza to ja sama sie zareklamuje i
            wybije z glow te zle komentarze.Zenujace zachowanie,naprawde.
            • onyxa09 Re: Fryzjer 10.09.09, 08:57
              jakaś ty ... skoro mnie oskarżasz że niby jestem właścicielką to się mylisz i to bardzo po prostu z obsługi byłam zadowolona i tyle a z tego forum książkę można napisać i to z humorem!!

a ta sytuacja że do każdego jest pisane że niby jest szefową to też śmieszne..może ty sama jesteś tą całą Agnieszką i podajesz się pod kilkoma nickami?? co ?? bo to ponoć bardzo prawdopodobne...
    • iloneczka27 Agnieszka nad żabka! 10.09.09, 13:46
      chodze tam zarówno jak jak tez moje dzieciaki:) Personel fajny a
      wystrój w moim klimacie.
      • klientka09 komentarz 12.09.09, 19:26
        Witam,nie mam slow na temat zakladu awangardee,dzisiaj moja siostra nie zostala
        przyjeta chociaz byla zapisana.To szok igrac tak z klientami wszyscy siedza i
        czekaja az zostana przyjete.Proponuje korzystac z tego zakladu tzn pojsc tam i
        siedziec czekac na swoja kolej!!!!!!!!!Szok!!!
    • emiliahahaha Re: Fryzjer 13.09.09, 10:40
      nie jestem właścicielką avangardy ( a chciałabym)
      tak zaczynam bo pewnie zaraz zostanę o to posadzona bo chcę napisać coś miłego
      i prawdziwego
      to pierwszy zakład w którym czuję się dobrze i na luzie bez sztywniactwa
      co z tego że czasami się przeklnie, życie, wszyscy czasem przeklinają mnie to
      pomaga wolę sobie poprzeklinać niż się z kimś pokłócić
      a jeśli chodzi o sedno sprawy czyli fryzury to dziewczyny w tym zakładzie
      jeszcze nigdy mnie nie zawiodły, ciężko pracują i robią dobrą robotę
      polecam żeby spróbować raz i ocenić samemu - włosy nie ręka odrosną jakby co :)
      • edyta-fo Re: Fryzjer 13.09.09, 11:14
        emiliahahaha byłam tam kilka razy co do usług są na poziomie krasnegostawu.,
        uważam ze kląć pod nosem każdemu sie zdarza ale nie takie teksty w kierunku
        klienta,cytuję dosłownie "jak chcesz h...u to sama możesz się strzyc, co ty
        nosisz na tym łbie itp."
        czy tak powinna zachowywać się fryzjerka na poziomie?chyba nie!i ty to nazywasz
        "luzem" takie traktowanie klienta.ta dziewczyna się pogubiła:(
        popieram też to co napisała klientka09 na temat siedzenia i czekania na swoją
        kolej.jak za komuny czekanie w kolejce za towarem:)
        • miasto30 Re: Fryzjer 13.09.09, 11:40
          Witam ponownie,tak to prawda włascicielka wlasnie tak odnosi sie do klientow
          bylam tego swiadkiem.Jest to nie mile dla ucha siedzac tam i sluchajac tego
          wulgaryzmu.Ale pewnie mile i normalne dla tej wlascicielki bo jak czytam te
          wypowiedzi to wychodzi na to ze nie tylko ja bylam swiadkiem tego
          chamstwa.Pozdrawiam pania fryzjer ktora musi tego wysluchiwac pracujac z ta
          wlascicielka,na szczescie to ona mnie strzygła.Zostalam obsluzona szybko i
          sprawnie bez komentarzy z jej strony.Szacunek to sie liczy a nie wyzszosc i
          certyfikaty.
          • bertunia17 Re: Fryzjer 20.09.09, 23:18
            Drogie Panie! Wypisujecie tutaj przeróżne rzeczy, chwaląc tylko jedną stronę
            oczywiście niby ją sprawdzając. Ja rozumiem, każdy ma prawo do swojego zdania,
            słowa i wyboru. Piszecie tutaj o szacunku, ale Wy sami go nie macie obrażając
            P.Ewelinę, szacunek idzie w obydwie strony. Ja tak samo mogłabym się
            wypowiedzieć na różne salony, ale po co komuś psuć opinię czy też kogoś obrażać
            zachowuję to dla siebie i wiem, że już tam nie pójdę tylko znajdę następny
            salon, który spełni moje oczekiwania.A co do P.Eweliny osobiście nic do niej nie
            mam, bo ją podziwiam za talent, chociaż może jej słowa czy też i zachowanie nie
            podoba się wielu osobom to dlaczego chodząc do niej-klientki wchodzą z nią w
            rozmowę i śmieją się jak ona tak mówi, a jak od niej wychodzą to od razu
            zmieniają zdanie i obgadują jaka to ona nie jest.Zastanówcie się najpierw nad
            swoim zachowaniem, a później oceniajcie innych.
    • 12agna Re: Fryzjer 22.09.09, 16:07
      Ja polecam Dorotę kolo krzyża po schodkach, jest droga i czasem za
      dużo utnie,ale nie ma lepszej w krasnym,no chyba,że o tym nie wiem.
      Fakt faktem,że dziewczyny tam gapią się na człowieka az się głupio
      robi,ale do przeżycia!!
      • bog29 Re: Fryzjer 05.10.09, 08:32
        zadzwoń sobie pod ten numer 663128404 dziewczyna zrobi ci wszystko z włosami i
        nie takie ceny jak w salonach super robi
        • onyxa09 Re: Fryzjer 09.10.09, 02:14
          ja tak numeru bym nie podawała na forum..tu nikomu nie można ufać..a jak ktoś
          doniesie na nią? ;/
    • orbitka20 Re: Fryzjer 12.01.10, 16:06
      jedyny dobry fryzjer w krasnymstawie to P Dorota na strówce ma super kosmetyki i wie co robi pracuje na KEUNE to prwdziwy fachowiec bardzo polecam-wlosy jak marzenie!!!!
      • brzu_szek Re: Fryzjer 05.02.10, 00:15
        Avangarda?! w życiu już tam nie pójdę:/ byłam raz i szczerze mówiąc pani Ewelina
        była wielce oburzona tym jak jej mówiłam jak ma mi podciąć włosy (podkreślam:
        PODCIĄĆ). ta dziewczyna dostaje szajby jak widzi długie włosy. chciała mi chyba
        ze 20cm skrócić:/ wszystkim by robiła fryzury a'la Rihanna!!! zgroza!!!
        po długim przekomarzaniu się z nią w końcu wzięła nożyczki z łachą podcięła mi
        włosy a do tego nie modelowała tylko wcisnęła kit że takie rozczochrane są
        modne:/ sama sobie w domu wymodelowałam:) przynajmniej po swojemu:)
        więcej tam nie pójdę. każdy klient ma prawo do wyrażenia swojego zdania a
        usługodawca może zaproponować coś.gdy klient się z tym nie zgadza powinien
        przyjąć to z pokorą a nie oburzać się wielce:/
        polecam Agę na rosmannem i Agę nad żabką:) tam jest naprawdę przyjemnie. zrobią
        Ci to co zechcesz.
        więcej pokory Pani Ewelino!!!
        • kokonikk Re: Fryzjer 13.04.10, 17:10
          aha no to sporo się dowiedzieliśmy gdzie można pójść :)
          A może salon fryzjerski obok baru Magdalenka ?(czy co tam teraz jest)
          miła i sprawna obsługa, tanio i dobrze strzyżą :)

Ten salon mogę polecić. Teraz to dokładnie nie wiem bo dawno nie było mnie w
          Krasnymstawie. Ale przynajmniej kiedyś wcześniej było tam super.

pozdro.
    • gontarz365 Re: Fryzjer 22.07.16, 18:53
      Ogólnie w całym Krasnystawie jest dosyć spory wybór dobrych fryzjerek. Ja polecam Panią Izę z Matysiaka 13. Tu jej strona internetowa www.fryzjerkrasnystaw.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka