masha_4 11.05.17, 10:12 Macie sprawdzone,będziecie używać? Mam po poprzednim porodzie, ale taki badziewny, pamiętam,że strasznie się zwijał... Fajnie byłoby pod letnią kieckę założyć i śmigać bez brzuszka po porodzie:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannapoznan Re: pas poporodowy 11.05.17, 10:31 Upolowałam na Olx wychwalany przez Holywoodzkie :) celebrytki belly bandit. Jestem bardzo ciekawa jak się sprawdzi. Po poprzednich ciążach uzywałam i efekty były super, więc liczę że teraz też mnie uratuje. Niestety nie mogłam wybrzydzać i mam czarny, może kupię sobie jeszcze coś w kolorze cielistym. Odpowiedz Link
e_le_n_a Re: pas poporodowy 13.05.17, 16:55 Ja nie używałam nigdy ,nie mialam problemów z powrotem do dawnej postaci ,jak będzie teraz zobaczymy. :) Odpowiedz Link
hanti Re: pas poporodowy 13.05.17, 19:22 używam, ale mąż mi sprowadza taki jaki zakładają pacjentkom po redukcji fartucha brzusznego, potem przeskakują już w gorset. Trochę ćwiczeń i po kilku miesiącach jest po kłopocie, a kolejne lato spokojnie w bikini ;) Odpowiedz Link
joannapoznan Re: pas poporodowy 15.05.17, 12:04 hanti - to prosimy o zestaw ćwiczeń:)) Odpowiedz Link
hanti Re: pas poporodowy 15.05.17, 18:18 Ja byłam u rehabilitanta, który ocenił mięśnie brzucha i pokazał co mogę robić i jak zwiększać intensywność. Najlepiej wydane 85 zł ;-) Teraz tez się przejdę, bo strasznie mnie ten pociążowy brzuchol wkurza. Odpowiedz Link
joannapoznan Re: pas poporodowy 16.05.17, 11:48 o no widzisz, nawet bym nie wpadła, żeby się tak wspomóc. Fajny pomysł. Jestem strasznym leniem i nie znoszę się pocić ale brzucha też nie chcę mieć więc może się zmobilizuję :) Odpowiedz Link