capo_di_tutti_capi 05.04.07, 21:32 Właśnie, wpisujcie się wszyscy, którzy regularnie odwiedzacie nasze sympatyczne forum! Jako prowodyr "zdarzenia", pierwszy wpisuję się na listę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Wiosenny spis forumowy 06.04.07, 18:15 Frelki coś se łociongajom - moga być trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Wiosenny spis forumowy 07.04.07, 23:29 @cizinec, miło, że się odezwałeś, ale ostanio coś rzadko tutaj bywasz:) Mam, mamy nadzieję, że będziesz częściej wpadał:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cizinec Re: Wiosenny spis forumowy 10.04.07, 16:40 @capo_di - masz na mysli wpadanie na forum czy do Klodzka?:-) Na forum pojawiam sie rzadko, bo aktualnie nie mam netu w domu, ale wkrotce to sie zmieni. A do Klodzka sie wybieram z aparatem, jak sie zrobi ladnie, zielono, wiosennie. Pzdr. F. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Wiosenny spis forumowy 10.04.07, 19:37 Z aparatem? Hm, to może urządzimy na forum małą galerię?:) Niech tylko coś ciekawego wykadruję:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Wiosenny spis forumowy 10.04.07, 21:00 Ja jestem z Wami, ale tylko duchem, bo komp mi padł i korzystam teraz ze stareńkiego powolnego i szlag mnie trafia...jutro chypa pójdę do kafejki, bo nie wiem ile potrwa naprawa Odpowiedz Link Zgłoś
cizinec Re: Wiosenny spis forumowy 11.04.07, 10:09 Galeria? Czemu nie:-) Przeciez na Ziemi Klodzkiej tematow do fotografowania nie brakuje! F. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Wiosenny spis forumowy 12.04.07, 21:17 No to cizinec do roboty:) Późną jesienią zrobimy podsumowanie, OK? Pozdrawiam Forumowicze, podaję zaraz nr konta. Robimy zrzutę na nowego peceta dla szefowej tego forum? Ot taki gest solidarności:) Odpowiedz Link Zgłoś
robur4 Re: Wiosenny spis forumowy 10.04.07, 21:57 nie piszę lecz czytam regularnie wszystkie wypowiedzi. Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Wiosenny spis forumowy 12.04.07, 21:19 @robur4, śmiało, zapraszamy- to jest forum dla wszystkich, a nie elitarny klub wybranych:) Pozdrawiam także w imieniu administratorki bowiem, jak sam widzisz, ma chwilowe problemy ze sprzętem i niedomaga:) Już niedługo mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś