Dodaj do ulubionych

A jak się poznali...?

28.12.05, 23:52
...np.Ida z Markiem Pałysem,albo Gaba z Grzegorzem Strybą?! Tego nigdzie nie
znalazłam jak dotąd i chyba już nie znajdę,więc chyba MM nigdzie o tym nie
wspomniała. Mylę się? A chciałabym to wiedzieć. Ciekawa jestem,ot co!!!
Obserwuj wątek
    • dakota77 Re: A jak się poznali...? 29.12.05, 01:33
      Ida z Markiem pewnie w szpitalu:). Strybowie z kolei najpewniej na uczelni.
      • the_dzidka Ciekawostka 04.01.06, 21:42
        Nie wiem, czy wiecie, że Marek Pałys istnieje naprawdę :) Zauroczony postacią
        Idusi, oświadczył się o jej rękę Autorce, a ona go dla niej przyjęła :)
        • jottka Re: Ciekawostka 04.01.06, 22:59
          chyba istniał? mętnie mi sie coś kojarzy z jakiegoś artykułu czy wywiadu, że to
          był ciężko chory na coś chłopak, fan jeżycjady, któremu w ten sposób mm chciała
          sprawić przyjemność - a on miał jeszcze pretensje, że czemu ten pałys taki
          malutki:) ale chyba zmarł niedługo później

no chyba że wszystko mi sie przywidziało i rzecz tyczyła zupełnie kogo innego i
          gdzie indziej, w takim razie dopraszam sie korekty
          • olu87 Re: Ciekawostka 06.01.06, 13:33
            > chyba istniał? mętnie mi sie coś kojarzy z jakiegoś artykułu czy wywiadu, że to
            > był ciężko chory na coś chłopak, fan jeżycjady, któremu w ten sposób mm chciała
            > sprawić przyjemność - a on miał jeszcze pretensje, że czemu ten pałys taki
            > malutki:) ale chyba zmarł niedługo później

chyba masz rację-to było pierwsze co mi przyszło do głowy... pamiętam, że ponoć był chory na raka mózgu. Tylko też się zastanawiam, gdzie ta informacja była? najprawdopodobniejsze jest "Tym razem serio...".
            • monikate Re: Ciekawostka 06.01.06, 17:40
              Kilka lat temu w "Twoim Stylu" był raportaż o MM i w nim podano tę informację.
              • anulka_85 Re: Ciekawostka 08.01.06, 00:39
                Ja to przeczytałam w internecie. Na tym forum ktoś podał linka, tak mi się coś
                kojarzy...
            • asia-fb Re: Ciekawostka 12.01.06, 01:28
              MM mówiła o tym na spotkaniach autorskich, na pewno tych
              zapowiadających "Nutrię i Nerwusa". Pamiętam że poza historią Marka Pałysa
              czytała peronowy fragment NiN :)
              • jessy3 Re: Ciekawostka 27.01.06, 16:25
                Co do prawdziwego Marka Pałysa. Czytałam gdzieś ;)(oczywiście nie pamiętam,
                gdzie), że koniecznie chciał przeczytać o weselu Idy i Marka, ale nie
                zdążył."Pulpecja" wyszła po jego śmierci.
            • karusia4 Re: Ciekawostka 27.01.06, 17:03
              ja to wyczytalam w artykule w "Wsyokich obcasach" pt "Świat według
              Msierowicz", kwiecień 2000r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka