Dodaj do ulubionych

poszukuję blanqq i moich "redaktorek"

22.09.08, 11:51
Przepraszam za prywatę, moderatora forum proszę o skasowanie tego wątku, kiedy poszukiwane osoby się do mnie odezwą (jeśli blanqq i inne dziewczyny się nie zgłoszą, to proszę o potrzymanie ogłoszenia chociaż tydzień)
Poszukuję dziewczyny, która na tym forum miała nick blanqq, bo prawdopodobnie zmieniła adres mailowy i wysyłane do niej maile - wracają.
Proszę też o odzew na adres teano.teano(małpa)gmail.com (odkąd gazeta zmieniła pocztę nie odbieram maili na konto gazetowe!) te dziewczyny, które jeszcze nie dostały ode mnie maila, a które swego czasu prosiłam o wypowiedzenie się na temat fragmentów mojej książki. Miała wtedy tytuł "Kallipygos z koperkiem". Jakiś czas po "pracach redakcyjnych" zainteresowało się nią pewne niewielkie wydawnictwo, wydało ją (niestety z błędami) potem okazało się, że nie radzi sobie z dystrybucją i w końcu, jak to się mówi "sprawa się rypła"
Książce, mam nadzieję, wyszło to na dobre. Odleżała, dojrzała, okrzepła (dojrzałam i okrzepłam literacko i ja) i właśnie dziś powieść wyszła z drukarni świeża i nowa, po liftingu, liposukcji i paru operacjach plastycznych ;)
A ja mam wyrzuty sumienia, że być może niektóre z forumowiczek nabyły tamtą niedojrzała wersję (i do tego z błędami) i naraziłam je na "straty moralne" ;)
Wiec tym, które naraziłam, chciałabym zrobić upgrade i wymienić starą książkę na nową.
A recenzentkom chciałabym choć w taki sposób podziękować.
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Podciągam wątek /ntxt 22.09.08, 14:45

• ready4freddy Re: Podciągam wątek /ntxt 22.09.08, 21:34
        a, to ja tez zrobie up! up! up!!! bo mnie zaintrygowal temat :)

ale co to do diabla jest ntxt, tego nie wiem i prosie o wyjasnienie :)
        • the_dzidka Re: Podciągam wątek 22.09.08, 21:48
          No text - znaczy że cała informacja umieszczona jest w topicu i
          takiego posta nie trzeba otwierać :)
          • ready4freddy Re: Podciągam wątek 23.09.08, 00:11
            no patrz :) a mnie sie nawet nie chcialo samemu poszukac, choc przeciez "Bible
            has all the answers, but Google is faster" :)))
            • szprota Re: Podciągam wątek 23.09.08, 00:29
              ready4freddy napisał: "Bible has all the answers, but Google is faster" :)))
              No bardzo ładne. Będę tego używała logując się z konta gugla.ukradli ;)

Aha, Dzidka, podejdź no do mejla, bom Ci słała jakieś coś.
              • gugla.ukradli Re: Podciągam wątek 23.09.08, 00:32
                przepraszam, że spamuję, ale znów nie mogłam się oprzeć :)
                Ale ten wątek i tak trzeba podciągać, to chyba jestem rozgrzeszona?
                • teano_laura Re: Podciągam wątek 23.09.08, 13:47
                  Dzięki wielkie za podciąganie. Na razie zgłosiła się jedna osoba i książka już do niej idzie.:)
                  Niestety blanqq jakby się pod ziemię zapadła, nie odpowiada tez supervixen, ktoś ma z nią kontakt?
                  • limotini Re: Podciągam wątek 23.09.08, 19:56
                    To jeszcze powiedz, czy to ta książka z Twojej stopki? Bom jej ciekawa :)
                    • teano_laura Re: Podciągam wątek 23.09.08, 21:07
                      Tak, to jest ta książka z mojej stopki. :)
                      Pozdrawiam i nadal poszukuję.
                      • teano_laura marrtawu 25.09.08, 14:29
                        Dzięki temu wątkowi dziewczyny powoli zaczynają się zgłaszać. Brakuje mi do kompletu Marty(?) (marrtawu@gazeta.pl).
                        I być może o kimś zapomniałam, przeoczyłam i nie wysłałam maila, niech te osoby też się śmiało odezwą.
                        Także posiadacze starego wydania.
                        • teano_laura Re: marrtawu 07.10.08, 23:20
                          Czy ktoś ma pozaforumowy kontakt z marrtawu? Brakuje mi dziewczyny ;)
                          Wyszukiwarka mówi, że ostatnio nie bywa na forach. Jeśli ktoś ma namiary, niech jej przekaże, że jest poszukiwana.
                          No i może jeszcze o kimś zapomniałam, nie wołam tej osoby po imieniu a ona jednak się poczuwa? (Adres na początku wątku, na gazetowy właściwie nie wchodzę)
                          Śmiało, śmiało, jeszcze trochę mi zostało ;)
    • limotini Re: poszukuję blanqq i moich "redaktorek" 14.10.08, 14:48
      Wklejam, bo nie wiem, czy taeno_laura wpadnie na to, żeby i na tym forum się
      pochwalić: www.replika.eu/fragment.php?wyd=1&idf=117

Przeczytałam fragment i nie mogę się doczekać całości!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka