stasss 29.04.07, 22:48 www.siolobudy.pl/maj.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasss Re: majowka w siole budy 29.04.07, 23:27 tak... i trwa oczywiscie na stronach urzedu miasta nie ma zadnej wzmianki.. co najwyzej bedzie tylko reportaz juz po Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: majowka w siole budy 30.04.07, 08:11 stasss napisał: [...] > oczywiscie na stronach urzedu miasta nie ma zadnej wzmianki.. co najwyzej bedzi > e > tylko reportaz juz po Na stronie powiatu zamieścili tylko skan plakatu. www.powiat.hajnowka.pl/archiwum/2007/kwiecien/ostoja_tradycji.htm Też nie jest to właściwa informacja. Tak się przecież nie robi stron ww Czy i oni pokuszą się o reportaż?. Odpowiedz Link Zgłoś
masha79 Re: majowka w siole budy 30.04.07, 17:23 Czego chcesz, podane super, ja bym tego lepiej nie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: majowka w siole budy 01.05.07, 22:51 masha79 napisała: > Czego chcesz, podane super, ja bym tego lepiej nie zrobiła Nie zrobiłabyś tego lepiej, bo nie znasz kodu HTML i nie masz pojęcia, że to nie tylko ma dobrze wyglądać, ale ma być czytelne dla wszystkich. Webmaster takie rzeczy powinien wiedzieć. Proponuję zajrzeć tutaj: www.ikeris.com/200608/internet-jest-dostepny-dla-kazdego Jak byś miała inne pytania, to chętnie odpowiem, lecz proszę wcześniej wejdź na powyższy link i zapoznaj się z treścią artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
precieux Re: majowka w siole budy 01.05.07, 16:36 na pewno fotoreportaz bedzie w okolicach 5 maja na stronie <b>www.bialowieza.cerkiew.pl</b> . a wiec wszystkich spragnionych zdjec zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: majowka w siole budy 04.05.07, 00:40 strasznie tam drogo nie dla miejscowych raczej Odpowiedz Link Zgłoś
romualdus1 Re: majowka w siole budy 04.05.07, 14:04 byłoby fajnie, gdyby zespoły ludowe, choć jeden, tam wystąpiły Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: majowka w siole budy 11.05.07, 21:15 byly zespoly ludowe aczkolwiek ja w sobote natknalem sie na zespol z kurpii generalnie nuda dali by jakies oooo smereko Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: majowka w siole budy 19.05.07, 14:27 ale tylko troszeczke 2 stopnie wiecej na termometrze i bylby git a ja wzialem na majowke sandaly..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romualdus1 Re: majowka w siole budy 26.05.07, 10:34 szkoda,że w Hajnówce jakoś tego bardziej nie rozpromowali! Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: majowka w siole budy 26.05.07, 12:30 podczas majowego weekendu byłem w siole budy kilka razy, jedzenie dobre, ceny troszkę przesadzone, trafiałem na muzę z CD no i raz na koncert skansen ...mógły być bardziej bogatszy ogólnie to ja i moi znajomi byliśmy popd wrażeniem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
romualdus1 Re: majowka w siole budy 26.05.07, 15:24 o ile mi wiadomo, to oni dopiero się rozkrecają, zmienił się właściciel , czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: majowka w siole budy 26.05.07, 16:29 romualdus1 napisał: > o ile mi wiadomo, to oni dopiero się rozkrecają, zmienił się właściciel , czy > coś takiego jeśli tylko będę mógł to zajrzę tam i skosztuję pierogów lub kiszki mięsnej (polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
romualdus1 Re: majowka w siole budy 26.05.07, 16:31 i sie dowiedz jakie tam układy. kiedys to miał jakiś warszawiak, ale ponoc wydzierżawił komuś z naszych stron i teraz tamten tak stara się promować Budy Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: majowka w siole budy 26.05.07, 16:33 romualdus1 napisał: > i sie dowiedz jakie tam układy. kiedys to miał jakiś warszawiak, ale ponoc > wydzierżawił komuś z naszych stron i teraz tamten tak stara się promować Budy internetową stronę mają super www.siolobudy.pl/maj.htm , na miejscu tak jak pisałem lekkie rozczarowanie, ale jestem dobrej myśli, że rozwinie się jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: majowka w siole budy 01.06.07, 20:13 szkoda ze nikt nie zrobi jakiegos skansenu gdzies blizej hajnowki - np w sacharewie - w sumie to i koniki sa ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: majowka w siole budy 01.06.07, 20:15 hajnowiak napisał: > szkoda ze nikt nie zrobi jakiegos skansenu gdzies blizej hajnowki - np w > sacharewie - w sumie to i koniki sa ; ) o ile sobie przypominam to jest w nowymberezowie czy gdzieś tam ktoś pisał coś o lipinach Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: majowka w siole budy 01.06.07, 20:23 w berezowie to slabiutki skansen i nie wiem czy ktos to wogle obsluguje Odpowiedz Link Zgłoś