spolka_zoo 21.03.03, 11:49 Moze interesuje kogos przejecie Sp. zo.o. zarejestrowanej przed 10 laty w Gdansku. Ma prawo do szerokiego zakresu uslug. Od kilku lat nie prowadzi zadnej dzialanosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawgra Re: SPOLKA Z O.O. 23.03.03, 14:09 Jestem zainteresowany. W jakiej formie przejęcie?? Czy spółka nie ma zadłuzenia itepe. Odpowiedź poproszę na forum lub gg. --------- pawgra ICQ: 74365235 GG: 243944 Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_ Re: SPOLKA Z O.O. 24.03.03, 16:06 pawgra napisał: > Jestem zainteresowany. > > W jakiej formie przejęcie?? Czy spółka nie ma zadłuzenia itepe. > Odpowiedź poproszę na forum lub gg. > Spółka jest absolutnie czysta i ma wzorowo prowadzona ksiegowość. W chwili zaprzestania dzialalosci zostal sporzadzony bilans i od tego momentu (1998r.) Spółka wystosowuje jedynie raz do roku podanie do skarbówki o zwolnienie z obowiązku składania deklaracji CIT-2 o wysokosci dochodów z powodu nie wznawiania działalności. Myślę, że o szczególach możemy porozmawiać przez pocztę Wyborczej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
spolka_zoo Re: SPOLKA Z O.O. 24.03.03, 16:12 szpak_ napisał: > pawgra napisał: > > > Jestem zainteresowany. > > > > W jakiej formie przejęcie?? Czy spółka nie ma zadłuzenia itepe. > > Odpowiedź poproszę na forum lub gg. > > > > Spółka jest absolutnie czysta i ma wzorowo prowadzona ksiegowość. > W chwili zaprzestania dzialalosci zostal sporzadzony bilans i od tego momentu > (1998r.) Spółka wystosowuje jedynie raz do roku podanie do skarbówki o > zwolnienie z obowiązku składania deklaracji CIT-2 o wysokosci dochodów z powodu > > nie wznawiania działalności. > Myślę, że o szczególach możemy porozmawiać przez pocztę Wyborczej. > Pozdr. Przez roztargnienie wyslałem ten post pod moim zwyczajowym nickiem. Ale potwierdzam, że to faktycznie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: SPOLKA Z O.O. IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.03, 22:01 Czesc! Jestem zainteresowana przejeciem. Prosze daj znac, jezeli nie zapozno. Iza avokat@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: SPOLKA Z O.O. IP: *.compensa.pl / 10.28.1.* 14.04.03, 13:34 Jestem zainteresowany mój nr tel. 507521405 artur Odpowiedz Link Zgłoś