Dodaj do ulubionych

WdO - brakujące strony

27.01.15, 01:22
Cześć i czołem!

Na forum jestem nowa, (choć podczytuję od dawna) i od razu przyznaję, że przychodzę po prośbie. W moim egzemplarzu "Wnuczki do orzechów" brakuje stron 49-64. Czy ktoś z forumowiczów miałby czas, możliwość oraz chęci zeskanować i wrzucić tutaj te brakujące 15 stron?

Byłabym niezmiernie wdzięczna!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tt-tka Re: WdO - brakujące strony 27.01.15, 09:28
      a nie lepiej zazadac od ksiegarni /wydawnictwa wymiany sfelerowanego egzemplarza na dobry ? masz do tego prawo, gwarantowane kodeksem handlowym
      • centrala123 Re: WdO - brakujące strony 27.01.15, 15:08
        Lepiej! Ale obecnie przebywam w Ameryce Południowej, a paczka z podarunkami od rodziny, w tym z egzemplarzem WdO, szła z Polski miesiąc (bez trzech dni), więc sama rozumiesz...:)
        • tt-tka Re: WdO - brakujące strony 27.01.15, 15:31
          nie szkodzi - czas liczy sie od momentu otrzymania przez Ciebie przesylki (chyba)
          ale rozumiem, moze ktos wrzuci, bo ja niestety czytalam cudzy egzemplarz i juz poszedl dalej :-(
      • staua Re: WdO - brakujące strony 27.01.15, 16:28
        Ktoś opisywał tutaj, jakie były przejścia z wydawnictwem i autorką w sprawie wadliwej McDusi bodajże. Nie liczyłabym na wymianę.
        • meg_mag Re: WdO - brakujące strony 27.01.15, 20:49
          ja - potraktowali mnie jak potencjalna wyludzaczke (podczas rozmowy telefonicznej), ksiazke odeslalam z listem, oczywiscie zero reakcji
          reakcje autorki przemilcze
          • staua Re: WdO - brakujące strony 28.01.15, 17:34
            O, no właśnie, dlatego myślę, że zeskanowanie stron jest lepszym pomysłem (na pewno szybciej i mniej stresu).
            • centrala123 Re: WdO - brakujące strony 28.01.15, 18:43
              Już mam, już dostałam!:)
          • pani.jezowa Re: WdO - brakujące strony 01.02.15, 15:04
            Naprawdę po odesłaniu książki nie dostałaś nowego egzemplarza?
            No to jest żenujące.
            Pomijam, że chyba niezgodne z prawem.
            • meg_mag Re: WdO - brakujące strony 01.02.15, 17:49
              nie dostalam
      • spirytus_movens Re: WdO - brakujące strony 28.01.15, 16:25
        z całą pewnością nie kodeksem handlowym, choćby dlatego że takiego kodeksu nie ma ;)
        • tt-tka Re: WdO - brakujące strony 28.01.15, 18:13
          spirytus_movens napisał(a):

> z całą pewnością nie kodeksem handlowym, choćby dlatego że takiego kodeksu nie
          > ma ;)
          skrot myslowy :-)
          oczywiscie kodeks cywilny, ale akurat mialam przed soba nowelizacje do kodeksu spolek handlowych i tak wyszlo
          ide napisac sto razy "nie mieszac cywili do handlu"
    • centrala123 Re: WdO - brakujące strony 27.01.15, 17:59
      Tu już nawet nie o czas chodzi, ale finansowo nie opłaca mi się wysyłać felernego egzemplarza do Polski, a potem ponownie do Am. Pd.

Nawet jeśli księgarnia/wydawnictwo nie robiłyby problemów;)

No nic, może ktoś zeskanuje, może ktoś przytoczy, a może pozostanę w wielkiej niewiedzy;)
      Tak czy siak, dzięki.
    • slotna Re: WdO - brakujące strony 27.01.15, 19:36
      Znowu? Wydawnictwo w wielkim pospiechu dziala, jak widze. Przy McD to samo bylo :/
    • iwoniaw Na adres gazetowy? 27.01.15, 23:48
      Mam fotki w telefonie, wyślę, tylko adres podaj :-)
      • centrala123 Re: Na adres gazetowy? 28.01.15, 00:47
        Dzięki!!:)
        gazetowego e-maila nie mam, można jakoś wysłać do Ciebie wiadomość prywatną z moim mailem? Nie bardzo się tu orientuję w opcjach:)
        • iwoniaw Re: Na adres gazetowy? 28.01.15, 08:54
          prześlij adres mailowy na iwoniaw(maupa)gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka