Dodaj do ulubionych

Sylwester 2006

06.01.07, 17:58
Najlepszy sylwester odbył się w Drzewicy koło torów. Tam górowali Odrzywolacy
pod przewodnictwem stróża prawa członka komisji bezpieczeństwa publicznego
radnego gminy wraz z rodziną i przyjaciółmi. Tańce hulanki po stołach
zaczepki i rozboje. To nie pierwsze incydenty z udziałem tychże. Wszystko to
zostało uwiecznione na taśmie którą postaramy się państwu pokazac.
Towarzystwo na zakaz wstępu do wszystkich lokali rozrywkowych na terenie
całego powiatu. To dobrze wróży ministrantowi Fidela.
Obserwuj wątek
    • fasola31 Re: Sylwester 2006 07.01.07, 10:43
      <groch17> daj ten filmik na formum, to ocenimy, czy tak faktycznie było?
      Może oni tylko "dobrze" się bawili?
      Pytanie: Kim jest minister Fidel?
      • groch17 Re: Sylwester 2006 07.01.07, 11:53
        Ministrant Fidela a nie minister Fidel! Proszę uważnie czytać. To słynny radny
        a Fidel to jeszcze słynniejszy radny przegrany kandydant na wójta.
        • fasola31 Re: Sylwester 2006 07.01.07, 12:50
          Czuję, że <groch> blefuje z tym filmem. Gdyby coś takiego działo się na
          tym "Sylwestrze" to napewno dawno dotarłoby to już do Odrzywółu.
          <groch> ty chyba jesteś od JNP.
          • sior Re: Sylwester 2006 08.01.07, 07:48
            Dla mnie Fidel kojarzy się z JNP, bo jak on wiecznie trwa na swoim stanowisku
            • artek21 Re: Sylwester 2006 08.01.07, 13:57
              Witam wszystkich a w szczególności groch 17. Nie wiem kim jesteś ale jeżeli będę musiał to się dowiem bo jak sam wiesz i jesteś taki mądry to jest to do ustalenia gdyż po przeczytaniu twojego wpisu zastanawiam się czy podać cię do Sądu za podawanie nieprawdziwych imformacji i psucie mi opinii. Oczywiście byłem na tym sylwestrze wraz z przyjaciółmi i bawiłem się doskonale do momentu kiedy nn mężczyzna zaczął mi ubliżać na forum z uwagi na to iż jestem stróżem prawa jak mnie nazwałeś a kiedyś wdepnąłem mu na odcisk jako stróż prawa. Za ubliżanie mi jeden Odrzywolak tego mężczyznę ściągnął z podestu na którym była orkiestra gdyż on ubliżał mi mówiąć przez mikrofon. Po pierwsze również bardzo chętnie obejrzę film o którym mówisz będzie to dowód w Sądzie po drugie nikt mi nie zabroni iść na jakąkolwiek imprezę w naszm powiecie po trzecie jeżeli nie rozumiesz znaczenia słów to ich nie używaj naprzykład rozbój. Jeżeli byłeś na tym sylweswtrze to pewnie wiesz jak było a jeżeli masz informację z trzeciej drugiej ręki to nie rób złej propagandy w stosunku do mojej osoby bo jak powiedziałem zastanawiam się nad sprawą w Sądzie. Chciałem jeszcze dodać, że pomawiano mnie o inne sprawy o których pewnie wiesz gdyż podajesz to ale wiec, że również były to pomówienia które sprawdzała policja. Jeżeli miałbyś cywilną odwagę to byś spytał się mnie jak to było na tym słynnym sylwestrze a nie kryjesz się pod grochem 17. Wiec jeszcze to, że na sylwestrze tym byli mieszkańcy Wysokina, Odrzywołu ,Drzewicy i innch miejscowości. Są to świadkowie którzy doskonale wiedzą jak było na sylwestrze wraz z właścicielem tego lokalu. Jeżeli chcesz to sobie ich ustal i porozmawiaj ja dałem ci kierunek. Powtarzam jeszcze raz proszę nie szargać mojej opinii. Na koniec chciałem wszystkich przeprosić gdyż podawane informacje przez groch 17 są nieprawdziwe i szkalujące.
              • kubus_puchatek10 Re: Sylwester 2006 08.01.07, 17:01
                Czytałem te posty i myślałem, czy tak mogło faktycznie być.
                Od początku uważałem, że <groch> blefuje, bo dałby na forum ten film.
                <artek21> zaprowadź <grocha> do Sądu. To jest zniesławienie Twojej osoby.
                Jeżeli teraz odpuścisz, jeszcze nieraz spotka Cie takie oszczerstwo.
                • fasola31 Re: Sylwester 2006 08.01.07, 17:18
                  Ale jazda. Lepiej siedzieć w domu, bo przynajmniej nikt, nikomu nie naciśnie na
                  odcisk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka