03.07.17, 05:19
Urodziłam dzisiaj w nocy 3500 kg uroczego chłopa :))
Wszystko ok :) Teraz "idę" odpocząć i marzę o śniadaniu. :) ściskamy Was mocno :-)
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: Już :))) 03.07.17, 09:58
      Gratulacje serdeczne! No Pani kochana, toż to nastąpiło z siłą wodospadu :D Dopiero co marudziłaś, że już pragniesz, ale się nie zanosi :D Jest zazdrość!
    • joannapoznan Re: Już :))) 03.07.17, 10:23
      AAAAAAAAAAAA Wspaniale, napisz potem prę słów więcej, jak się zaczęło, bolało?:)
      • e_le_n_a Re: Już :))) 03.07.17, 12:45
        Dziękuję dziewczynki :)
        Przyjechałam na ktg i okazało się że mam 3 cm rozwarcia,brzuch twardniał ale nieregularnie,dopiero jak zaczęłam drażnić sitki to pojawiły się regularne skurcze - ale kiedy przestawałam -zanikały i to byl mój pierwszy poród ze znikającymi skurczami. A ze miałam stresa z paciorkowcem,zdecydowałam się zostac w szpitalu żeby zdążyli mi podać dwa razy antybiotyk. Skurcze byly znosne nawet-najbardziej z wszystkich porodów tylko dłużyło mi się to ,mimo iż bolało może z 1,5h tak mocniej.Zdecydowanie gorsze były tym razem parte. Synek największy z rodzeństwa. Mamy remont parkingu pod szpitalem także hardcorowy klimat ale mały śpi niewzruszony :)
        • mileczkowa Re: Już :))) 03.07.17, 12:59
          gratulacje !!!! 3,5kg, poród znośny, Jezus, jakbym chciała być na Twoim miejscu!
          • e_le_n_a Re: Już :))) 04.07.17, 08:04
            Już niedługo :)
    • hanti Re: Już :))) 03.07.17, 14:30
      Gratulacje serdeczne :-)
    • madzia608 Re: Już :))) 03.07.17, 23:14
      Gratulacje! Rzeki mleka. Zapamiętam z tymi sutkami :)
    • wisnia-w-czekoladzie Re: Już :))) 06.07.17, 07:14
      Elena,
      Bardzo mocno Cię ściskam i gratuluję ! Cieszę się że wszystko przebiegło pomyślnie :) No cieszę się bardzo !!! :))))
      Wszystkiego dobrego dla Was i jak najszybciej do domu ! (o ile już nie jesteście :) )
      • e_le_n_a Re: Już :))) 08.07.17, 20:32
        Jesteśmy od 5.07 :) dziękuję bardzo 💚 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka