ankieter2 08.05.07, 14:11 Proszę wszystkich którzy się logują lub są zalogowani o danie znaku po przez jakiś malutki wpis w tym temacie. To pozwoli na oszacowanie, jaki jest ruch na tym forum. Proszę o aktywność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaman111 Re: sondaż 08.05.07, 15:27 A niby z jakiej okazji ten sondaż i w czyim imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
trybun-jnp Re: sondaż 14.05.07, 10:38 czasami tu zaglądam i czasami piszę jak jest coś o boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk20 Re: sondaż 14.05.07, 23:47 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Staram się czytać forum. Nie mam ostatnio czasu pisać. Mimo wszystko liczba błędów na forum zmniejszyła się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
independent13 Re: sondaż 16.05.07, 08:43 Wyszedłem na rynek i miałem nadzieję że weźmie mnie ktoś dzisiaj do roboty, ale się nie udało. Znowu cały dzień przed komputerem. Ale nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: sondaż 16.05.07, 10:10 Independet napisał: Wyszedłem na rynek i miałem nadzieję że weźmie mnie ktoś dzisiaj do roboty, ale się nie udało. Znowu cały dzień przed komputerem. Ale nuda. I to się nazywa aktywne poszukiwanie pracy! hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
general28 Re: sondaż 16.05.07, 19:29 mam prace dla instalatora - montera (hydraulika) od zaraz poza odrzywołem ? daj znać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Re: sondaż 27.05.07, 00:37 Jestem. Tylko na razie zajety jestem innymi sprawami. Pozdrawiam - nemne Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal51 Re: sondaż 01.06.07, 10:17 Nie oszukuj. Tylko niewiele ponad 400, ale i tak nieżle Odpowiedz Link Zgłoś
independent13 Re: sondaż 14.11.07, 07:49 Co się z wami dzieję. Przestraszyliście się obecności WÓJTA na forum, czy pogróżek SŁAWKA. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek-1 Re: sondaż 14.11.07, 10:12 Cześć wszystkim niestety chyba wszyscy się pospali albo wyjechali nawet sam jegomość Sławek którego pozdrawiam jest albo tak zapracowany albo tak wystraszony. Wójt tylko raz zagrzmiał na forum a tu od razu głowa w piasek. Wstydź się wstydź!!! Pozdrawiam maniek-1 Odpowiedz Link Zgłoś
sior Re: sondaż 14.11.07, 12:07 A o jakie "grzmoty" konkretnie chodzi?Może to była gwałtowna burza, która zmiotła wszystkich (a przynajmniej niektórych) z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
townes Re: sondaż 14.11.07, 18:28 Sezon ogórkowy dawno się zakończył, pogoda za oknem kiepska, nic się nie dzieje, a na forum pojedyncze wpisy Chyba rzeczywiście coś pękło. „grzmoty”???, „burza”???, a ja myślę jednak, że to cisza przed burzą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nos1230 Re: sondaż 14.11.07, 18:52 Wszystkich strach obleciał i nic nie piszą. Nie dzieje sie nic bo jak sie co niektórzy sądami straszą to po co pisać. Może zlikwidujmy internet, potem telewizje, potem pozamykajmy sklepy, zamknjimy urząd gminy, kościół, zaorzemy Odrzywół i posiejmy trawe. Będzie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
townes Re: sondaż 14.11.07, 19:03 No cóż, ci co lubią sądy niech idą do sądu, a forum zostaje dla pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś