teano_laura
22.09.08, 11:51
Przepraszam za prywatę, moderatora forum proszę o skasowanie tego wątku, kiedy poszukiwane osoby się do mnie odezwą (jeśli blanqq i inne dziewczyny się nie zgłoszą, to proszę o potrzymanie ogłoszenia chociaż tydzień)
Poszukuję dziewczyny, która na tym forum miała nick blanqq, bo prawdopodobnie zmieniła adres mailowy i wysyłane do niej maile - wracają.
Proszę też o odzew na adres teano.teano(małpa)gmail.com (odkąd gazeta zmieniła pocztę nie odbieram maili na konto gazetowe!) te dziewczyny, które jeszcze nie dostały ode mnie maila, a które swego czasu prosiłam o wypowiedzenie się na temat fragmentów mojej książki. Miała wtedy tytuł "Kallipygos z koperkiem". Jakiś czas po "pracach redakcyjnych" zainteresowało się nią pewne niewielkie wydawnictwo, wydało ją (niestety z błędami) potem okazało się, że nie radzi sobie z dystrybucją i w końcu, jak to się mówi "sprawa się rypła"
Książce, mam nadzieję, wyszło to na dobre. Odleżała, dojrzała, okrzepła (dojrzałam i okrzepłam literacko i ja) i właśnie dziś powieść wyszła z drukarni świeża i nowa, po liftingu, liposukcji i paru operacjach plastycznych ;)
A ja mam wyrzuty sumienia, że być może niektóre z forumowiczek nabyły tamtą niedojrzała wersję (i do tego z błędami) i naraziłam je na "straty moralne" ;)
Wiec tym, które naraziłam, chciałabym zrobić upgrade i wymienić starą książkę na nową.
A recenzentkom chciałabym choć w taki sposób podziękować.