halawiej 28.08.19, 14:45 Hej, znacie jakąś kancelarię prawną świadczącą usługi prawne dla firm? Wszędzie w moim mieście są tylko porady dla osób prywatnych, wiecie, rozwody i tym podobne. Może poszukam w całej Polsce, będzie prościej :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabal Re: Prawnik dla firm 30.08.19, 10:33 Większość kancelarii adwokackich oprócz spraw dla osób prywatnych obsługuje również firmy. Sprawy rodzinne, odszkodowania adwokaci przyjmują, bo ludzi trzeba obsłużyć i im pomóc, tylko nigdy nie da się oszacować ile będzie takich spraw, a obsługa firm to zwykle umowa długotrwała i stała. Adwokat zagłębia się w sprawy firmy i z każdym dniem i zleceniem lepiej zna specyfikę obsługiwanej firmy. Zna jej mocne strony i ograniczenia. Później jest ławiej zabezpieczyć interes takiej firmy. Sugeruję skontaktować się z jakąś kancelarią w okolicy, porozmawiać z adwokatem i wyrobić sobie zdanie na jego temat, można poprosić o referencje i porozmawiać o sukcesach. Chyba najlepsza droga. Często przy małym abonamencie można liczyć na sprawną i stałą obsługę i monitorowanie stanu prawnego mającego wpływ na działanie danej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: Prawnik dla firm 02.09.19, 13:15 Żartujesz? Przecież kancelarie "żyją" głównie z obsługi firm :) Sprawdź radców prawnych. Oni w większym zakresie "siedzą" w prawie - że tak potocznie powiem - firmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: Prawnik dla firm 02.09.19, 13:20 Dodam jeszcze, że chodzi mi o to, że radcowie prawni zajmują się obsługą przedsiębiorstw częściej niż adwokaci, którzy poza tym zajmują się jeszcze m.in. sprawami karnymi i rodzinnymi. --------------- nowe nieruchomości Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
halawiej Re: Prawnik dla firm 17.09.19, 14:24 Dzięki za rady, okazało się że jestem zupełnie zielony w temacie :D znalazłem już dobrą kancelarię świadczącą usługi prawne również firmom, skorzystam z niej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelianowak1 Re: Prawnik dla firm 23.09.19, 20:44 Hej! Ja z własnego doświadczenia bardzo polecam kancelarię FKK. W moim przypadku chodziło akurat o niewypłacalność firmy ( niestety), ale muszę przyznać, że kancelaria sprawdziła się naprawdę świetnie. Towarzyszyli mi na każdym etapie i trzymali rękę na pulsie. Postępowanie restrukturyzacyjne to dla mnie czarna magia, a oni bardzo profesjonalnie potraktowali sprawę i byłam bardzo zadowolona;) Dla chętnych zostawiam link i życzę powodzenia: fkk-kancelaria.pl/specjalizacje/prawo-restrukturyzacyjne/ Odpowiedz Link Zgłoś
graczek80 Re: Prawnik dla firm 06.11.19, 10:13 warto korzystać z usług prawniczych na kazdym etapie prowadzenia działalności, aby uniknąć niepotrzebnych problemów w przyszłosci. ------------------------- panasiuk.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka30 Re: Prawnik dla firm 12.05.20, 14:47 Jeśli zależy Ci na tym, aby usługi prawnicze dla Twojej firmy były różnorodne, ale jednocześnie dopasowane do obecnych potrzeb rynkowych, koniecznie sprawdź www.inlegis-gliwice.pl/o-nas/ :) ich działania opierają się na rzetelnej wiedzy oraz doświadczeniu które bez wątpienia pomoże Ci w prowadzeniu Twojego biznesu. Dzięki nim możesz działać swobodnie i bez obaw o konsekwencje prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
zafon Re: Prawnik dla firm 17.06.20, 13:56 Jeżeli poszukujecie adwokata z Koszalina polecam Pana Mecenasa kancelariajanus.pl/. Bardzo dobry specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
necelka Re: Prawnik dla firm 14.07.20, 11:35 Zapraszam do kontaktu Prawnik Prawnik Będzin Obsługa prawna firm Odpowiedz Link Zgłoś
annaanik Re: Prawnik dla firm 14.05.21, 12:45 Osobiście polecam firmę Pravna. pl z której usług korzystałam niejednokrotnie. Rzetelna i profesjonalna firma Odpowiedz Link Zgłoś
bestmebelbstok Re: Prawnik dla firm 18.06.21, 08:46 Nasza firma korzysta z usług Kancelarii Prawa Gospodarczego i Podatkowego Marek K. Wynimko z Białegostoku. Szef bardzo sobie chwali współpracę z nimi i mówi, że kilka razu uratowali firmę. Więcej o tej kancelarii można sprawdzić na tej stronie wynimko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard50 Re: Prawnik dla firm 28.08.21, 19:28 Ja mogę polecić kancelarię, która specjalizuje się między innymi w zastrzeżeniu znaku towarowego- Pravna.pl rejestracja przebiega szybko , bez zbędnego przeciągania. Fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol1233 Re: Prawnik dla firm IP: 185.182.226.* 26.11.21, 15:22 Ja zawsze polecam Siemiński Gutowski Kancelaria Adwokacka Sprawdzeni w boju i bardzo rzetelni prawnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik 39 Re: Prawnik dla firm IP: *.nat.dynamic.telkab.pl 02.12.21, 20:44 Szanowny Panie polecam tani abonament prawny dla firm świadczony przez Ogólnopolską Kancelarię Prawną. W razie zainteresowania proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Prawnik dla firm IP: *.centertel.pl 16.01.22, 13:55 KDP i prosto do Jaworskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
blapi_gazeta Re: Prawnik dla firm 07.04.22, 12:34 Sprawdź na Tekst linku Ekipa z doświadczeniem w biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Prawnik dla firm IP: *.static.smlw.pl 24.04.22, 20:30 Jasne ! Sprawdź kancelarię adwokacką, która świadczy profesjonalne usługi prawne dla firm. Zdrów ! Odpowiedz Link Zgłoś