andre_234 14.01.07, 16:19 PANOWIE !!! LARUM GRAJĄ !!! BABY U BRAM NASZEJ NIEPODLEGŁOŚCI !!! A WY ŚPICIE !! NIC NIE DZIAŁACIE !!!??? Proponuję powołać Polską Partię Mężczyzn Bez Obiadu. Zainteresowani ? andre_234@gazeta.pl Nie damy się!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre_234 Re: P.P.M.B.O. 14.01.07, 16:50 Poczytajcie co te babiszony na nas szykują !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=55447025 I to zgodnie LSD i Rodzina Adamsów. Ręce opadają i spodnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaapap Re: P.P.M.B.O. 14.01.07, 18:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=55447025 Trzeba sobie powiedzieć wprost:trza myć swoje taksówki. BTW:W latach 70 można było dostać mandat za czystość samochodzika. W filmie "Miś" jest ślad w scenie kiedy wracają furą pełną choinek i zatrzymujący pan milicjant zwraca uwagę na czystość zaprzęgu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: P.P.M.B.O. 14.01.07, 18:37 W 1992 roku sporo jeździłem busem po Niemczech. Najczęściej w okolicach Frankfurtu nad Menem. Samochód myłem raz na pół roku i to dlatego że taki miałem kaprys a nie dlatego że był brudny. W Polsce po 15 latach muszę myć auto po każdym deszczu i starcza to na 3 godziny jazdy. To co chcą babony z sejmu jest chore. Nawet dzieci wiedzą że aby auto było czyste trzeba żeby po czystym jeździło. Dlaczego mam płacić mandaty za indolencję naszych władz ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: P.P.M.B.O. 14.01.07, 22:57 Ten pomysł jest kompletnie bez sensu (ale przecież wyszedł z naszego kochanego sejmu,więc co się dziwić). Proponuję równocześnie wprowadzić mandaty za noszenie brudnych skarpetek i za zanieczyszczanie powietrza w autobusach zapachem potu, co jest nagminne. Przecież jak ktoś takich rzeczy nie nauczy się w domu, to państwo tego nie nadrobi...A ponadto w kwestii samochodów faktycznie sporo nie zależy od samych kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: P.P.M.B.O. 15.01.07, 20:14 dorzucam jeszcze mandat za brudne buty. A w kwestii pojazdów to czemu mamy dbać tylko o czystość samochodów?, idźmy na całość! rowery, motorowery, motocykle, hulajnogi a przede wszystkim wózki dziecinne- przecież czym skorupka za młodu nasiąknie... Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: P.P.M.B.O. 15.01.07, 23:21 No chyba ze owe mandaty wlepiane były by naszym kobietom. To one są współwłaścicielkami naszych samochodów. To one każą się wozić całymi dniami po jakiś kretyńskich sklepach czy szmateksach. Mężczyzna dba o stan techniczny pojazdu (n.p. ciśnienie w kołach)a jego kobieta o czystość tapicerki i karoserii. To było by uczciwe postawienie sprawy. Mam jeszcze parę innych pomysłów ale żona mnie woła. QRNAOLEK !!! Cały zlew naczyń !!! CO ???!!! Znowu ja ???!!! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: P.P.M.B.O. 16.01.07, 23:07 > No chyba ze owe mandaty wlepiane były by naszym kobietom. > To one są współwłaścicielkami naszych samochodów. > To one każą się wozić całymi dniami po jakiś kretyńskich sklepach czy szmateksa > ch. > Mężczyzna dba o stan techniczny pojazdu (n.p. ciśnienie w kołach)a jego kobieta > o czystość tapicerki i karoserii. Kurcze, sama się wożę, dbam o czystość i tankuję, mechanika odwiedzam, a na dokładkę dowożę męża na niezwykle ważne męskie spotkania przy piwie. Chyba coś ze mną nie tak...? Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: P.P.M.B.O. 17.01.07, 01:22 Hech ;-) Mnie się podoba. Swoją zonę też tego nauczę. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: P.P.M.B.O. 18.01.07, 18:58 Andre, nie martw się, sprzymierzeńców przybywa. Dzisiaj w radiowej trójce K. Daukszewicz ogłosił powołanie Instytutu Zbiorowego Żywienia- głównie z myślą o mężach żon, które wstępują do partii M. Gretkowskiej. Obawiam się, czy to przypadkiem nie przerodzi się w partię. > PANOWIE !!! LARUM GRAJĄ !!! BABY U BRAM NASZEJ NIEPODLEGŁOŚCI !!! A WY ŚPICIE ! > ! > NIC NIE DZIAŁACIE !!!??? > Proponuję powołać Polską Partię Mężczyzn Bez Obiadu. > Zainteresowani ? > andre_234@gazeta.pl > Nie damy się!!! > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: P.P.M.B.O. 18.01.07, 20:10 avalon111 napisała: > Obawiam się, czy to > przypadkiem nie przerodzi się w partię. ???!!! A ja mam nadzieję. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: P.P.M.B.O. 18.01.07, 20:27 > A ja mam nadzieję. > ;-) Na mój gust to było zbyt wiele "dobrego", wystarczająca jest wojna płci. Ale...co mi tam, nie moja bajka.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: P.P.M.B.O. 21.01.07, 00:22 NO!! Polska jest kobietą. Kobieta jest modliszką. Polska jest modliszką ??? !!! Słodki Jezu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: P.P.M.B.O. 21.01.07, 10:41 www.wprost.pl/ar/?O=60586 Może jest jakaś nadzieja ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: P.P.M.B.O. 28.03.07, 16:32 Chyba w tym babińcu jednomyślności brak: www.pardon.pl/artykul/1223/jestem_kobieta Odpowiedz Link Zgłoś