e_le_n_a 13.12.16, 20:55 jest tu ktoś w ogóle???? poza mną ??? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisnia-w-czekoladzie Re: Halooooo !!! 14.12.16, 05:49 A tak, ja bywam :-) Zachęcamy mamy podczytujące do aktywności ! Bez Was to forum zniiiiiiiiknieeeeeee jak nasze talie ;-P Odpowiedz Link
mileczkowa Re: Halooooo !!! 14.12.16, 10:52 dziewczyny, jestem, zaglądam, ale nie mogę się wygrzebać z zapalenia oskrzeli + zatoki, lekarze straszą, że mam się nie przyzwyczajać do ciąży, bo b. silna infekcja, jestem w fatalnym nastroju, w związku z czym nie piszę :( ale jeśli wszystko będzie dobrze to się aktywuję :) Odpowiedz Link
wisnia-w-czekoladzie Re: Halooooo !!! 14.12.16, 14:03 Mileczkowa, trzymamy kciuki za szybkie wykaraskanie się z infekcji, poprawę nastroju, no i przede wszystkim bycie tu z nami :) Odpowiedz Link
wisnia-w-czekoladzie Re: Halooooo !!! 14.12.16, 14:01 Kurde, zazdroszczę :) o 20 - 21 to ja potrafię spać !! :-D ale rano około 6 często się potem budzę :/ Odpowiedz Link
cytruska1 Re: Halooooo !!! 14.12.16, 15:14 Ja pracuje intensywnie, starszaki mają różne zajęcia wiec podczytuje, ale zaglądam co dzień ;) Całe szczęście czuje się dobrze, bo nie wiem kto by za mnie wszystko zrobił ;) Odpowiedz Link
e_le_n_a Re: Halooooo !!! 14.12.16, 16:04 Też zazdroszczę spania,ja mało spię i kiepsko ... :/ to dzieci wołają,to chłop chrapie :P ,a za niedługo beczący niemowlak do kompletu,wisienka na torcie haha Odpowiedz Link