Dodaj do ulubionych

Forum Siedlce

07.01.14, 18:27
Czy nie uważacie, że te forum powinno nosić imię mpppm, szanownego pana Mariana.

Oczywiście, nie knebluje mu ust, a nawet proszę o więcej.

Pracownik UM, Teatru, Oczyszczalni, PEC, Radia Podlasie, TS, Pan Prezydent (do wyboru).
Obserwuj wątek
    • mpppm Re: Forum Siedlce 07.01.14, 19:36
      Za to 77joker większość swoich wpisów poświęca mojej osobie.
      Jest tu tyle tematów, a tylko mnie pouczasz, męczysz i strofujesz.

Dobrego zdrowia psychicznego w 2014r. życzę.

• 77joker Re: Forum Siedlce 07.01.14, 19:54
        >
        > Dobrego zdrowia psychicznego w 2014r. życzę.

Wzajemnie
        • trolejbus.jedzie Re: Forum Siedlce 07.01.14, 20:24
          I tym krótkim wpisem,tym jednym słowem wszystko zepsułeś.
          Mpppm najbardziej lubi rozmowy z sobą.Ewentualnie z innymi swoimi
          wcieleniami.A tak-szkoda gadać.
          • mpppm Re: Forum Siedlce 07.01.14, 20:44
            Musisz to załatwić. Tak nie może być. Twoje wcielenia to 20, a moje jak policzyłem 486. Mogłem się machnąć o 200 lub 300 na minus.
            Powiadom admina.
            • miyatoto Re: Forum Siedlce 07.01.14, 22:57
              Mppppm olej trolla.
              Można Cię lubić lub nie, ale kto ma chociaż odrobinę oleju w głowie to wie, że dużo robisz dla tego miasta. Poprzez utrwalanie jego historii.
              Co zaś robi dla niego Twój mniej szanowny oportunista?
              Z tego co mi wiadomo to.... za przeproszeniem... g.ó.w.n.o.
              • trolejbus.jedzie Re: Forum Siedlce 08.01.14, 08:30
                Brawo,brawo! Oto recepta na sukces,dużo wazeliny i włażenia w dupę
                a nikt ci nie zarzuci że jesteś z PiS albo z UM.Tylko żart z dokumentowaniem
                wyszedł ci cienko.Bo jeżeli fotografowanie dziur w ulicy,fotografowanie dziewcząt
                w przebieralni albo tzw. łebków,na których potem się pluje,nazywasz dokumentowaniem
                to czy noża to nazwać inaczej niż kiepskim żartem?
                • 2niki2 Re: Forum Siedlce 08.01.14, 11:44
                  Znowym rokiem zaczynacie krucjatę przeciwko mppm? Dajcie już spokój, w 2013,znosił niejeden sąd kapturowy.Zrobiono z niego agenta, pedofila, nieudolnego fotografai itp., tylko dlatego, że obnaża zakłamaną rzeczywistość i ukazuje absurdy codzienności miasta. Bez niego Forum byloby poprostu nudne, pełne nijakich wątków typu:- " która kosmetyczka, ginekolog,czy gdzie kupić jarmuż" . Nikogo nie obraża inwektywami ( to jego obrażają ), nie przekłamuje faktów, nawet za bład w literówce przeprasza :)) Porusza sprawy niewygodne, które chciano by ukryć . I za to na szafot..?? Jest wszędzie , gdzie nie docierają profesjonalni dziennikarze, zdjęcia też robi poprawne i ciekawe (na sprzęcie na jaki go stać ), utrwala fakty i historię Siedlec . WIĘC ZA TO GO TAK NIENAWIDZICIE ??? Ze swojej strony życzę mu , zeby w 2014 roku robił swoje i się nie zmieniał ,pomimo kłód pod nogi i obelg ! PRAWDA SIĘ OBRONI , a wszyscy z nieczystymi sumieniami niech drżą , bo im napewno niczego nie przepuści ! I to nie jest "wazelina" z mojej strony , z jego wątków między innymi czerpię i kształtuję poglądy na rzeczywistość miasta i chętnie zaglądam na to Forum !!!
                • miyatoto Re: Forum Siedlce 08.01.14, 17:08
                  trolejbus.jedzie napisał:
                  > Brawo,brawo! Oto recepta na sukces,dużo wazeliny i włażenia w dupę
                  > a nikt ci nie zarzuci że jesteś z PiS albo z UM.Tylko żart z dokumentowaniem
                  > wyszedł ci cienko.Bo jeżeli fotografowanie dziur w ulicy,fotografowanie dziewcz
                  > ąt
                  > w przebieralni albo tzw. łebków,na których potem się pluje,nazywasz dokumentowa
                  > niem
                  > to czy noża to nazwać inaczej niż kiepskim żartem?

Facet. Nigdy nie byłem zainteresowany żadną opcją polityczną, o czym każdy może się przekonać czytając moje wpisy na forum, a trochę się ich nazbierało przez kilka lat.
                  Jeśli ktoś stwierdzenie suchych faktów nazywa wazeliną to jego sprawa.
                  Zresztą to całkiem do mnie niepodobne. Sam sobie jestem szefem, nie jestem zależny od nikogo, mogę sobie pozwolić na obiektywizm.
                  Szczerze mówiąc wolę komuś dać w łeb, niż robić to o czym napisałeś :)
                  Kto to jest mpppm to większość ludzi którzy są związani z tym forum, mimo tego że to nick, wie doskonale.
                  Ty zaś, jak jakieś małe i obślizłe stworzonko, okutany szczelnie jakimiś fejknickami, wylewasz wiadro kalumni.
                  Nawet jeśli kogoś nie lubisz, to prezentowanie swoich frustracji i braku szacunku w takiej formie, nie może budzić dla twojej osoby szacunku.
    • n_l Jest tu jeszcze jakiś Aes? n/t 08.01.14, 18:29
    • 3ras Re: Forum Siedlce 12.01.14, 13:53
      Marian,nie przejmuj się wpisami biednych urzędasków typu 77joker i rób dalej swoje.Dość złego zrządzania miastem i spółkami miejskimi.Fakt że może niewiele da się zmienić.Lecz niech wiedzą ,że mieszkańcy miasta mają swój rozum.Widzą jak roztrwania się nasze pieniądze /zakup urządzeń prądotwórczych dla PEC-u,urządzęń do Woli Suchożebrskiej,podpisanie umowy z PUK na odśnieżanie miasta itp/ Tak trzymaj.
    • mpppm Re: Forum Siedlce 12.01.14, 14:26
      OK! OK!

Wybory się zbliżają. Do europarlamentu i Samorządowe.
      "Ludzie" są coraz lepsi, "anieleją".
      Inni zarzucają przynęty.
      Ja, rybką na haczyku chyba nie. Przynęta 3-4 razy za mała.
      Wolność to wolność.
      To jest moja odpowiedź i chyba nie będziemy musieli rozmawiać!
      • xfinlandia Re: Forum Siedlce 12.01.14, 16:36
        zupełnie nie rozumiem tych ataków. Tak bezineresownie? Nie... już rozumiem. Ktoś komuś nadepnął na odcisk i się mści..
        To ja już wolę czytać tematy typu który ginekolog..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka