20.10.10, 10:40
Zwróciłyście dzisiaj uwage na date 20.10.2010 może coś sie wydarzy,może w końcu akurat dzisiaj przestanie padać,może wygram w lotto może,może...........
Data jak każda inna ,pare cyferek tylko te dzisiejsze fajnie sie złożyły
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: Data 20.10.10, 11:51
      Ha! Rzeczywiście fajna, niezwyczajnasmile
      U nas nie pada, ale to lotto?
      Mmm, będę szla na spotkanie z klientem to może wstąpię? - tylko jak tu o tym pamiętać, cholerciasmile
      Joj... ale byłoby fajnie gdybym coś wygrała tylko, że ja jeszcze nic nigdy nie wygrałamsad
      ... no ale nigdy dotąd chyba i takiej daty nie byłobig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • annielika Re: Data 20.10.10, 12:18
        hihi, no ja w totka lotka nie gram, ale mam nadzieje, ze dzisiaj znajde walizke pelna kasysmile
        • morita11 Re: Data 20.10.10, 12:31
          heheheh u nas 10.10.10 bylo kilka wesel wink
          Na dzisiejsza nie zwrocilam uwagi.
          • babycool Re: Data 20.10.10, 14:44
            A co Wy takie materialistki? smile
            • drugi_katwe Re: Data 20.10.10, 17:51
              > A co Wy takie materialistki? smile

E tam, zaraz materialistki, dziewczyny po prostu myślą pozytywnie. Melduję, że jak dotąd niczego nie znalazłam, ani nie wygrałam, ale też przyznać muszę, że nie grałam...
              • mamalal-ka Re: Data 20.10.10, 18:58
                2+0+1+0+2+0+1+0 = 6

No więc sześć razy mówię, że dziś miałam fajny ale zwykły dzień...

...a swoją drogą uwielbiam takie dziwne i mistyczne daty...

• annielika Re: Data 20.10.10, 19:14
              Jak sie ma wszystko inne to czego chciec wiecej? Jakbym nagle stala sie milionerka, to nic juz wiecej do zycia nie byloby mi potrzebne, bo mam co chcesmile

• bachula_gr Re: Data 20.10.10, 19:59
      W tym roku znacznie bardziej "oblegana" data byla niedzielna 10.10.10 a w przyszlym roku dla odmiany jest szal na 11.11.11 (jak donosi moja znajoma wed-planerka wink
    • bebiak Re: Data 20.10.10, 21:40
      Ochhhh, a ja oczywiście zapomniałam wysłać lotto - no to jak ja mogę wygrać kiedykowleik jak nie gram?

11.11. u nas święto od kilku lat.... Lotto nie wyślę - i znowu nie wygramsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka